Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Menjamo sva 3 golmana za sledeću sezonu.
Što dovoljno govori od kvalitetu sadašnjih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Menjamo sva 3 golmana za sledeću sezonu.
Ja bas mislim da je ovom izjavom dao veliki + Zecevicu. On proziva Popovica i Djukica, o ostalima ni reci. A zasto nije digao glas pre nekoliko sezona, nego bas sad kad mu istice ugovor?? Na sta bi licilo kada bi svaki nezadovoljan igrac sazivao konferencije? Sve u svemu nepotrebna ujudurma koja srozava ugled Partizana.FLUID:E ovo je trebalo, da neko od igrača podigne glas i kaže šta misli o ovima iz uprave. Svakako treba iskoristiti ovaj trenutak i da još neko pored Kralja izrazi svoje mišljenje i bunt. Još jedan pozitivan signal na strani Grobara, a protiv Zekana.![]()
![]()
Lepa vest, samo da se ostvari.68Mustang428CJ:Partizan juri Moreiru
Čelnici fudbalskog kluba Partizan pokazali su želju da angažuju Almanija Moreiru, ofanzivnog vezistu koji je prošle sezone nosio dres Aveša. On bi u Humsku mogao da stigne umesto Vladimira Ivića, čiji je povratak u Beograd stopirao AEK.
"Ljudi iz uprave su mi rekli da računaju na mene do januara, dok me veže ugovor za AEK. Atinjani za transfer ovog leta traže veliku sumu, pa kako stvari stoje, ostaću u Grčkoj do zime. Očigledno da trener Ferer ima plan kako da igramo zajedno Rivaldo i ja, iako se "sudaramo" na istom mestu u timu", kaže Vladimir Ivić.
Čelnici Partizana su kao prioritet u prelaznom roku označili vraćanje nekadašnjih asova crno-belih i srpskih internacionalaca. Međutim, kako je otpala mogućnost da se Ivić ponovo nađe u Humskoj, prvi pik je sada Almani Moreira, Portugalac koji je prošle sezone nosio dres Aveša. On se po mnogo kriterijuma uklapa u želje crno-belih: iskusan je igrač (29 godina, 168cm/70kg), igra na mestu plejmejkera, koje je najveća boljka "parnog valjka" već dve godine. Portugalac ima i bogatu internacionalnu karijeru, pošto je nosio dres i Standarda iz Liježa tokom četiri sezone, čak bio i kapiten, zatim nemačkog Hamurgera i ruskog Dinama iz Moskve. Pre toga je u Portugalu igrao za Boavistu i Žil Visente.
Partizanu ide na ruku to što je Aveš ispao iz prve portugalske lige i teško da će imati sredstava da zadrži najboljeg igrača.
Vanjor:Evo liste ko odlazi:
....
Branimir Bajić
....
Evo liste ko odlazi:
Nikols Asprogenis
Ivica Kralj
Nemanja Jovšić
Branimir Bajić
Marko Lomić
Albert Nađ
Ljubiša Vukelja(KOJI SMO GA K**** I DOVODILI????)
Nenad Mirosavljević
Nenad Marinković
Pjer Boja
Obijora Odita
Evo zbog cega.Vanjor:Dogovor Odite i Arapa je ja mislim propao još pre 4-5 dana.A zašto misliš da ide Nebojša?Logičnije je da ode Nenad koji nema veliku ulogu u timu.
Vezista Partizana i mlade reprezentacije Srbije pakuje kofere
Marinković hoće u PAO
Bombarder iz Humske Nebojša Marinković spreman je za selidbu. Pozivi sa zapada gode, ali će ofanzivni vezista najverovatnije završiti na jugu Evrope. Odredište starijeg Marinkovića mogao bi da bude Panatinaikos, koji ne žali pare da osveži tim sa mladim reprezentativcem Srbije. Nebojšini menadžeri i čelnici "zelenih" postigli su načelni dogovor, tako da se čeka samo zeleno svetlo iz Humske. Po planu Miroslava Đukića i Ivana Tomića, Nebojša ima dozvolu da ode u Atinu uz propisno obeštećenje.
Istina je da me Grci žele. Menadžer mi je rekao da 90 odsto idem u Atinu. Spominjao mi je i Portugalce, ali nije rekao ime tima - iskren je Nebojša Marinković.
Vezista "crno-belih" zadovoljan je potencijalnom poslovnom destinacijom.
- Panatinaikos je veliki klub, koji je uvek prisutan ili u Ligi šampiona ili u Ligi Kupa UEFA. Prave mlad tim i mene vide u njemu. Atina je predivan grad za život. Mislim da bih se brzo navikao.
Marinković žali zbog odlaska iz Partizana.
- Ako odem biće mi krivo što ništa nisam osvojio u "crno-belom" dresu. Obećavam da ću se vratiti i podići pehar. Tako su radili Tomić, Nađ, Kralj, Ilić... - rekao je Marinkovic.
Glas javnosti
Vanjor:Evo liste ko odlazi:
Nikols Asprogenis
Ivica Kralj
Nemanja Jovšić
Branimir Bajić
Marko Lomić
Albert Nađ
Ljubiša Vukelja(KOJI SMO GA K**** I DOVODILI????)
Nenad Mirosavljević
Nenad Marinković
Pjer Boja
Obijora Odita
ja necu spica... ja hocu veznog... da svojim lucidnim i nepredvidivim potezima dovodim protivnicke igrace do ludila... i da, kao bata Mirkovic, uhvatim protivnickog igraca za jajca... i da ga griznem za nogu...south:super..
a igracemo ja(kapiten),fluid-half,rile-spic,sherlock half,vanjor-krilo,crni pozadi,alex ce da brani..
![]()