FK Crvena Zvezda 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Falko stigao u Zvezdu – ugovor do leta 2024.

1611953456995.png

Sada je i zvanično – italijanski fudbaler Filipo Falko pojačao je Crvenu zvezdu.

Pao dogovor, Zvezda plaća milion, posao završen!

Dijego Falćineli je odušio sve u Crvenoj zvezdi, a i crveno-beli su oduševili Italijana, tako da je dogovor pao.

Kako prenosi Žurnal, Falćineli se predomislio i sada nema ništa protiv ostanka u Srbiji, naročito posle dolazaka Filipa Falka i Aksela Bakajoka.

Isti izvor otkriva da je spremna i formula za isplatu milionskog obeštećenja u tri rate.

Falćineli je postigao devet pogodaka u svim takmičenjima, dokazao je da je pravi timski igrač i da odgovara sistemu Dejana Stankovića.

Očekuje se da ga Crvena zvezda od Bolonje otkupi tokom proleća, i pre kraja tekuće sezone.

Kad Zvezda zove, tu nema razmišljanja, Falko ostvario san!

Novi fudbaler Crvene zvezde Filipo Falko rekao je danas da nije mnogo razmišljao kada je dobio ponudu crveno-belih i dodao da dobro poznaje istoriju beogradskog kluba.

"Od prvog dana kada se pojavila mogućnost da dođem u Crvenu zvezdu i kada mi je menadžer saopštio da postoji interesovanje, odmah sam pristao, nije bilo većeg razmišljanja. Jako sam srećan što se nalazim ovde", rekao je Falko za klupski sajt po dolasku na pripreme tima u Tursku.

Falko je u Zvezdu došao iz italijanskog Lečea i potpisao je ugovor na tri i po godine.

"Što se tiče Crvene zvezde vrlo dobro znam njenu istoriju i dosta sam pratio u poslednje vreme. Navijači su zaista fantastični, prave neverovatnu atmosferu i znam kako to izgleda na severnoj tribini kada se igraju utakmice", rekao je on.

Falko je naveo i da veruje da će mu prisustvo Dejana Stankovića na poziciji šefa stručnog štaba olakšati prilagodjavanje na novu sredinu.

"Stanković ostavio je dubok trag u Interu. Sigurno će mi mnogo pomoći u Crvenoj zvezdi. Čak i kada sam pričao sa njim, pre nego što sam došao ostavio je odličan utisak na mene. Upravo zbog toga sam jedva čekao da se pridružim ekipi i siguran sam da ću pružati maksimum i boriti se za klub, kao i svoj budući napredak", rekao je novi igrač Zvezde.

Drugi italijanski fudbaler u istoriji Crvene zvezde nije krio uzbuđenje zbog predstojećeg duela s Milanom u Ligi Evropa.

"Izuzetno sam ponosan što sam postao član Crvene zvezde. Nadam se da ću imati priliku da zaigram u utakmici protiv Milana, kao mali sam sanjao da igram u evropskim takmičenjima protiv najboljih ekipa Evrope, biće to ostvarenje mojih snova", zaključio je Falko.

Gledo sam na pripremama po prvi put vidim da Paja zapinje i ne djeluje ko nekretnina valjda skonto...da ne moze na konto dva gola Liverpulu da zivi ceo zivot....
O njemu niko nerazmislja a meni se javlja...kad budala udje protiv Milana a svi "ma gdje njega a daj u pm" i onda zvekne neku golcinu...
Dobar je Pavkov ali se slazem s tobom da se malo pogubio od slave zbog golova protiv Luzerpula

Dobar je Pavkov ali se slazem s tobom da se malo pogubio od slave zbog golova protiv Luzerpula
A ****** nije tad iskoristena prilika da se unovci i resi egzistenciju a vreme leti...i on ce ostati legenda zbog toga ali neces tako rjesiti egzistenciju sa onom stomacinom...i kao nekretnina nije on nikada bio neka igracina i uvjek je imo oskudnu kontrolu lopte ali kad se bio ugojio digo nos nije se mogo sastaviti bilo mucno gledati...
E sad on ina 2 3 izrazena kvaliteta to su svakako muda ima snagu i ima nesto sto mnogi zanemaruju ima odlicnu tehniku suta recimo onaj gol protiv Partizana je tako fudbalski u stilu velikih igraca tipa Van Persie...kaze ma slucjano kursc slucajno to je vidio i vidim.kad je poklapa sta gadja to nije prvi put izuzetan gol protiv vose pa jos neke imam u glavi situacije kad iz teskih pozicija ume da poklopi loptu i uputi udarac kakvog se nebi postideli ni vrhunski spicevi...
Tih par stvari nisu slucajne to su stvari koje zna i to je njegov kvalitet....
Sad je doso Falcineli koji je enormno bitan na svakoj lopti toliko ucestvuje u igri toliko istale izbacuje u sanse otvara prostor....
Ono za klasu nam vise lezi nego i Pavkov kad je spreman 100% a kamoli ovakav...
Ljudi vele za Falcinelija pa da jeste ali nije neki gogleter...a brate da je na igru u polju jos top gogleter pa nebi bio tu nego bi bio u nekom Lajpcigu ******...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back