deki_pfc
Aktivan član
- Poruka
- 1.029
dobicemo stevanovica!!!

jos cemo mi zaliti za jokanom!!!

jos cemo mi zaliti za jokanom!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj samo da dovedu nekog ,,fudbalskog strucnjaka'' kao sto je Reber bio..
Nemoj samo da dovedu nekog ,,fudbalskog strucnjaka'' kao sto je Reber bio..
Slazem se da ne upadnu treneri tipa Krcmarevic.... Neko zali sto nismo doveli Stepija?! Pa on je Zvezdas i nikad ne bi trenirao Partizan. Videcemo... Nesto mislim da ce Milojevica da dovedu.
Neko zali sto nismo doveli Stepija?! Pa on je Zvezdas i nikad ne bi trenirao Partizan.
IZVORSlaviša Jokanović više nije trener Partizana. Sada već bivši šef stručnog štaba crno-belih obratio se javnosti putem saopštenja, koje prenosimo u celini.
Poštovani navijači „Partizana" i ljubitelji fudbala,
Želim da Vam saopštim da je danas, 05.09.2009. godine, sporazumno raskinut ugovor između kluba i mene i da više nisam Trener prvog tima FK „Partizan". Naravno, član kluba sam bio i ostaću i pomoći ću crno-belima uvek kada se to od mene traži i očekuje.
IZVORFudbalski klub Partizan saopštio je da će umesto Slaviše Jokanovića, sa kojim je sporazumno raskinut ugovor, ekipu do daljnjeg voditi njegov dosadašnji pomoćnik Goran Stevanović.
- Ekipa nastavlja sa treninzima i pripremama za naredne mečeve po redovnom planu i programu sa postojećim stručnim štabom, pod rukovodstvom Gorana Stevanovića - navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Partizana.
pa sta ti ocekujes. beniteza mozda?!
kao sto napisa lik u komentarima na b92, nek dovedu gorcina stojanovica, taj covjek zna sve!!!
Nemoj da mi pojam fudbalski strucnjak razdvajas od imena Miodrag Jesic.
Kad kazes ono prvo to je kao da si rekao MJ.
Licno mislim da Reber i nije toliko los trener,koliko se nije snasao u ovom nasem divljem zapadu od fudbala...
Ovo boldovano je ono što je za svaki respekt. O tome sam i pisao ovde da ne treba halabukom smenjivati trenera, već dostojanstveno kako dolikuje velikom klubu. Kad već nemamo fudbal velikih klubova, bar da imamo manire i ponašanje. Hvala ljudima u upravi zbog toga, kao i Jokanu. Hvala mu i za dve duple krune!KonacnoAli moram da priznam,da je ipak otisao na racionalan i gospodski nacin.Hvala mu za dve duple krune,za pobede nad komsijama i puno srece u daljoj karijeri.E,a sad da vidimo ko ce da zajase vrucu stolicu
Ja bih iskreno vratio Tumbu,ali to je nerealno,ako se zna sta je istrpeo od ovdasnje javnosti svojevremeno.Pisalo se pre par meseci o Katanecu.To bi bilo dobro resenje,ali tesko izvodljivo,takodje...Ma samo da ne uleti Krcmarevic ili,ne daj Boze,Cika Crni
Mada,steta je sto svojevremeno nismo doveli Stepija
To bi bilo idealno resenje.A sad,nek' nam je Bog u pomoci
![]()
ne ocekujem beniteza..neka vrate mateusa bicu zadovoljan
![]()
Što se tiče Stevanovića, uvek se setim reči Ilije Petkovića koji je jednom napomenuo značaj Stevanovića, kao njegovog pomoćnika, za odlazak naše reprezentacije na Svetsko prvenstvo.
Dogovoricemo segenerale, kad krecemo???![]()
Pa i ja isto kazem....dzabe dolazimo zbog tebe,ali ipak docicemo.....ђабе долазите
Jokanović nije trener Partizana!
http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=658&Jez=sr&sec=2&prikaz1=2009
Nesto mi je drago...
O daaaZNACI PARTIZAN CE IPAK PREZIMITI U EVROPI![]()
Da ponovim ponovo onaj moj deo posta sa akcentom na neke reči:a jesmo se proveli tamo u pm!!!
a igra je bila
doduse sad nam je zadnja linija sa tog svjetskog prvenstva sto znaci sa stevanovicem nam se smjesi nova petarda!!!
Mislim da je jasno...Što se tiče Stevanovića, uvek se setim reči Ilije Petkovića koji je jednom napomenuo značaj Stevanovića, kao njegovog pomoćnika, za odlazak naše reprezentacije na Svetsko prvenstvo.
ja ne vidim da bi mateus ista mogao da napravi. pogotovo kako je otisao od nas a i nije bog zna kakav trener sto je i pokazao poslije partizana.
Da ponovim ponovo onaj moj deo posta sa akcentom na neke reči:
Mislim da je jasno...
IZVORNaslednik Slaviše Jokanovića na mestu trenera Partizana, Goran Stevanović, rekao je da ima viziju igre crno-belih i ocenio da ima najbolju ekipu u zemlji.
- Neka detalji ostanu za svlačionicu, ali imam neku svoju viziju igre. Ona se možda za nijansu razlikuje od onoga što je bilo do sada. Najvažnije je da Partizan ima kostur ekipe, imamo najbolji tim na ovim prostorima i želimo da uradimo nešto više u Evropi - rekao je Stevanović u Sportskom centru "Teleoptik".
On nije očekivao da će postati trener crno-belih i istakao da je zadovoljan što je imao priliku da sarađuje sa Jokanovićem.
- To nije scenario koji sam očekivao i kome se radujem. Drago mi je što sam sarađivao sa Jokanovićem, koji je napravio dobre rezultate. Ne bih previše komentarisao njegovu ostavku, jer je sezona u toku i očekuju nas ozbiljne utakmice.
Stevanović je napomenuo i da je za ekipu dobro to što ju je preuzeo neko ko je poznaje.
Voleo bih da dodje Mateus......