Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.398
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da su se otvorili za Maksimovica.
i o njemu se govori mada je on za mene teška prevara od igrača nikad mu neću zaboraviti Bordo!Bolje da su se otvorili za Maksimovica.
Valjda je za svo ovo vreme igranja fudbala u Italiji nešto i naučio.i o njemu se govori mada je on za mene teška prevara od igrača nikad mu neću zaboraviti Bordo!
Nece ih ni tamo.Nek odmah planiraju Azijsku Ligu Sampiona tamo im je i mesto. Srecna nova 1992.
Smeta ti Željko Pantić a ne smetaju ti Terzić lice sa Interpolove poternice,posle koga će tvoja jbna Zvezda proći kao i OFK, Ćoki Čović i Vučić.. Je'l cigane?Администрација уклоните ове спамове, емисије Пантића човек нек отвори посебну тему "Жељко Пантић" па нека тамо поставља његове "емисије"
''Krade, al' je nas, neka ga'' - logika bilo kog patriJote.Smeta ti Željko Pantić a ne smetaju ti Terzić lice sa Interpolove poternice,posle koga će tvoja jbna Zvezda proći kao i OFK, Ćoki Čović i Vučić.. Je'l cigane?
лудаци нису мој доменSmeta ti Željko Pantić
debitovao golom, igrao drugo poluvreme...Idiotsko dovođenje igrača se nastavlja.
Prvo Mitrović posle jedne dobre utakmice protiv zvezde i sada ako tri utakmice odigra loše sahranice ga navijači kao mnoge pre njega.
Odlicno.debitovao golom, igrao drugo poluvreme...
Кмеее, кмееее, кмеееее, кмеееее. Терза мађија и доктор Ћоки вас одучили од здравог разума, па сада и личите на гомилу психијатријских болесника који су одбегли из луднице, када човек види шта пишете и како се понашате.Smeta ti Željko Pantić a ne smetaju ti Terzić lice sa Interpolove poternice,posle koga će tvoja jbna Zvezda proći kao i OFK, Ćoki Čović i Vučić.. Je'l cigane?
мени је се обратио, ја рекох не смета ни мениМени Пантић не смета нити његове емисије. Он најбоље осликава ментално стање вас нарикача и жена у црно
отишао би у иностранствоMada i dalje mislim da nije trebao jos da dolazi u zvezdu
Мислим да је до сада јасно да је и тема о боћању тема о белосвецкој завери противу Партизана. Не постоји тема која би била поштеђена жалопојки тих жена у црном. Зато ми, као толерантни и нормални људи и треба да им допустимо да се и овде мало издувају. Јер има ли ичег лепшег него да читаш нечију патњу. Посебно оних који су имали скоро целу једну деценију на располагању да нас газе док смо били најслабији.мени је се обратио, ја рекох не смета ни мениали ово није тема о њему и његовим емисијама отвори посебну тему или качи у тему о партизану...
Прошле сезоне су имали 80% првенства бодовну предност углавном од 5 бодова, имали су све у својим рукама да су одиграли нерешено само са нама у дерби реваншу у фебруару а ипак су освојили чак 98 бодова у Европи имали су 2 пута пролеће за задњих 4-5 сезона а имали би и три пута да нису изгубили предност од 2-0 са играчем више пет минута пре краја у Хагу против АЗ, те европске резултате нису имали ни кад су били "најјачи" често су завршавали у групама ЛЕ али често без освојеног бода у групи.... толико о њимаМислим да је до сада јасно да је и тема о боћању тема о белосвецкој завери противу Партизана. Не постоји тема која би била поштеђена жалопојки тих жена у црном. Зато ми, као толерантни и нормални људи и треба да им допустимо да се и овде мало издувају. Јер има ли ичег лепшег него да читаш нечију патњу. Посебно оних који су имали скоро целу једну деценију на располагању да нас газе док смо били најслабији.
Морамо да оставимо простора малој занемареној мусавој недоношчади да се издува, јер је сваки дан за њих веома болан.
Прошле сезоне су имали 80% првенства бодовну предност углавном од 5 бодова, имали су све у својим рукама да су одиграли нерешено само са нама у дерби реваншу у фебруару а ипак су освојили чак 98 бодова у Европи имали су 2 пута пролеће за задњих 4-5 сезона а имали би и три пута да нису изгубили предност од 2-0 са играчем више пет минута пре краја у Хагу против АЗ, те европске резултате нису имали ни кад су били "најјачи" често су завршавали у групама ЛЕ али често без освојеног бода у групи.... толико о њима
Kalafonce iskompleksirano aj ovako.. vi cete Tvorzu proglasiti Grobarom kada ode iz FK SNS CZV Romale. Uostalom videcete nece ni vas AV kompleksas vecito da laje,posebno ne sad posle ovog u Ukrajini.Кмеее, кмееее, кмеееее, кмеееее. Терза мађија и доктор Ћоки вас одучили од здравог разума, па сада и личите на гомилу психијатријских болесника који су одбегли из луднице, када човек види шта пишете и како се понашате.
Мени Пантић не смета нити његове емисије. Он најбоље осликава ментално стање вас нарикача и жена у црном. Не постоје те паре које ви можете добити, не постоји довољан број пенала, десетине минута зауставног времена, не постоји ништа што ће спречити да цвилите и цмиздрите да сте мала мусава нежељена недоношчад која трпи страшан апартхејд.
За то време уживамо у вашој боли и муци. Зато Терза и Ћоки још јаче да забадају, да не ваде и нека сипају ко у нероткињу.