ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na kraju 3:3! "Bravo" Mihajlo Jekniću - SRAM TE BILO!!! :evil: :evil: :evil: Uzmi tu pištaljku i nabij je u dupe! Vojvodina je igrala pregrubo, kao kasapini, a ova smradina od sudije je tolerisala njihove startove! Za ovakvu grubu igru su do 90. minuta igrači Vojvodine dobili samo 2 žuta, da bi im još 2 dao tek u poslednjem minutu i produžetku utakmice! Time je hteo da kompenzuje što im nije podelio sigurno 2 crvena kartona! Pa šta je potrebno da se ovo govance sudijsko skloni sa scene i da više ne sudi Partizanu. Po ko zna koji put taj Mihajlo Jeknić potkrada Partizan i niko mu ništa ne može! I to sve traje godinama. Dokle bre više??? Auuuu ala sam popizdeo, svađao sam se sa TV-om celu utakmicu zbog ovog sudijskog smrada. :evil: :evil: :evil: Kad ovaj smrad sudi Partizan od protivnika mora da bude spremniji duplo i 3 puta bolji na samoj utakmici. Ne znam kako više da prokomentarišem tu slinu od čoveka i od sudije... :x :x :x Ne mogu da se smirim, zadavio bih ga sada golim rukama. :evil:

Nije vam nista kriv sudija... Jednostavno neko je malopre lepo rekao da vas napad ne moze toliko da da koliko moze odbrana da primi golova... Mnogo vam je suplja odbrana, ali mnogo, iskreno... A napad vam je isto tako dobar... Ipak zanimljiva utakmica sa sest golova u kojoj je Gojko Kacar pokazao svoj kvalitet [KAKAV KRALJ]... Dugo je prvenstvo jos nista nije gotovo...

kad bi nekako namamili Kacara i Pekarica gde bi nam kraj bio
trebali smo da menjamo Marinkovice i ostale za njih dvojicu letos

ja reko nesto
neverovatno je da iz 4 suta u okvir gola dobijemo 3 komada i to prva dva izrazito glupo
Bozovicu sad si jadan cemeran i upadljivo glup, Rnic i Mihajlov ne zasluzuju komentar
ali dobro ako nista napokon je bilo mnogo golova, zadnjih 10 utakmica sa Vosom su bilesa 2 gola maksimalno
jos nesto, kom degeneriku je palo na pamet da se derbi kola igra danas kad se najavljivala kisa, sto ga ne odigrase juce uvece

Nije vam nista kriv sudija... Jednostavno neko je malopre lepo rekao da vas napad ne moze toliko da da koliko moze odbrana da primi golova... Mnogo vam je suplja odbrana, ali mnogo, iskreno... A napad vam je isto tako dobar... Ipak zanimljiva utakmica sa sest golova u kojoj je Gojko Kacar pokazao svoj kvalitet [KAKAV KRALJ]... Dugo je prvenstvo jos nista nije gotovo...
Nije kriv sudija??? :shock: Možda nije jedini krivac, ali je glavni!!! Vojvodina je dala gol u 47. minutu utakmice i to na koji način. Lopta nije bila iz prekida da je imao razloga da pusti napad već je bila na sredini terena, takoreći, ničija. I ova smradina od sudije je pustila ceo napad da Vojvodina zavši. U drugom poluvremenu su bili startovi za zatvor, a ne za isključenje. A on im dao 2 žuta tek na samom kraju utakmice kao kompenzaciju. Logično je da za tebe nije kriv sudija kad je to u interesu Zvezde. :roll: Verovatno je za tebe uobičajeno da se ovako potkrada Partizan pa ti to dođe kao normalno.

A da, moram da dodam i ovo... Mihajlo Jeknić je poznat navijačima Partizana već dugi niz godina. To je čovek od koga se ljudima na jugu Partizanovog stadiona GADI! To znam iz ličnog iskustva kakve su reakcije na Jugu kada to govedo uzme pištaljku i istrči na teren. A dovoljno imam godina da ga pamtim mnogo, mnogo dugo iz mnogih utakmica, a i derbija. Mene je lično više strah od tog smrada nego od najjačih evropskih ekipa. I nije to samo moje mišljenje, jer to može da potvrdi svaki Grobar koji je dovoljno upoznat sa nedelima ovog goveda. Danas kad sam video da on sudi znao sam da neće da izađe na dobro. Govedo ostaje govedo! :evil:

Kad je Vojvodina igrala npr. protiv Atletika isto je pokušala da igra oštro i dobila od sudije po ušima, a bogami i od protivnika. Ali protiv Partizana joj je bilo dozvoljeno da igra po želji. Ništa drugačije nije bilo i u Čačku kada su igrali protiv Borca. U Čačku im je čak i igrač isključen, ali su oni i dalje igrali grubo što im se na kraju isplatilo. Samo mi nije jasno dokle će Jeknić suditi utakmice Partizana. Partizan mora da traži izuzeće ovog smrada jer je ovo postalo bolesno. :evil:

Na kraju 3:3! "Bravo" Mihajlo Jekniću - SRAM TE BILO!!! :evil: :evil: :evil: Uzmi tu pištaljku i nabij je u dupe! Vojvodina je igrala pregrubo, kao kasapini, a ova smradina od sudije je tolerisala njihove startove! Za ovakvu grubu igru su do 90. minuta igrači Vojvodine dobili samo 2 žuta, da bi im još 2 dao tek u poslednjem minutu i produžetku utakmice! Time je hteo da kompenzuje što im nije podelio sigurno 2 crvena kartona! Pa šta je potrebno da se ovo govance sudijsko skloni sa scene i da više ne sudi Partizanu. Po ko zna koji put taj Mihajlo Jeknić potkrada Partizan i niko mu ništa ne može! I to sve traje godinama. Dokle bre više???
Nešto mi pade na um onaj ćelavi Stanković!!!:wink::roll::oops::wink:
Auuuu ala sam popizdeo, svađao sam se sa TV-om celu utakmicu zbog ovog sudijskog smrada. :evil: :evil: :evil:
Ja sam sa svojim TV-om danas neobično prezadovoljan!!! Sutra idem da platim pretplatu za tri mjeseca unaprijed!!!:lol::lol::lol::wink:
Kad ovaj smrad sudi Partizan od protivnika mora da bude spremniji duplo i 3 puta bolji na samoj utakmici.
Ybga, šta drugo reći nego nastavite da trenirate???:roll::wink:
Ne znam kako više da prokomentarišem tu slinu od čoveka i od sudije... :x :x :x Ne mogu da se smirim, zadavio bih ga sada golim rukama. :evil:
Bolje je da se fino izuješ i ga udaviš golim nogama!!! Surovije je, a i ne zamaraš ruke!!!:lol::lol::lol::lol::wink:

88px-1930s_gas_mask.jpg

Na kraju 3:3! "Bravo" Mihajlo Jekniću - SRAM TE BILO!!! :evil: :evil: :evil: Uzmi tu pištaljku i nabij je u dupe! Vojvodina je igrala pregrubo, kao kasapini, a ova smradina od sudije je tolerisala njihove startove! Za ovakvu grubu igru su do 90. minuta igrači Vojvodine dobili samo 2 žuta, da bi im još 2 dao tek u poslednjem minutu i produžetku utakmice! Time je hteo da kompenzuje što im nije podelio sigurno 2 crvena kartona! Pa šta je potrebno da se ovo govance sudijsko skloni sa scene i da više ne sudi Partizanu. Po ko zna koji put taj Mihajlo Jeknić potkrada Partizan i niko mu ništa ne može! I to sve traje godinama. Dokle bre više??? Auuuu ala sam popizdeo, svađao sam se sa TV-om celu utakmicu zbog ovog sudijskog smrada. :evil: :evil: :evil: Kad ovaj smrad sudi Partizan od protivnika mora da bude spremniji duplo i 3 puta bolji na samoj utakmici. Ne znam kako više da prokomentarišem tu slinu od čoveka i od sudije... :x :x :x Ne mogu da se smirim, zadavio bih ga sada golim rukama. :evil:
Alo majstore, opusteno. Nemoj krivca da trazis u sudiji, nego u onom nasem idiotu od golmana!!! Pa ne mogu da vjerujem da je covjek onako los. Umjesto damo 4-5 komada i zgazimo ih, mi imamo budalu na golu koja ih vraca u zivot. Ode prednost u PM. Stigose nas ovi mrtvi cigani onako ocajnom igrom. Iskreno, mislim da je ovo bila lijepa prilika za iskorak ka tituli, al ovim remijem smo daleko od toga. Razlog, ne moze Zvezda ovako lose da igra na proljece tako da je trebalo napraviti sto vecu razliku. A i mi ne mozemo da derbijem osiguramo titulu yako dodje to toga da derbi odlucuje.Sve u svemu, nije dobro nikako!!! I Djukic je poceo da se gubi, hvali odbranu i kaze kako ona besprijekorno funkcionise. :roll: Da li mi mislimo na isti klub? Da li obojica zelimo da Partizan uzme titulu? Vise nisam siguran da i Djukic to zeli.
Daj Boze da grijesim!!!

@deki_pfc
Dobro bre, velemajstore, ajde da mi igramo npr. fudbal, da ti pritom lomim noge, a da onaj koji sudi reaguje kao mrtav konj na to. E onda bi da te vidim kako bi igrao i da li bi bio koncentrisan na utakmicu. Ako si se nekad bavio sportom onda znaš o čemu pričam. Setih se jedne situacije kad sam igrao košarku u srednjoj školi na jednom turniru i u finalu turnira ubiše nas od batina, a sudija, inače tata jednog od igrača iz suparničke ekipe, ni da svirne neki faul. Iako smo bili mnogo bolji po svim pokazateljima iz prethodnih utakmica nije moglo da se pobedi jer se uvukla nervoza. Ne mogu da verujem da na fudbalere gledate kao na robote. I oni su ljudi od krvi i mesa. Do pre samo dve utakmice ovde ste dolazili sa hvalospevima a sad bi svako da se pokenja da bi bio u trendu i "da ne ispadne glup u društvu". Mihajlo Jeknić, to sudijsko govance, je direktni krivac za ovaj rezultat jer je drugi gol Vojvodine postignut u minutu koji nije trebao na utakmici ni da postoji. Da li je tebi to jasno? A onda je u drugom poluvremenu imao svoj šou u vidu dozvoljavanja grube i pogibljne igre bez ikakve ozbiljne opomene. Vojvodina je trebala meč da završi sa 9 igrača. Setio se tek na kraju utakmice kada je video da će se utakmica najverovatnije završiti rezultatom 3:3 da da i koji žuti karton pored ona 2 iz prvog. Ti ili nemaš dovoljno godina ili ne pamtiš Mihajla Jeknića. Ja ga pamtim kao i veliki broj Grobara. Ta sećanja mi dozvoljavaju da ga nazovem govancetom, stokom, smradom i sl. pridevima koji njemu baš lepo stoje.

...golman je kreten ocigledno...a i onaj sto mu je vratio loptu...
...nikada mi neci biti jasno sta koji **** bekovi vracaju loptu golmanu...ispucaj je u aut ako treba...

...ali iskrene bas je bio dobar fudbal...
...a koju poziciju uopste igra onaj Kacar...
...u mladoj reprenzetaciji je centarhalf...
...u vosi igra zadnjeg veznog...
...a ponekad i ostane u napadu...i sad je najbolji strelac lige...11 komada na 12 utakmica...

...ili je wonderkid ili ga preterano seere...

a koju poziciju uopste igra onaj Kacar...
...u mladoj reprenzetaciji je centarhalf...
...u vosi igra zadnjeg veznog...
...a ponekad i ostane u napadu...i sad je najbolji strelac lige...11 komada na 12 utakmica...

...ili je wonderkid ili ga preterano seere...

sad igra poluspica u Vosi
covek iz tri suta na gol da tri komada, mora pod hitno kod nas ili ce ga komsinica uzeti

Do pre samo dve utakmice ovde ste dolazili sa hvalospevima a sad bi svako da se pokenja da bi bio u trendu i "da ne ispadne glup u društvu

pa cekaj bre Fluid kako da ne poludim kad vidim sta radi onaj Bozovic, do sad je branio solidno, na derbiju vrlo dobro, ali ovo danas, 4 suta u okvir gola 3 primljena, dribla igraca pred svojim golom...
odbranu ovde svi napadaju od Zrinjskog i tako ce se i nastaviti
ja obicno pljujem Lazica, ali danas mi nije u prvom planu

Alo majstore, opusteno. Nemoj krivca da trazis u sudiji, nego u onom nasem idiotu od golmana!!! Pa ne mogu da vjerujem da je covjek onako los. Umjesto damo 4-5 komada i zgazimo ih, mi imamo budalu na golu koja ih vraca u zivot. Ode prednost u PM. Stigose nas ovi mrtvi cigani onako ocajnom igrom. Iskreno, mislim da je ovo bila lijepa prilika za iskorak ka tituli, al ovim remijem smo daleko od toga. Razlog, ne moze Zvezda ovako lose da igra na proljece tako da je trebalo napraviti sto vecu razliku. A i mi ne mozemo da derbijem osiguramo titulu yako dodje to toga da derbi odlucuje.Sve u svemu, nije dobro nikako!!! I Djukic je poceo da se gubi, hvali odbranu i kaze kako ona besprijekorno funkcionise. :roll: Da li mi mislimo na isti klub? Da li obojica zelimo da Partizan uzme titulu? Vise nisam siguran da i Djukic to zeli.
Daj Boze da grijesim!!!
Vidim ja da te je onaj mali novinar dobro prodrmao na Kloshi!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Mene jedino i brine to što Đukiću nije stalo do titule!!! On do nje može samo slučajno (na ničim pretpostavljen način)!!! Što manje želi titulu, to je odsutniji na klupi, a samim tim i opasniji za nas!!!:lol::lol::lol::lol:

pa cekaj bre Fluid kako da ne poludim kad vidim sta radi onaj Bozovic, do sad je branio solidno, na derbiju vrlo dobro, ali ovo danas, 4 suta u okvir gola 3 primljena, dribla igraca pred svojim golom...
odbranu ovde svi napadaju od Zrinjskog i tako ce se i nastaviti
ja obicno pljujem Lazica, ali danas mi nije u prvom planu
Znači ako je napravio grešku daj da ga likvidiramo. Da malo ne preterujete. Jeste pogrešio, ali da li se neko pita koliko puta je taj Božović odbranio siguran gol na prethodnim utakmicama? Nikom to nije važno jer je lakše da se pljuje. I na ovoj utakmici je imao jednu fantastičnu odbranu kada je lopta išla u sam njegov donji levi ugao. To niko ne vidi, je li? Za druga 2 gola nije kriv nimalo.

Какав је ово коментар: ''Уђи на МСН''??? Зар ово није могло да иде на ПП него мора да се иде у оф, и то баш на нашој теми? И како очекивати да се други придржавају правила, када модератор крши иста?

Што се тиче пљувања, ја константно пљујем одређене играче, још од почетка сезоне. Једноставно одбрана је катастрофална, и треба их продати све до једног, а до продаје их прекомандовати у други тим и дати шансу клинцима. Горе од ових дилетаната не могу да буду. Побогу, примили смо 11 голова у 12 утакмица, и то од екипа које против нас играју бункер!? Стварно ми се смучило да сваки пут када неки анонимус из противничког клуба пређе на нашу половину, да се тресем и стрепим за гол. Оно што је урадио Божовић данас, то није грешка. Грешка је рецимо, оно када је Кахриман на крају текме погрешно проценио лет лопте. А ово што је Божовић урадио је чиста ноншалантност и курчење, и треба га жестоко казнити, као и све из одбране, јер због њиховог зајебавања ми губимо драгоцене бодове, и уместо да смо на корак од титуле, ми смо дошли у жешће зајебану ситуацију. Такође, никако ми не иде у главу ова изјава Ђукића:
Upitan da prokomentariše igru odbrane, Djukić je rekao da je "prezadovoljan kako poslednja linija tima funkcioniše", a greške pojedinih defanzivaca, uključujući i golmana Darka Božiovića, opravdao je teškim terenom.
сада ја се питам да ли сам ја глуп, и да ли тотално не познајем фудбал? Лепо функционише одбрана, нема тима који нама није дао гол. Прелетања, испадања, киксеви, зајебавање пред својим шеснаестерцом су саставни део тих вајних дефанзиваца. Ма нису они криви, крив је терен јбг. Прва два гола смо толико дебилно примили, да је то за неверицу. Свако ко је бар једном играо фудбал у животу, зна да ако си последњи играч одбране или голман, не дриблаш него испуцаваш лопту јер се лако може догодити да изгубиш исту и примиш гол. Затим погледајте како је Михајлов испуцао лопту код другог гола. У маниру врсног центарфора је спустио лопту играчу из средине и омогућио му да уђе у одлични шансу. Свако зна да се лопта испуцава у висину, а не по земљи, баш због тога да би се избегла ситуација као код другог гола Војводине.
Очигледно смо у кризи, у последњих 5 утакмица победили смо само 1. Стање је више него алармантно. Још једном понављам, за крај: наши дефанзивци су неопеване битанге и алиби играчи, приглупе индивидуе са коефинцијентом интелигенције једне амебе, и рефлексима човека који је управо попио литар ракије за непун сат времена.

@deki_pfc
Dobro bre, velemajstore, ajde da mi igramo npr. fudbal, da ti pritom lomim noge, a da onaj koji sudi reaguje kao mrtav konj na to. E onda bi da te vidim kako bi igrao i da li bi bio koncentrisan na utakmicu. Ako si se nekad bavio sportom onda znaš o čemu pričam. Setih se jedne situacije kad sam igrao košarku u srednjoj školi na jednom turniru i u finalu turnira ubiše nas od batina, a sudija, inače tata jednog od igrača iz suparničke ekipe, ni da svirne neki faul. Iako smo bili mnogo bolji po svim pokazateljima iz prethodnih utakmica nije moglo da se pobedi jer se uvukla nervoza. Ne mogu da verujem da na fudbalere gledate kao na robote. I oni su ljudi od krvi i mesa. Do pre samo dve utakmice ovde ste dolazili sa hvalospevima a sad bi svako da se pokenja da bi bio u trendu i "da ne ispadne glup u društvu". Mihajlo Jeknić, to sudijsko govance, je direktni krivac za ovaj rezultat jer je drugi gol Vojvodine postignut u minutu koji nije trebao na utakmici ni da postoji. Da li je tebi to jasno? A onda je u drugom poluvremenu imao svoj šou u vidu dozvoljavanja grube i pogibljne igre bez ikakve ozbiljne opomene. Vojvodina je trebala meč da završi sa 9 igrača. Setio se tek na kraju utakmice kada je video da će se utakmica najverovatnije završiti rezultatom 3:3 da da i koji žuti karton pored ona 2 iz prvog. Ti ili nemaš dovoljno godina ili ne pamtiš Mihajla Jeknića. Ja ga pamtim kao i veliki broj Grobara. Ta sećanja mi dozvoljavaju da ga nazovem govancetom, stokom, smradom i sl. pridevima koji njemu baš lepo stoje.

Cika Fluid, pa izvinite, ja stvarno nisam uzimao u obzir vasu profesionalnu karijeru i vas strucni i iskusni pogled na ovo sve! Ipak mi mladi moramo jos da ucimo!
:lol::lol::lol:

A kad ćete vi (Zvezda) da vratite ono što ste ukrali?
Tipična grobarska posla!!! Danas malo brukice na terenu i odmah naveče im kriv sudija, protivnik je klao po terenu, lopovska Uprava, lopovi u Savezu, Đukić vezara, cigani lopovi, UEFA lopine, voz je kasnio, bila poplava, rat u Iraku, pad cijene narandži na Tokijskoj na berzi..., slab bostan ove godine...!!! Ma sve vam je opravdanje, samo ste vi idealni!!!
A sve do juče, već bili ušli u sledeću LŠ!!!

Super!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back