ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neko zali sto nismo doveli Stepija?! Pa on je Zvezdas i nikad ne bi trenirao Partizan.

Stepi je pre svega veliki profesionalac.U pitanju je trenersko mesto,a ne nagradna igra 'ko je veci grobar".On nikad nije trenirao zvezdu,tako da ne vidim zasto ne bi mogao da sedi na klupi Partizana.I Djukica je bio glas da je zvezdas,ali je zato bio trenercina u Partizanu i napravio nevidjen pomak u nasoj igri,za vreme svog rada u klubu

Jokanovicu hvala ti za te dve duple krune u ovoj raspaloj ligi, hvala ti i za onu jenu kad si bio igrac, jedan od nasih najboljih igraca ikada
jednostavno Grobari bi zeleli da gledaju ovakav fudbal
ne znam kad smo se zadovoljavali sa losijim
nisi samo ti bio kriv, ali je bilo ocigledno da si daleko od toga da izvuces maksimum iz ekipe
zelim ti puno srece u nastavku karijere

Poslednja izmena:
Slaviša Jokanović više nije trener Partizana. Sada već bivši šef stručnog štaba crno-belih obratio se javnosti putem saopštenja, koje prenosimo u celini.

Poštovani navijači „Partizana" i ljubitelji fudbala,
Želim da Vam saopštim da je danas, 05.09.2009. godine, sporazumno raskinut ugovor između kluba i mene i da više nisam Trener prvog tima FK „Partizan". Naravno, član kluba sam bio i ostaću i pomoći ću crno-belima uvek kada se to od mene traži i očekuje.
IZVOR

Red je bio da ode.

Zna se i naslednik...logičan izbor za sada.

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će umesto Slaviše Jokanovića, sa kojim je sporazumno raskinut ugovor, ekipu do daljnjeg voditi njegov dosadašnji pomoćnik Goran Stevanović.

- Ekipa nastavlja sa treninzima i pripremama za naredne mečeve po redovnom planu i programu sa postojećim stručnim štabom, pod rukovodstvom Gorana Stevanovića - navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Partizana.
IZVOR

Nemoj da mi pojam fudbalski strucnjak razdvajas od imena Miodrag Jesic.

Kad kazes ono prvo to je kao da si rekao MJ.

Licno mislim da Reber i nije toliko los trener,koliko se nije snasao u ovom nasem divljem zapadu od fudbala...

Nzm iskreno ne svidja mi se kako je Reber radio a bolje da stave nekog iskusnog trenera a ne nekog da se uci u Partizanu nismo mi S ekipa:rtfm:!

Konacno :worth: Ali moram da priznam,da je ipak otisao na racionalan i gospodski nacin.Hvala mu za dve duple krune,za pobede nad komsijama i puno srece u daljoj karijeri.E,a sad da vidimo ko ce da zajase vrucu stolicu :think: Ja bih iskreno vratio Tumbu,ali to je nerealno,ako se zna sta je istrpeo od ovdasnje javnosti svojevremeno.Pisalo se pre par meseci o Katanecu.To bi bilo dobro resenje,ali tesko izvodljivo,takodje...Ma samo da ne uleti Krcmarevic ili,ne daj Boze,Cika Crni :dash: Mada,steta je sto svojevremeno nismo doveli Stepija :( To bi bilo idealno resenje.A sad,nek' nam je Bog u pomoci :pop2:
Ovo boldovano je ono što je za svaki respekt. O tome sam i pisao ovde da ne treba halabukom smenjivati trenera, već dostojanstveno kako dolikuje velikom klubu. Kad već nemamo fudbal velikih klubova, bar da imamo manire i ponašanje. Hvala ljudima u upravi zbog toga, kao i Jokanu. Hvala mu i za dve duple krune! :)

Što se tiče Stevanovića, uvek se setim reči Ilije Petkovića koji je jednom napomenuo značaj Stevanovića, kao njegovog pomoćnika, za odlazak naše reprezentacije na Svetsko prvenstvo.

Što se tiče Stevanovića, uvek se setim reči Ilije Petkovića koji je jednom napomenuo značaj Stevanovića, kao njegovog pomoćnika, za odlazak naše reprezentacije na Svetsko prvenstvo.

a jesmo se proveli tamo u pm!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

a igra je bila :rotf::rotf::rotf:

doduse sad nam je zadnja linija sa tog svjetskog prvenstva sto znaci sa stevanovicem nam se smjesi nova petarda!!!

generale, kad krecemo???:zper:
Dogovoricemo se ;) Povescu mladju ekipu Grobara odavde :)
ђабе долазите
Pa i ja isto kazem....dzabe dolazimo zbog tebe,ali ipak docicemo.....
:hahaha:
KonacnO! Jokane hvala ti za sve,bilo je vreme da odes.....
ZNACI PARTIZAN CE IPAK PREZIMITI U EVROPI :hahaha:
O daaa :)

a jesmo se proveli tamo u pm!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

a igra je bila :rotf::rotf::rotf:

doduse sad nam je zadnja linija sa tog svjetskog prvenstva sto znaci sa stevanovicem nam se smjesi nova petarda!!!
Da ponovim ponovo onaj moj deo posta sa akcentom na neke reči:
Mislim da je jasno...

Naslednik Slaviše Jokanovića na mestu trenera Partizana, Goran Stevanović, rekao je da ima viziju igre crno-belih i ocenio da ima najbolju ekipu u zemlji.

- Neka detalji ostanu za svlačionicu, ali imam neku svoju viziju igre. Ona se možda za nijansu razlikuje od onoga što je bilo do sada. Najvažnije je da Partizan ima kostur ekipe, imamo najbolji tim na ovim prostorima i želimo da uradimo nešto više u Evropi - rekao je Stevanović u Sportskom centru "Teleoptik".

On nije očekivao da će postati trener crno-belih i istakao da je zadovoljan što je imao priliku da sarađuje sa Jokanovićem.

- To nije scenario koji sam očekivao i kome se radujem. Drago mi je što sam sarađivao sa Jokanovićem, koji je napravio dobre rezultate. Ne bih previše komentarisao njegovu ostavku, jer je sezona u toku i očekuju nas ozbiljne utakmice.

Stevanović je napomenuo i da je za ekipu dobro to što ju je preuzeo neko ko je poznaje.
IZVOR

Klasičan menadžerski proglas. Ne svidja mi se uopšte ovaj Stevanović.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back