FK Crvena Zvezda 2022/2023

Русија није само Зенит. Русија је и ЦСКА и остали клубови. Замисли да Путин форсира само Зенит...каква би то лига и каква би то држава била да их води такав Путин........

Елем, био добар рингишпил прекјуче.

Забавља ме ваш труд да игноришете како је звезда дошла до овде где је сада да може да се носи са Зенитом. Реално јесте се носила одлично упркос рингишпилу....

Зенит је озбиљан клуб у озбиљној лиги....не знам какве ви паралеле можете да имате са њима..... Сличнији сте динаму из загреба......Мамић и Терзић као да их је једна мајка родила......

Nego,kako je treći po rangu hrvatski klub igrao protiv Fenera?Zanima li to nekoga ?!

Zdravko Mamić: Ne želim Zvezdu protiv sebe, njen sam navijač​

https://www.mozzartsport.com/fudbal...im-zvezdu-protiv-sebe-njen-sam-navijac/379695

:per:

Poslednja izmena:
Русија није само Зенит. Русија је и ЦСКА и остали клубови.
Друже Русија јесте Зенит, ЦСКА, Динамо и Локомотива па и Торпедо али пре свих њих Русија је СПАРТАК

1657113273179.png

Да и њих је основао Цар Николај као што је вас основао Чича Дража. Научите историју србенде. Нико ко је основан у доба црвених није чист......а ко је и био чист тај се или запрљао или је угашен или је сведен на аматерски ниво бетонлигаша.

Да и њих је основао Цар Николај као што је вас основао Чича Дража. Научите историју србенде. Нико ко је основан у доба црвених није чист......а ко је и био чист тај се или запрљао или је угашен или је сведен на аматерски ниво бетонлигаша.
Па они су број 1 у Русији по популарности и по историји а ти настави да лапрдаш глупости, причај сам са собом пошто уопште нисам рекао да их је основао Николај

Па рекао си индиректно. Ако је Русија Спартак онда је Спартак по томе клуб који једини има право да се назове аутентичним руским клубом. То је класична паралела са оном вашом мантром "звезда је стуб Србства"....... добар је то маркетинг али нема везе са историјом у томе је суштина.

Па рекао си индиректно. Ако је Русија Спартак онда је Спартак по томе клуб који једини има право да се назове аутентичним руским клубом. То је класична паралела са оном вашом мантром "звезда је стуб Србства"....... добар је то маркетинг али нема везе са историјом у томе је суштина.
ти знаш шта сам рекао, рекао сам да је он број један по трофејима историји и популарности у Русији и шире и ако се узима цео СССР

Back