ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
E ovo je trebalo, da neko od igrača podigne glas i kaže šta misli o ovima iz uprave. Svakako treba iskoristiti ovaj trenutak i da još neko pored Kralja izrazi svoje mišljenje i bunt. Još jedan pozitivan signal na strani Grobara, a protiv Zekana. :evil: :D
Ja bas mislim da je ovom izjavom dao veliki + Zecevicu. On proziva Popovica i Djukica, o ostalima ni reci. A zasto nije digao glas pre nekoliko sezona, nego bas sad kad mu istice ugovor?? Na sta bi licilo kada bi svaki nezadovoljan igrac sazivao konferencije? Sve u svemu nepotrebna ujudurma koja srozava ugled Partizana.

68Mustang428CJ:
Partizan juri Moreiru

Čelnici fudbalskog kluba Partizan pokazali su želju da angažuju Almanija Moreiru, ofanzivnog vezistu koji je prošle sezone nosio dres Aveša. On bi u Humsku mogao da stigne umesto Vladimira Ivića, čiji je povratak u Beograd stopirao AEK.

"Ljudi iz uprave su mi rekli da računaju na mene do januara, dok me veže ugovor za AEK. Atinjani za transfer ovog leta traže veliku sumu, pa kako stvari stoje, ostaću u Grčkoj do zime. Očigledno da trener Ferer ima plan kako da igramo zajedno Rivaldo i ja, iako se "sudaramo" na istom mestu u timu", kaže Vladimir Ivić.

Čelnici Partizana su kao prioritet u prelaznom roku označili vraćanje nekadašnjih asova crno-belih i srpskih internacionalaca. Međutim, kako je otpala mogućnost da se Ivić ponovo nađe u Humskoj, prvi pik je sada Almani Moreira, Portugalac koji je prošle sezone nosio dres Aveša. On se po mnogo kriterijuma uklapa u želje crno-belih: iskusan je igrač (29 godina, 168cm/70kg), igra na mestu plejmejkera, koje je najveća boljka "parnog valjka" već dve godine. Portugalac ima i bogatu internacionalnu karijeru, pošto je nosio dres i Standarda iz Liježa tokom četiri sezone, čak bio i kapiten, zatim nemačkog Hamurgera i ruskog Dinama iz Moskve. Pre toga je u Portugalu igrao za Boavistu i Žil Visente.

Partizanu ide na ruku to što je Aveš ispao iz prve portugalske lige i teško da će imati sredstava da zadrži najboljeg igrača.
Lepa vest, samo da se ostvari.

Nadj je istrosen igrac.. trebalo ga je prodati jos prosle godine... ovako, tesko da ga mozemo uvaliti bilo kome za neku normalniju svotu... sto se onog igraca iz Avesa tice, nisam siguran koliko je to pametno... kupovati igraca koji je igrao u timu koji je ispao iz prve lige.... vezni igrac, pride... al', mozda vredi... nisam ga nikad gledao...
mislim da je previse igraca u Partizanu koji samo uzimaju plate i nista ne rade... treba sve to pocistiti, ostaviti 23-25 igraca (zamenu za svaku poziciju) i polako ubacivati talentovane klince iz omledinske skole... nekako mi se cini da je bolje imati 25 bar malo placenijih igraca, nego imati 50 igraca od kojih 2 imaju jake ugovore a ostali po 10 puta manje od njih... sto se Boje tice, klasican primer igraca koji promase bitan penal... neka ga noge nose sto dalje od Partizana... :)
i slazem se da je Kralj pogresio sto je sazvao konferenciju... ali, vec sam pisao o tome..

Vanjor:
Dogovor Odite i Arapa je ja mislim propao još pre 4-5 dana.A zašto misliš da ide Nebojša?Logičnije je da ode Nenad koji nema veliku ulogu u timu.
Evo zbog cega.
Vezista Partizana i mlade reprezentacije Srbije pakuje kofere

Marinković hoće u PAO

Bombarder iz Humske Nebojša Marinković spreman je za selidbu. Pozivi sa zapada gode, ali će ofanzivni vezista najverovatnije završiti na jugu Evrope. Odredište starijeg Marinkovića mogao bi da bude Panatinaikos, koji ne žali pare da osveži tim sa mladim reprezentativcem Srbije. Nebojšini menadžeri i čelnici "zelenih" postigli su načelni dogovor, tako da se čeka samo zeleno svetlo iz Humske. Po planu Miroslava Đukića i Ivana Tomića, Nebojša ima dozvolu da ode u Atinu uz propisno obeštećenje.
Istina je da me Grci žele. Menadžer mi je rekao da 90 odsto idem u Atinu. Spominjao mi je i Portugalce, ali nije rekao ime tima - iskren je Nebojša Marinković.
Vezista "crno-belih" zadovoljan je potencijalnom poslovnom destinacijom.
- Panatinaikos je veliki klub, koji je uvek prisutan ili u Ligi šampiona ili u Ligi Kupa UEFA. Prave mlad tim i mene vide u njemu. Atina je predivan grad za život. Mislim da bih se brzo navikao.
Marinković žali zbog odlaska iz Partizana.
- Ako odem biće mi krivo što ništa nisam osvojio u "crno-belom" dresu. Obećavam da ću se vratiti i podići pehar. Tako su radili Tomić, Nađ, Kralj, Ilić... - rekao je Marinkovic.

Glas javnosti

Pjer Boja u Rapidu iz Bukurešta

camfoot.comFudbaler Partizana Pjer Boja karijeru će najverovatnije nastaviti u Rapidu iz Bukurešta. Kamerunski reprezentativac debitovao je za ’crno-bele’ u novembru 2003. i od tada je odigrao 113 utakmica i postigao 15 golova. Boja je poslednji put nastupio za Partizan u utakmici sa Groningenom . Medicinski pregledi biće obavljeni u utorak i očekuje da Boja pređe u Rapid za nepoznatu sumu.

Rumunski predstavnik u Kupu UEFA planira da dovede i Vladimira Božovića iz OFK Beograda.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2007&mm=06&dd=04&nav_id=249789

south:
super..
a igracemo ja(kapiten :D ),fluid-half,rile-spic,sherlock half,vanjor-krilo,crni pozadi,alex ce da brani.. :lol:
ja necu spica... ja hocu veznog... da svojim lucidnim i nepredvidivim potezima dovodim protivnicke igrace do ludila... i da, kao bata Mirkovic, uhvatim protivnickog igraca za jajca... i da ga griznem za nogu... :D
u principu, mislim da trebamo biti super zadovoljni ako udjemo u grupu u UEFA kup... utakmice protiv timova iz nekih drugih zemalja su mnogo bitna stvar... nema veze protiv kojih timova igramo... igraci se lakse prodaju (ipak klubovi u Srbiji zive od toga)... sponzori se lakse nadju... kol'ko-tol'ko veci priliv sredstava...
koliko ce od toga prosperirati sam klub (a ne pojedinci) ne zavisi samo od nas... voleo bi' da samo jednom vidim godisnji obracun FK Partizana... ali pravi, ne onaj falsiran... mislim da bi to bilo interesantno mnogima...

Evo ja cu na riletovo mesto, mladog ubitacnog golgetera :lol: Evropa nas se plasi u najavi :lol:
Naravno da je vazno da udjemo u ligu UEFA, bicemo nosioci u sva tri kola, tako da ce nam put biti olaksan. Kad je ovogodisnja selekcija igrca, na celu sa Jesicem uspela da ostvari to, mislim da ni ove godine nema da omanemo. Naravno, bice tesko, ali samo hrabro.
A taj obracun i ja zelim da vidim, pre svega onaj iz 2003. pitam se gde su otisle pare od lige sampiona.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back