- Poruka
- 21.603
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
Osećam da će Radnički sledeće sezone da ispadne..
Ма опуштено.
Као огрезлом теоретичару завере, негде ми се јавља да је ово припрема навијача на пораз Звезде у купу чиме би Партизан отишао у квалификације за ципирипи куп, где су далеко мање премије, а и не постоји опасност да се у некаквом чуду и Звезда и Партизан нађу у групама ЛЕ, па Партизан направи бољи резултат.
.
.Osećam da će Radnički sledeće sezone da ispadne.
Što je najgore ni sam ne veruješ u ove očajničke reči koje si napisao..
Зависи колико Навијач успе да се одржи. Ако потраје, не пише им се добро и прво ће морати да отерају тренера.
Међутим, ово је реална слика црвено-белих галактикоса када не ангажују своје најпоузданије играче, судије.
Зато мислим да је ово припрема за изненађујуће резултате.
.
.Što je najgore ni sam ne veruješ u ove očajničke reči koje si napisao.
Kod tebe metastaziralo ovo sa Zvezdom![]()
.Što je najgore ni sam ne veruješ u ove očajničke reči koje si napisao.
Kod tebe metastaziralo ovo sa Zvezdom![]()
Dokaz da nemate sramote kada je u pitanju zadnji derbi gde su se svi svojski potrudili da nas urnišu..
Ова Звезда нема одбрану, а напад је катастрофа.
У последњем "дербију" Партизан је извео поставу која је карикатура фудбалске игре, са два лева и три десна бека, без икаквог потенцијала у нападу.
И опет је Звезда победила јер је дала два сучајна гола.
Први када је лопта "свећа", падајући одозго на ивици шеснаестерца случајно додирнула руку играча Партизана и досуђен је пенал и други када је центаршут Дуартеа закачио ногу Симића, потпно променио смер лопте и изненадио и Чирокија на голу и самог Дуартеа.
Опет кажем, не постоји јаднија постава Партизана од поставе коју је извео овај тренер од 81. минута, али српским галактикосима ни то није био довољно.
.
То је постава и тактика “ако дамо први гол крећемо са излежавањем, падањем на поглед и немилосрдно бијемо како би зауставили противника”.
Ова Звезда нема одбрану, а напад је катастрофа.
У последњем "дербију" Партизан је извео поставу која је карикатура фудбалске игре, са два лева и три десна бека, без икаквог потенцијала у нападу.
И опет је Звезда победила јер је дала два сучајна гола.
Први када је лопта "свећа", падајући одозго на ивици шеснаестерца случајно додирнула руку играча Партизана и досуђен је пенал и други када је центаршут Дуартеа закачио ногу Симића, потпно променио смер лопте и изненадио и Чирокија на голу и самог Дуартеа.
Опет кажем, не постоји јаднија постава Партизана од поставе коју је извео овај тренер од 81. минута, али српским галактикосима ни то није био довољно.
.
.Dokaz da nemate sramote kada je u pitanju zadnji derbi gde su se svi svojski potrudili da nas urnišu.
Umesto 4:0 ti laprdaš o "dva slučajna gola".
Zato i volim kada "vas kradu",zato se i sladimo vašim suzama kada balavite o nekakvim nepravdama...
Uživajte u valjanju u sopstvenom blatu![]()
.То је постава и тактика “ако дамо први гол крећемо са излежавањем, падањем на поглед и немилосрдно бијемо како би зауставили противника”
Када сте примили изједначујући гол ви сте већ били свесни да је близу и други.
Што рече Елшник (парафразирам) хоће да играју европу а већ од педесетог минута их грчеви обарају.
Одбрану немамо јер су тереза “мађија” и екипа распродали оно што је ваљало и остали смо са неким клинцима. Осим тога и мотивација је пала јер су и математички освојили првенство.
.
Ма опуштено.
Као огрезлом теоретичару завере, негде ми се јавља да је ово припрема навијача на пораз Звезде у купу чиме би Партизан отишао у квалификације за ципирипи куп, где су далеко мање премије, а и не постоји опасност да се у некаквом чуду и Звезда и Партизан нађу у групама ЛЕ, па Партизан направи бољи резултат.
.
Od juče CZ OFK.
Pogledajte prilog 1720889
.Od juče CZ OFK.
Pogledajte prilog 1720889