Ја не видим да је Звезда кроз ФСС вратили 1986 коју и Уефа Звезди признаје?! А ни 1999, ни 1998 , као ни неке из 50их које су биле доказано покрадене и толе лоповске 2008 10 11 13, и надасве 2017 ...? све са дебелим доказима да су те сезоне нерегуларне криминалне ништавне... и Звезди припадају заслужене титуле првака, а такође истовремено треба похапсити, укинути и у нижи ранг бацити и гонити у загроб јсдфкп и срањизанусовце.
Тако да ако Терза не предузме у скорије време нешто и по повом питању, а поготово јер 2017 није признао званично наш клуб и зна се добро да беливук ребић стефaновић хркаловић базура вулета вучела ружић дачић тадић мафија отимала прљаво... замениће га неко ко хоће... И многи јачи навијачи Звездини ће ући у крминалније и системскије воде да би елиминисали из постојања малобројне лоповске душмане са армијског пашњака који ометају спортску правду и развој велике звездане Србије.
И у кошарци.. почевши од циљања медија, гновинара, гроботнице који нека знају да биће згажени ако покривају нерегуларно гробљанско отимање и нашим парама куповину Ел позивница ако се усуде да уопште извештавају о трећелигашком непостојећем јсдптаризаи кк клубу у Ел, Клс и не истраже 6.5м€ и 15м€ дужних и опљачканих из народно звездашког буџета, Кк као и Нк јсдфрања ју правој и мојој реалности је мртав и нелегитиман југофашистички комуноусташки лоповски пројекат који полако данас исчезава из меморије српског и светског колективно несвесног, тако да ја на овом спорт подфоруму небитног форума и не запажам где је тема о том непризнатом малом несталом партијском клубу те да комемтаришем и .ебем кеве стоци пакистанској као што ми се услед ове летње врућине привиђа сад да видим на темама о Ц. Звезди неке бот програме који делују као да не навијају за Звезду и програмирани мисле да постоје као људи са комплексом ниже вредности од Звездаша због навијања за неки гробљански мали ружни усрани клуб шиптарије па улазе са болесно гебелсујућом идејом у комшијско двориште теме о највећем и најшампионскијем светском клубу који ће вечито низати трофеје и победе у оном што се у нечијим плановима звало дерби, а у садашњој стварности игра Црвена Звезда против звездаша обучених у црон-бело на терену и трибини, пичкетнина мазохистичких који воле да примају црвено-белу курчину.