Mwaruwari
Aktivan član
- Poruka
- 1.199
Nemate vi pojma, taj Ozegovic recimo da nesto zna bio bi u startnoj postavi U20 reprezentacije. Ja verujem u Djorin izbor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trabzon odustao od Tošića
Duško Tošić neće preći u Trabzon, jer su u klubu odličili da pronađu drugo rešenje na mestu na kojem igra bivši reprezentativac Srbije.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=06&dd=06&nav_id=516881
Niko Rambov oprostaj da prokomentarise..E,bravo "zvezdasi".....
Nemate vi pojma, taj Ozegovic recimo da nesto zna bio bi u startnoj postavi U20 reprezentacije. Ja verujem u Djorin izbor.
Ako nisi bio sarkastican onda si glup ili lud ili nemas pojma u fudbal...Ej,Djorin izbor,pa on ne zna gde je supalj,a gleda samo lovu.
Ako nisi bio sarkastican onda si glup ili lud ili nemas pojma u fudbal...Ej,Djorin izbor,pa on ne zna gde je supalj,a gleda samo lovu.
vas kadar![]()
Dragutinović novi kapiten Zvezde?
Crvena zvezda zvanično je kontaktirala bivšeg srpskog reprezentativca Ivicu Dragutinovića, prenose “Večernje novosti”.
Iskusni defanzivac na stolu ima dvogodišnji ugovor sa Zvezdom, uz rok da se izjasni do sredine juna.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=06&dd=07&nav_id=517168
I ja mislim da bi bio pun pogodak..Vilotic i on..Bili bi neprobojni..
Ali..Bekovi su problem...
Da li se jos nekome svideo Mijailovic na desnom beku? Protiv Vose je odigrao bez greske..
vas kadar![]()
A oni ce da ih posalju ni manje ni vise nego u Srbiju..Mislim da bi Slobodan Rajkovic bio idealno resenja da igra stopera sa Viloticem,a moze da se dovede na pozajmicu jer u Celziju ga nece zadrzati,nego ca kao i do sada negde na kaljenje.A resenje za zadnjeg veznog ili centralnog vezno bi mogao biti Nemanja Matic,takodje na pozajmicu iz Celzija,jer ce i on negde na kaljenje.
![]()
Vi ga uzimate,provereno...Izvesno je da ce vas pojacati Mali Čava.
Sem, ako se nesto ne iskomplikuje u poslednji minut...
Izvesno je da ce vas pojacati Mali Čava.
Sem, ako se nesto ne iskomplikuje u poslednji minut...