waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Puno je oštećen Partizan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puno je oštećen Partizan
Zasto puno? Mozda je bio penal, ali Partizan je ponovo bio uzasan. Nadam se da ce Jokan da ode posle ovoga. Mada mi ga, moram priznati, pomalo bilo zao na kraju. Svi mu skandiraju da ide, a on onako tuznu facio napravio...
Moreira jos jednom pokazao veliko srce. Igrao povredjen dugo, s jednom nogom prakticno.
Puno je oštećen Partizan
Ipak su odigrali očajno!!! Jedna Žilina je u lavoru trebala da ga ****** i bez jedanesteraca!!!од та 2 пенала чист је био пенал Партизанив када је дао гол,Божовић ни пипно није оног играча када се срушио.
И прекршај је био чист када су оборили КЛЕА
Zašto se Ljajiću pružila šansa da zaigra za Mančester a meni nije, kad sam ja za njega tata? Bez zajebancije?
Od minimum 15 kornera nijedan jedini nije dobro izveo. Ko njemu uopšte daje da ih izvodi pored jednog Moreire, ili Đorđevića, pa i one nesreće Krstajića? Uz to je čovek toliko gnjavio sa loptom i mučio je jadnu k'o da je izašao iz filma ''Davitelj protiv davitelja''. O pasovima da ne govorim - na nivou debelog štrebera iz petog osnovne su. Uopšte se ne bi reklo da se radi o momku koji trenira fudbal barem deset godina, i kome se čitav svet vrti oko tog fudbala. I on takav je najveći talenat našeg fudbala. Tuga.
Pored toga, očekivano - Moreira ne može sve sam ma koliko hteo, ostali truba. Ilić prekasno ubačen u igru. Jokane, odlazi.
Naravno da mogu da se smatram objektivnim!!! Nije bilo penala!!!Ja ne znam sta je vama. Budimo realni. Bozovicem penal je najcistiji. Sami smo krivi, i neuspeh nema veze sa sudijama.
Bogun nema pojma....
E OVA JE VEČERAS NAJJAČA!!!Zasto puno? Mozda je bio penal, ali Partizan je ponovo bio uzasan. Nadam se da ce Jokan da ode posle ovoga. Mada mi ga, moram priznati, pomalo bilo zao na kraju. Svi mu skandiraju da ide, a on onako tuznu facio napravio...
Moreira jos jednom pokazao veliko srce. Igrao povredjen dugo, s jednom nogom prakticno.
Zašto se Ljajiću pružila šansa da zaigra za Mančester a meni nije, kad sam ja za njega tata? Bez zajebancije?
Od minimum 15 kornera nijedan jedini nije dobro izveo. Ko njemu uopšte daje da ih izvodi pored jednog Moreire, ili Đorđevića, pa i one nesreće Krstajića? Uz to je čovek toliko gnjavio sa loptom i mučio je jadnu k'o da je izašao iz filma ''Davitelj protiv davitelja''. O pasovima da ne govorim - na nivou debelog štrebera iz petog osnovne su. Uopšte se ne bi reklo da se radi o momku koji trenira fudbal barem deset godina, i kome se čitav svet vrti oko tog fudbala. I on takav je najveći talenat našeg fudbala. Tuga.
Pored toga, očekivano - Moreira ne može sve sam ma koliko hteo, ostali truba. Ilić prekasno ubačen u igru. Jokane, odlazi.
I TAMO JE VEČERAS NESTALO STRUJE!!!ПРИПАДНИЦИ СЈК ДОЂИТЕ НА ТЕМУ ЦИГАНСКА КАФАНА!!!
alo_tejkedizi_end_bi_verrrri_keful_men.komsjedi kraj telefona i cekaj. mozda te ferguson pozove!!!
![]()
Došla je i Žilina, a poruka od samo par minuta skandiranja sa tribina je dovoljna - JOKANE ODLAZI!@halix
Evo ga Đole tu pa ga lepo pitaj da li postoji (ne)zvanična podrška Grobara ili ne, kakvu sam napisao. To što ti pričaju ti prijatelji svoje stavove i stavove onih sa kojima pričaju nisu zvanični stavovi tribine, već pojedinaca. Napisao sam da "podržavaju i dalje", a to je valjda jasno šta znači. To "dalje" je do Žiline. Posle Žiline se zna, ako kiksnu, Grobari neće biti ni potrebni da kažu šta im je činiti.
Upravo je sad prilika smeniti Jokana dostojanstveno, a ne da bude smenjivan preko novinara uz cirkus kao što je očekivano!Ako Jokana treba smeniti ne treba ga menjati halabukom i cirkusom. Malo dostojanstva nije na odmet.
Tako će i biti!Rezultati će ga sami skloniti sa mesta tu gde je.
E OVA JE VEČERAS NAJJAČA!!!![]()
Nije vise bitno da li navijas za Partizan ili Zvezdu,cinjenica da smo i jedni i drugi popusili i da je srpski klupski fudbal otiso u tri lepe pm![]()
Najveća tragedija je što smo igrali bolje protiv Apoela nego sada protiv Žiline.
Ajde da pomenem što se tiče penala...
Penal za Žilinu je smešan, lopta je pobegla, a onaj Brazilac levom nogom namerno produžio korak levom nogom, što se jasno vidi na snimku i zapeo o Božovića.
Ako uzmemo da je to bio penal nad Žilinom onda je nedosuđeni penal nad Kleom za zatvor od godinu dana.
Penal nad Moreirom je jasan. Ruka ispružena daleko od tela sprečava napredovanje igrača koji napreduje prema golu. Sudijska pravila kažu penal čist kao suza!
Ali yebeš penale i sve to! Trebalo je pobediti i bez penala i sa penalima.![]()