ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I Zečevica znači ceka branje krompira u Padinskoj skeli,e odlično taman će i on zajedno sa Dzajom da ispravi malo kičmu :mrgreen:
Oriće se u duetu:
"Ja posadih jedan lukac beli tamo dole u Padinskoj Skeli!!!"
:rotf::rotf::rotf::rotf:
Zamislite tek kakva će atmosfera da bude u menzi kad njih dvojica među robijašima budu
gledali Derbi!!! Njih dvojica u Padinjaku, a Bjeka i Cvele u Sremskoj Mitrovici!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

Apel za podršku STAROJ PRAVOSLAVNOJ CRKVI u Sarajevu!!!

Ajmo komšije da svojim glasanjem pomognemo unapređenju statusa SPC u Sarajevu!!!

Jeko, molim te ne diraj ovaj post jer je postavljen da omogući barem našu simboličnu pomoć autoritetu Srpske pravoslavne crkve u Sarajevu!!!

Dakle, Kanton Sarajevo je na svom webu sačinio listu od 25 kulturno istorijskih spomenika koji konkurišu za odabir "7 čuda" kulturno materijalnog naslijeđa u Kantonu Sarajevo!!!!!! Na toj listi nalazi se i Stara crkva na Baščaršiji!! Bez namjere da vam sada dalje pričam o tom projektu, jer to smatram suvišnim, pozivam vas da glasate za Staru crkvu!!! U svakom slučaju ova podrška doprinosti većem turističkom značaju ove naše stare bogomolje, te osigiranju prioritetnosti u smislu njene zaštite, kao jednog od najznačajnijih kulturno istorijskih spomenika Sarajeva i cijele BiH, a od strane tamo nadležnih institucija!!!
Dakle, solidarnost srpskih navijača na djelu!!! Ajmo Srbalji, otvorite sljedeći link i dajte svoj glas za NAŠU Staru crkvu u Sarajevu:

http://www.ks.gov.ba/cuda/poll.html

Hvala vam i molim vas da link i poruku proslijedite drugim dobronamjerinm ljudima i na sve diskusije i forume koje posjećujete.

STARA CRKVA
Св. Аrhangela Mihaila i Gavrila
Crkvena Opština i Parohija Sarajevo

Na ovom sajtu možete vidjeti Crkvu:

http://www.staracrkva.org

http://www.ks.gov.ba/cuda/poll.html

evo ako ovako hoce da vam otvori posto je meni otvorilo zeznuo sa se..
ali kada asam glasao i kliknem izvrsi on mi kao izbaci gore mali prozorcici i nece da mi otvori to!!!
Ne znam sta mu je

:think:
Ni meni prvi put nije pošlo za rukom!!! U tom blank prozoru nakon malo vašeg strpljenja trebaju da vam se otvore trenutni rezultati ankete!!!
Eno na Zvezdinoj temi ljudi su konačno uspjeli da uđu i glasaju na toj anketi!!!
Anketa je inače prenesena sa Politike gdje su srpski forumaši takođe nastnuli na istu da daju svoj glas!!!

Usput: trenutno ALI-PAŠINA DŽAMIJA vodi 16075 glasova (44.44%) u odnosu na STARU CRKVU koja ima 15060 glasova (41.63%)!!! Sve ostale opcije odavno su ispale iz konkurencije za prvo mjesto!!!

Zamolio bih vas da poslije glasanja na linku više ne komentarišete anketu na ovoj Temi kako apel ne bi prerastao u neželjeni spam!!! Hvala!!!

Poslednja izmena:
Zasluzujem jedan dvodnevni ban samo zato sto sam idiot. Odem lepo na sajt, pojavi se ona lista za glasanje, a ovaj idiot greskom glasa za Bascarsiju
ph34r.gif

Ljudi, nije baš toliko bitno prvo mjesto, koliko je bitno upasti u prvih sedam (borba za prvo mjesto je trka za puki prestiž)!!!
S obzirom na to, mi smo svoje odradili sasvim OK!!! Crkva je ubjedljivo druga na anketi, daleko ispred ogromne većine tamošnjih spomenika islamske kulture, što je zapravo super rezultat!!! Pokazali smo jasno turcima da nam je stalo do onog što su nam preci ostavili i da ne odustajemo od tamošnje srpske nacionalne baštine!!! Crkva 100% upada u projekat Kantona!!! JOŠ JEDNOM HVALA VAM SVIMA NA PODRŠCI!!!

mislim da Paunoviceva vrednost nije samo to sto ce da pojaca napad Partizana... a 31 godina je sasvim dobra starost za napadaca, pod uslovom da je dobro kondiciono spreman... takodje, on ima dosta iskustva i mladji igraci ce od njega moci da nauce dosta... a i treba nam neko ko ima jake utakmice u nogama i ko nema postovanja prema nekim igracima samo zato sto su cesce na televiziji... mada, znajuci Tomica od prosle godine, nesto mi lici na to da samo skrece paznju medija sa nekog pojacanja koje ce doci... citao sam da ce dovesti jos samo napadaca i zadnjeg veznog... i, sto je jako bitno, sve su ih doveli pre pocetka priprema ili na samom pocetku... jako bitno zbog uigravanja tima i stvaranja prave atmosfere... u svakom slucaju, svidja mi se atmosfera koja se stvorila oko Partizana...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=07&dd=01&nav_id=306456

Igramo protiv pobednika dvomeca Rabotnicki - Inter (Azerbejdzan).

Inace, u pripremnoj utakmici tukli smo Zetu sa 3:0, igralo se 3 puta po 30 minuta, a ono sto upada u oci je:

1) Moreira namestio 2 gola

2) Emuejeraj namestio 1 i dao jedan gol, neki mladi Nigerijac koji je na probi trenutno.

Jeste da nikakva ocena ne moze da se donese na osnovu prvog pripremnog meca, ali mene raduje to sto je Moreira odigrao jako dobro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back