ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
blockhead:
Pa nije tesko pobediti filijalu.
Sinak, idi se prolupavaj negde drugde. :evil: Svakog kog Partizan pobedi pametnjakovići kao ti nazivaju filijalom Partizana, a i sam ne znaš šta to znaši. Filijala Partizana je Teleoptik, da ti kažem u poverenju, nemoj da širiš dalje. :lol: :lol: Čuo si negde reč "filijala" i ovde to prosipaš misleći da ćeš nekog da zadiviš tvojom pronicljivošću. :evil: :evil: :evil: Naposletku, za Čukarički brani golman Zvezde koji je poslat na kaljenje. Sad je "iskaljen" sa 3 komada u mreži, možete da ga vratite nazad. :twisted: :twisted:

---------------

Što se tiče igre Partizana, rutinski odrađen posao. Brza 2 gola u prvih pola sata, a posle razigravanje ekipe i ubacivanje igrača koji do sada nisu imali veću minutažu. Lazetić je to lepo iskoristio i zabeležio ove sezone prvi gol u crno-belom dresu. Moreira je igračina! A Jovetić već pokazuje zašto se opravdano smatra jednim od najtalentovanijih igrača današnjice sa ovih prostora. Čukarički je bio nemoćan da danas bilo šta uradi. Laganih 3:0 za sam vrh tabele. :)

Što se tiče igre Partizana, rutinski odrađen posao. Brza 2 gola u prvih pola sata, a posle razigravanje ekipe i ubacivanje igrača koji do sada nisu imali veću minutažu. Lazetić je to lepo iskoristio i zabeležio ove sezone prvi gol u crno-belom dresu. Moreira je igračina! A Jovetić već pokazuje zašto se opravdano smatra jednim od najtalentovanijih igrača današnjice sa ovih prostora. Čukarički je bio nemoćan da danas bilo šta uradi. Laganih 3:0 za sam vrh tabele.

Drago mi je što ovo čitam!

Evo pravog vodje na terenu. Uz Zuku nas ubedljivo najbolji igrac. Borben, puno trci, vraca se u odbranu, milimetarski precizni pasovi. Veliko pojacanje i pravi tata na terenu. Cast mi je sto ovakav igrac igra u Partizanu.
12709.jpg

A evo majstora, kako proslavlja pogodak, i radi sklekove :D

12706.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back