FK Crvena Zvezda 2024/2025

.
Ма опуштено.

Као огрезлом теоретичару завере, негде ми се јавља да је ово припрема навијача на пораз Звезде у купу чиме би Партизан отишао у квалификације за ципирипи куп, где су далеко мање премије, а и не постоји опасност да се у некаквом чуду и Звезда и Партизан нађу у групама ЛЕ, па Партизан направи бољи резултат.

.

.
Ма опуштено.

Као огрезлом теоретичару завере, негде ми се јавља да је ово припрема навијача на пораз Звезде у купу чиме би Партизан отишао у квалификације за ципирипи куп, где су далеко мање премије, а и не постоји опасност да се у некаквом чуду и Звезда и Партизан нађу у групама ЛЕ, па Партизан направи бољи резултат.

.
Osećam da će Radnički sledeće sezone da ispadne.

Osećam da će Radnički sledeće sezone da ispadne.
.
Зависи колико Навијач успе да се одржи. Ако потраје, не пише им се добро и прво ће морати да отерају тренера.

Међутим, ово је реална слика црвено-белих галактикоса када не ангажују своје најпоузданије играче, судије.

Зато мислим да је ово припрема за изненађујуће резултате.

.

Делегација Фудбалског клуба Црвена звезда је посетила Основну школу “Петар Петровић Његош”, која се налази у насељу Велика Обарска и донирала више стотина књига поводом Светског дана књиге и ауторских права.

.
Зависи колико Навијач успе да се одржи. Ако потраје, не пише им се добро и прво ће морати да отерају тренера.

Међутим, ово је реална слика црвено-белих галактикоса када не ангажују своје најпоузданије играче, судије.

Зато мислим да је ово припрема за изненађујуће резултате.

.
Što je najgore ni sam ne veruješ u ove očajničke reči koje si napisao.
Kod tebe metastaziralo ovo sa Zvezdom :hej:

ја сликао мало да се "хвалим"

1745605032537.png

Što je najgore ni sam ne veruješ u ove očajničke reči koje si napisao.
Kod tebe metastaziralo ovo sa Zvezdom :hej:
.
Ова Звезда нема одбрану, а напад је катастрофа.

У последњем "дербију" Партизан је извео поставу која је карикатура фудбалске игре, са два лева и три десна бека, без икаквог потенцијала у нападу.

И опет је Звезда победила јер је дала два сучајна гола.

Први када је лопта "свећа", падајући одозго на ивици шеснаестерца случајно додирнула руку играча Партизана и досуђен је пенал и други када је центаршут Дуартеа закачио ногу Симића, потпно променио смер лопте и изненадио и Чирокија на голу и самог Дуартеа.

Опет кажем, не постоји јаднија постава Партизана од поставе коју је извео овај тренер од 81. минута, али српским галактикосима ни то није био довољно.
.

.

У последњем "дербију" Партизан је извео поставу која је карикатура фудбалске игре, са два лева и три десна бека, без икаквог потенцијала у нападу.

Први када је лопта "свећа", падајући одозго на ивици шеснаестерца случајно додирнула руку играча Партизана и досуђен је пенал и други када је центаршут Дуартеа закачио ногу Симића, потпно променио смер лопте и изненадио и Чирокија на голу и самог Дуартеа.

Опет кажем, не постоји јаднија постава Партизана од поставе коју је извео овај тренер од 81. минута, али српским галактикосима ни то није био довољно.
.
Dokaz da nemate sramote kada je u pitanju zadnji derbi gde su se svi svojski potrudili da nas urnišu.
Umesto 4:0 ti laprdaš o "dva slučajna gola".
Zato i volim kada "vas kradu",zato se i sladimo vašim suzama kada balavite o nekakvim nepravdama...
Uživajte u valjanju u sopstvenom blatu :bye:

.

.
То је постава и тактика “ако дамо први гол крећемо са излежавањем, падањем на поглед и немилосрдно бијемо како би зауставили противника”
Када сте примили изједначујући гол ви сте већ били свесни да је близу и други.
Што рече Елшник (парафразирам) хоће да играју европу а већ од педесетог минута их грчеви обарају.
Одбрану немамо јер су тереза “мађија” и екипа распродали оно што је ваљало и остали смо са неким клинцима. Осим тога и мотивација је пала јер су и математички освојили првенство.

Dokaz da nemate sramote kada je u pitanju zadnji derbi gde su se svi svojski potrudili da nas urnišu.
Umesto 4:0 ti laprdaš o "dva slučajna gola".
Zato i volim kada "vas kradu",zato se i sladimo vašim suzama kada balavite o nekakvim nepravdama...
Uživajte u valjanju u sopstvenom blatu :bye:
.
Ма наравно.

Вучићев Партизан се потрудио да вас урнише тако што је најбоље играче оставио на клупи и ван клупе.

Баш оригиналан начин да се уништи противник.

И у праву си, да је била обрнута ситуација и Звезда наступила овако како је Партизан наступио у дербију, без најбољих играча, морали бисте да проширите семафор да се упише резултат.

Јбг, нисмо исти.

.

То је постава и тактика “ако дамо први гол крећемо са излежавањем, падањем на поглед и немилосрдно бијемо како би зауставили противника”
Када сте примили изједначујући гол ви сте већ били свесни да је близу и други.
Што рече Елшник (парафразирам) хоће да играју европу а већ од педесетог минута их грчеви обарају.
Одбрану немамо јер су тереза “мађија” и екипа распродали оно што је ваљало и остали смо са неким клинцима. Осим тога и мотивација је пала јер су и математички освојили првенство.
.
Не разумем шта хоћеш да кажеш.

Који су се играчи Партизана "излежавали на поглед и немилосрдно тукли да би зауставили противника" очигледно нисмо гледали исту утакмицу.

Тренер Партизана је све урадио да у овој утакмици која је претходила "величанственом скупу подршке председнику" Партизан изгуби.

Мислим да у аналима светског фудбала не постоји податак да тренер у некој важној утакмици најбоље играче држи на клупи или ван клупе, а заврши утакмицу са пет бекова у постави.

Одбрану нисте имали ни пре продаје ових ведета о којим причаш. Не пратим детаљно, па ме обавести кога је то Терза продао ко би у овој комедији од дербија направио разлику?

Жив нисам да сазнам.

.

.
Ма опуштено.

.
🤡 припрема за пораз у купу, који ципирипи куп, лига Европе ти ципирипу куп а не можете да играте ни ЛК, ево прошле сезоне сте ишли па квалифвикације за ЛШ па не завршисте у том ципирипи купу (ЛК)

Broj navijača u većem broju nego pre, tokom zime, međutim još ne dovoljno, usled brojnih razloga , među njima zbog zlobničko trovanja šire javnosti, političko paraudbaške komunustaško grobarsko botovske ljubomorne kmečave bolesne propagande koja će ubuduće daleko jače biti lečena i surovije kažnjavana, biće pune tribine Marakane koje naš najbolji, najveći slavni klub Crvena zvezda i ovi fudbalski majstori lopte zaslužuju, na putu ka Ligi šampiona gde posle ove dostojne sezone očekujemo dalji iskorak u borbi za trofej, uz jaka pojačanja, posebno u štoperskoj liniji možemo se nadati velikim pobedama.

Proslava titule je u zadnjem kolu.
Zvezda šampion, svi na stadion! 🔴⚪💪

Back