cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 13.968
.
Умало да заборавим, полуфинале купа Србије...
.
Умало да заборавим, полуфинале купа Србије...

.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
I onda ovim Tuđmanovim tikvanima godinama unazad treba da dokazuješ odakle para za pojačanja
Dobro je,ja bih voleo da ih pohapse sve (posebno za porodicu Terzić)..
Десетак дана смо бомбардовани из свих могућих медија о тучи у којој су учествовали кошаркаши Партизана.
Нема медија који није објавио вест и пратио исказе у полицији, изјаве лекара хитне помоћи, неколико спортиста се јавило да изнесе своје мишљење о свему и одједанпут - мук.
Кад, не лези враже...
Braća Terzić I Milan Rodić Uhapšeni! Tuča, Koškanja, Rasprava, Pištolj...
Покушајте ову вест да пронађете на Ало, Новостима, Блицу, Информеру, Спортске.нет....
Спојлер: Нема ни слова...
.
Што се мене тиче иако не знам детаље јесте да могу “да баце кључеве тамнице у Дунав..
Десетак дана смо бомбардовани из свих могућих медија о тучи у којој су учествовали кошаркаши Партизана.
Нема медија који није објавио вест и пратио исказе у полицији, изјаве лекара хитне помоћи, неколико спортиста се јавило да изнесе своје мишљење о свему и одједанпут - мук.
Кад, не лези враже...
Braća Terzić I Milan Rodić Uhapšeni! Tuča, Koškanja, Rasprava, Pištolj...
Покушајте ову вест да пронађете на Ало, Новостима, Блицу, Информеру, Спортске.нет....
Спојлер: Нема ни слова...
.
Tako je.Што се мене тиче иако не знам детаље јесте да могу “да баце кључеве тамнице у Дунав.
A sa druge strane Bode, koji je došao dokle je došao u LE je zaradio manje od Zvezde što se tiče godišnje zaradeI onda ovim Tuđmanovim tikvanima godinama unazad treba da dokazuješ odakle para za pojačanja![]()
Kako greška ?