ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KARADZIC: "BICE NEKIH IZNENADJENJA"

Fudbaleri Partizana savladali su OFK Beograd u 15. kolu MSL i tako došli na korak od zvanja jesenjeg prvaka. 'Crno-beli' će igrati još u Kruševcu i sa ekipom Mladosti iz Lučana na svom stadionu a predsednik kluba Tomislav Karadžić izjavio je za 'Sport' da će tokom zime ekipa biti pojačana i najavio iznenađenja.

"Još uvek vodimo određene razgovore, ali ne bismo da izlazimo u javnost sa detaljima i imenima," kaže Karadžić, "Jedino što mogu da kažem jeste da će biti nekih iznenađenja. Partizan će, to garantujem, naproleće biti jači nego ove jeseni."

Najbolji igrač Partizana u duelu sa OFK Beogradom (5:1) bio je Portugalac Moreira koji se potpuno oporavio od povrede i pokazao koliko zna.

"Kada daš pet golova OFK Beogradu, onda moraš da budeš zadovoljan, jer je reč o jednoj od najboljih ekipa u Srbiji. Uz to smo uspeli da prikažemo i zaista dobru igru iako je teren ponovo bio veoma težak," rekao je Moreira, "Zadovoljan sam kako sam odigrao, ali nije moje da o tome pričam. Tu su novinari, tu su i drugi ljudi, pa neka komentarišu."

Povreda Zorana Tošića nije ozbiljnije prirode i biće u konkurenciji za utakmicu sa Napretkom u sredu.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2007&mm=12&dd=09&nav_id=275735

LOLA MI JE PORUČIO: „ZOVE TE ESPANJOL“

Partizan će ove zime ostati bez kapitena Antonija Rukavine. Reprezentativni bek crno-belih, ove zime trebalo bi da se preseli na Iberijsko poluostrvo, gde će se pridružiti bivšem saigraču Milanu Loli Smiljaniću u redovima Espanjola. Nekadašnji tandem iz Humske već šestog januara mogao bi ponovo da bude zajedno, kada na brdu Monžuik u Barseloni gostuje Viljareal.

- Kada sam se poslednji put čuo sa Lolom Smiljanić, rekao mi je da su mu ljudi iz Espanjola saopštili da će me ove zime dovesti i da je to gotova stvar - kaže Antonio Rukavina.
Prema informacijama iz Italije, crno-beli su imali načelan dogovor sa Fiorentinom oko Rukavininog transfera.

- U medijima sam video razne priče. Pisalo se da idem u moskovski Dinamo, pa u Fiorentinu. Nedavno sam pročitao da ću preći u Atletiko iz Madrida. Ipak, ni menadžer, a ni ljudi iz Partizana mi ništa nisu rekli o tome. Jedina informacija koju sam dobio iz prve ruke, bila je za Espanjol.
Vođa ove generacije crno-belih kaže da za sada ne razmišlja mnogo o selidbi.
- Najbitnije mi je da prvi deo prvenstva završimo na čelu tabele i osvojimo jesenju titulu. Protiv OFK Beograda smo pokazali ne samo kvalitet već i stabilnost jer su svi mislili da ćemo se opustiti posle meča sa Realom. Ostalo nam je još dve utakmice, sa Napretkom u Kruševcu i sa lučanskom Mladosti kod kuće. Ako već i odem u inostranstvo, želja mi je da bar odem sa jesenjom titulom - dodao je Rukavina.

Lična karta

-Ime i prezime: Antonio Rukavina
-Rođen: 26. januar 1984. godine u Beogradu
-Visina i težina: 177cm, 74 kg
-Pozicija u timu: desni spoljni
-Karijera: Bežanija (2002-06), Partizan (2007)
-Mlada reprezentacija: četiri utakmice
-A reprezentacija: sedam utakmica

http://www.blic.co.yu/sport.php?id=22745

BABOVIC OPET U PARTIZANU?

OD dresa OFK Beograda oprostio se golom u mreži Partizana (1:5). A, baš iz Humske je pre sezonu i po Stefan Babović stigao na Karaburmu, dok se danas može čuti da bi mogao da se u zimskom prelaznom roku - vrati među crno-bele!
- To je pitanje pre za Ivana Tomića, direktora Partizana, nego za mene. Od svih klubova koji su zainteresovani, razmisliću koji je najbolji da u njemu nastavim karijeru - tajanstven je Stefan Babović.
Poslednji gol u dresu OFK Beograda mladi vezista zalio je suzama. Da li zbog odlaska sa Karaburme ili zato što se zaljuljala mreža Partizana...
- Postigao sam gol protiv kluba za koji navijam od pete godine, u kojem sam ponikao. Čudno sam se osećao, neka ironija kao da je bila u tom pogotku, nisam mogao sebe da zamislim kako tresem mrežu Partizana.
Iako su ostala još dva kola do kraja jeseni, Babović je razdužio plavo-belu opremu OFK Beograda.
- Javna je tajna da je meč sa crno-belima bio oproštajni za mene u dresu “romantičara”. Prelazim u novi klub i ne želim da rizikujem povredu u poslednja dva kola. Gde ću dalje, pa videćemo - “zakopčan” je do grla mladi reprezentativac Stefan Babović.

http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=112497&datum=2007-12-10

ja se nadam da babovic nece da dodje u Partizan... kad se setim kako je samo otis'o i kako je u to vreme pljuvao po Partizanu... znaci, za njega ne bi bilo mesta, da sam ja tamo... ali, mozda je stari-dobri Milija obecao neke pare, a zna da ce mu se sin najbolje prodati iz Partizana... mislim... verovatno da nijedna uprava ne bi bila imuna na to... ne znam sta da mislim...

FLUID:
Izvini, ali Molina i kad je spreman za igru sve više sedi na klupi. Protiv Bežanije je presedeo na klupi celu utakmicu. I koliko mi se čini ne samo tu utakmicu. Moreira i daje golove i asistira. A ne vidim da je Molina nešto mnogo aktivan po tom pitanju.

Pa sedi na klupi zbog mafijaskih ugovora tipa Bogdanovic, Djordjevic itd. Al ako cemo po igri, asistiranju i postizanju golova onda prednost ima Kastiljo jer nije mala stvar da zadnji vezni i postize golove i asistira.

...moreira...ja stvarno ne mogu da verujem koliko covek odskace od ostalih na svakoj tekmi...

...evo jos jedan primer kako nasim fudbalom vlada mafija, i proizvode se zvezde...koje se onda prodaju za vece pare...
...da li je iko citao neki duzi intervju sa moreirom, kastiljom i ostalim strancima...naravno da ne...a cuda prave...
...dok jedan basta ili milovanovic ili rukavina odigraju jedan dobar potez i odmah naslovna strana u zurnalu, blicu, sportu...i gde sve ne jos...

ZzZzZz je si li pogledao neku utakmicu Moreire?
znaci lik razbija, strasno dobro igra, odskace od svih na terenu, protiv koga god da igramo
Kastiljo je bio najbolji prosle godine dok nije bilo Moreire
od Srba u ligi najbolji je Koroman,jeste da je konjina al je najbolji

Eh da je dobar nebi igrao u zvezdi nego u evropi,po meni on je najgluplji igrac,nije sto igra u zvezdi nego po meni on je nista i uvek je bio,kao i kezman..........

...cini mi se da nisi dovoljno u toku...ovde novinari ubacuju igrace u reprenzetaciju, oni ih i prodaju...kad je Drulic bio u zvezdi pre par godina, dobro se secam, ogromna naslovna strana u zurnalu Drulic i Muslin na Meaci... :lol: ...zna se da svaki igrac ima svog novinara...i da se za kilu cevapa otkrivaju wonderkidi...

Bas zato sam i napisao ono. Oni koji se trebaju prodati (Basta, Milovanovic, Milijas, Rukavina, Jovetic i slicni) su u medijima.

Pa pre bih rekao da je Molina al ajde..

Baš je smešna poruka!!! Šta, on je još u zvezdi? Čoveče, Moreira nije igrao na 3 utakmice i tada je PARTIZAN odigrao 3 uzastupna remija...kada se vratio na teren, protiv Banata, odma pobede!!! I sad još postigao gol!!! Ja mislim da Diara i Moreira vrede ko svi dovedeni igrači ove godine, stranci, u zvezdu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back