FK Crvena Zvezda 2022/2023

Из пара и из љубави, а не зато што им се смучи клуб. Ово је први случај да неко побегне главом без обзира због тога......
Pa to mi kaži.
Vi ste genijalci :lol:
Ovaj šatirani je objasnio zašto je otišao a ne pobegao ili da je oteran (mada iskreno ne bih imao ništa protiv i da je tako).
 
Био човек 6 месеци, видео где дошао, у какав клуб и пре свега какву лигу и побегао главом без обзира....... Сад спинују како је отишао јер ето није био у плану......сссс

Данас сам раскинуо уговор. Тражио сам раскид, јер после десет година у Шпанији, Италији... нисам успео да се адаптирам на овај другачији фудбал, због навика и још КОЈЕЧЕГА.
 
pa to je tvoja teorija, ja kazem da nije ispunio ocekivanja kao i mnogi stranci, to nije prvi slucaj
Boli njih kita za njihov klub,opsesija ka Zvezdi ne prestaje i ta bolest će ih pratiti dok su živi ;)
Za to vreme nakon saznanja za drevne bunkere podno istočne tribine njihove septičke jame od stadiona,saznalo se i da im je general Džomba u zaostavštinu ostavio i neko poljoprivredno dobro na severu Vojvodine za eventualne kapare državi ako upadnu u govna do guše.
Očekujemo da su im i braća hrvati ostavili po neki hotel na rivijeri (po mogućstvu negde gde se besedi uz dubrovačke trubadure ili možda uz riječku grupu FIT).
 
Први сте певали Ђурђевдан и први сте дали назив навијачкој групи делије.....и први сте првак Србије...... Respect за то србенде :mrgreen:
Eto konstantne povezanosti vaših sa Zvezdom.Hteli ste svi na sever pa ste predložili "Delije" a kasnije vam je bilo milije hrvatsko primorje pa ste prihvatili hrvatske manire i zapevali njihove domoljubive p(j)esme.
 
Имале бисте их ви још него поче рат јбг...... Шукер вам је био прва мета ....пикирали сте пар домобрана да вас појачају тада......чувени звездин скаутинг који доводи само Србе.....
Krajem 1990 jedina meta nam je bio Jarni tako da ne lupaj za Šukera i ostale.Kod vas je 1991 trebao da pređe Asanović.
 
Па за нас није чудно ми смо багра југословенска.....чудно ми је да такве србенде нису доводиле само играче из Србије.
Та ваша пропаганда тог времена да сте најсбрскији тим икада је у рангу онога да је Химлер убеђивао швабе да је бела плавокоса раса најмоћнија, а он сам је био низак, црномајаст као куче.

звезда је ипак клуб за широке народне масе.
 
1657970538834.png
 

Back
Top