ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
27. minut greška golmana PARTIZANA, Božovića i izjednačenje...1:1...strelac bivši igrač PFC-a Babović!!! Koja mu je to po redu greška??? Odmah iz kluba, BRE!!! Ima dosta vremena, tako da pobeđujemo...
Zašto ga izbaciti? Ko da ga zameni?
Ja i ne znam ko nam je rezervni golman

Kada brani dobro tada je legenda, ali čim primi gol - marš iz kluba. Ne postoji savršen igrač! Svi greše, ali se najviše vidi kad pogreši golman.
Na kraju krajeva, pobedili smo, zar ne?

Zašto ga izbaciti? Ko da ga zameni?
Ja i ne znam ko nam je rezervni golman

Kada brani dobro tada je legenda, ali čim primi gol - marš iz kluba. Ne postoji savršen igrač! Svi greše, ali se najviše vidi kad pogreši golman.
Na kraju krajeva, pobedili smo, zar ne?

Istina, evo primera. Napadac moze da promasi 15 puta najgore zicere, ali zato da jedan gol i odmah je heroj! A golman moze celu utakmicu odlicno da brani, i onda da primi neki gol i odjednom ga treba najuriti i ubiti....To je osnovna razlika u pozicijama u fudbalu

"Danas"

Espanjol traži Rukavinu

Dobra rola Antonia Rukavine na Santjago Bernabeu samo je pojačala interesovanje evropskih klubova za desnog beka Partizana i reprezentativca Srbije. Posle Dinama iz Moskve, italijanske Fiorentine i nekoliko engleskih timova, prema pisanju medija u Španiji, i Espanjol je "zagrizao" za usluge kapitena crno-belih. Klub iz Barselone je i letos hteo da kupi našeg defanzivca, ali je tada u tom smeru otišao samo prethodni vođa tima iz Humske Milan Smiljanić. Prema istom izvoru, Partizan traži 2.500.000 evra za Rukavinu.

Karadžić: "Biće nekih iznenađenja"
Još uvek vodimo određene razgovore, ali ne bismo da izlazimo u javnost sa detaljima i imenima, kaže Karadžić, Jedino što mogu da kažem jeste da će biti nekih iznenađenja

Izjavio je da će tokom zime ekipa biti pojačana i najavio, kao što vidite, iznenađenja!!!
Ajd i to da vidimo...jedva čekam... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back