Difovac Zr
Primećen član
- Poruka
- 637
Ne znam...videćemo šta će biti...dobrom se nadam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja se samo nadam da se ta iznenađenja ne odnose na odlaske igrača
Meni sve nesto govori da se ta iznenadjenja odnose na prodaju igraca![]()

E izem ti Prvu ligu Srbije, gde je stranac najbolji igrač. Naravno, za Partizan je bolje da se Babović ne vraća, zna se koji lobi stoji iza njega...Neće valjda to iznenađenje da bude Babović? :? :|
Moreira je stvarno majstor. Možda trenutno i najbolji igrač lige.
FLUID:Moreira je stvarno majstor. Možda trenutno i najbolji igrač lige.
FLUID:Izvini, ali Molina i kad je spreman za igru sve više sedi na klupi. Protiv Bežanije je presedeo na klupi celu utakmicu. I koliko mi se čini ne samo tu utakmicu. Moreira i daje golove i asistira. A ne vidim da je Molina nešto mnogo aktivan po tom pitanju.
...zna se da svaki igrac ima svog novinara...i da se za kilu cevapa otkrivaju wonderkidi...Мање више се слажем.ZzZzZz je si li pogledao neku utakmicu Moreire?
znaci lik razbija, strasno dobro igra, odskace od svih na terenu, protiv koga god da igramo
Kastiljo je bio najbolji prosle godine dok nije bilo Moreire
od Srba u ligi najbolji je Koroman,jeste da je konjina al je najbolji
ZzZzZz je si li pogledao neku utakmicu Moreire?
znaci lik razbija, strasno dobro igra, odskace od svih na terenu, protiv koga god da igramo
Kastiljo je bio najbolji prosle godine dok nije bilo Moreire
od Srba u ligi najbolji je Koroman,jeste da je konjina al je najbolji
...cini mi se da nisi dovoljno u toku...ovde novinari ubacuju igrace u reprenzetaciju, oni ih i prodaju...kad je Drulic bio u zvezdi pre par godina, dobro se secam, ogromna naslovna strana u zurnalu Drulic i Muslin na Meaci......zna se da svaki igrac ima svog novinara...i da se za kilu cevapa otkrivaju wonderkidi...
Pa pre bih rekao da je Molina al ajde..
Neće moći njihovi navijači da gledaju uživo kako ih kidamo... 
Eh da je dobar nebi igrao u zvezdi nego u evropi,po meni on je najgluplji igrac,nije sto igra u zvezdi nego po meni on je nista i uvek je bio,kao i kezman..........