Русија није само Зенит. Русија је и ЦСКА и остали клубови. Замисли да Путин форсира само Зенит...каква би то лига и каква би то држава била да их води такав Путин........
Елем, био добар рингишпил прекјуче.
Забавља ме ваш труд да игноришете како је звезда дошла до овде где је сада да може да се носи са Зенитом. Реално јесте се носила одлично упркос рингишпилу....
Зенит је озбиљан клуб у озбиљној лиги....не знам какве ви паралеле можете да имате са њима..... Сличнији сте динаму из загреба......Мамић и Терзић као да их је једна мајка родила......

Елем, био добар рингишпил прекјуче.
Забавља ме ваш труд да игноришете како је звезда дошла до овде где је сада да може да се носи са Зенитом. Реално јесте се носила одлично упркос рингишпилу....
Зенит је озбиљан клуб у озбиљној лиги....не знам какве ви паралеле можете да имате са њима..... Сличнији сте динаму из загреба......Мамић и Терзић као да их је једна мајка родила......
Nego,kako je treći po rangu hrvatski klub igrao protiv Fenera?Zanima li to nekoga ?!
Zdravko Mamić: Ne želim Zvezdu protiv sebe, njen sam navijač
https://www.mozzartsport.com/fudbal...im-zvezdu-protiv-sebe-njen-sam-navijac/379695
Poslednja izmena: