Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.125
добра игра у Сурдулици и убедљива победа вратили се Канга и Боаћи
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ovog malog pratio, ali citam svugde da je malo dobar, i da ce prava igracina da bude? zna li neko nesto detaljno o njemu? meni se svidjaju crnci u sredini terena, oni su uvek jaki, fizicki, brzi, tako da tu nikad ne mozes promasiti ako imas iz afrike igraca u srediniPrekomandovan iz Graficara zadnji vezni!
Mali sretno! "Nase crno djete"
taman kada sanogo ode u januara, njega prekomandovati i neka se uigrava za sledece leto (mislim da u januaru vec mozemo proslaviti sampionsku tiutlu, i da cemo u evorpi prezimiti, pa bi ovaj mali imao prostora da igra)
A oni su bili dobri?добра игра у Сурдулици и убедљива победа вратили се Канга и Боаћи
Kao igrac...Deki je legenda i kralj nad kraljevima, grobari pssst
Kao igrac...
Kao trener za njega je i dostanic cudo...
Ne izvrći činjenice.Pa hajde bas da vidimo. Prvi Liberec postovi su bili "a sa kim igra Parrizan, koliko je Partizan gubio, i daje mera Partizana domaca liga itd". U sred vase velike pobede. A sta je bilo tek od rapsodije komentara vasih na temi FKP posle nekih LingLong momenata... Tako da, to prebacivanje nema smisla. Prvi ti dodjes i kacis kojekave slike na temi FKP, krenes od Kulina Bana, ustasa, Hrvata, cega sve vec, a zavrsi se tako sto pozelis da li samo Partizanu ili svima nama sve najgore u zivotu.
Prozivamo jedni druge za iste stvari. Zar ne vidis besmisao u tome.
Nisi ti to kacio na temi FKP nakon derbija vec mnogo pre derbija. A nije ni to problem ako je u granicama ukusa. Ne znam zasto je uopste problem da se dolazi na bilo koju temu ako imas stav o necemu. Ja cesto vidim da ljudi dodju ovde i kazu za nekog vaseg igraca ili trenera nesto, onako kako misle, i odmah bivaju napljuvani i omalovazavani. Isto i za neke sudijske odluke ili situacije na utakmicama. Prosto brate forum je... ljudi se i zezaju i misle tako...ili prosto u afektu napisu nesto. Onda se par ljudi ironicno nasali sa tim i ispada neko tzv tripovanje. Ja se secam kada sam ovde cestitao na nekoj pobedi CZ, da sam bivao jednako napljuvan kao da sam osporavao istu,a nisam. Kada sam bio mladjani clan foruma bilo mi je "zamereno" da sam "juce dosao, a kritikujem CZ". To ko kome dolazi na temu vise mozes i sam da krenes da brojis, svako malo se na jednoj i drugoj nalaze postovi "mars na vasu temu". I to tako mesecima i godinama.Ne izvrći činjenice.
Pogledaj samo pre za vreme i posle zadnjeg derbija,sve sami vaši komentari uplakanih + još i tekstualni prenos jednog od vaših (iz minuta u minut).Dakle,ne na vašoj nego na Zvezdinoj temi.
Evo i ovog što mu se diviš baljezgarijama od komentara (triperka) koja se unakazi od pisanja na Zvezdinim temama (fudbal i posebno košarka).Toliko o frustracijama.
Ja sam na vašoj temi počeo da kačim sve i svašta onog momenta kada su se vaši gubavci namnožili na Zvezdinoj temi pa ne znaju da ispare.
Do tada me iskreno boleo qrc za vaše slinavljenje na navšoj temi.
Rekao sam vašem JSD,ne vama kao ličnostima /ljudima.
Gent dolazi desetkovan, najveci adut je stankovic!!!!!to cemo videti na kraju lige Evrope, i Milojevic je jako tesko igrao kvalifikacije pogotovo na strani...to je cinjenica
Najveći adut će nam biti ako uspemo da zaustavimo Sanoga da ne napravi neku glupost !Gent dolazi desetkovan, najveci adut je stankovic!!!!!

da jeste. oborio ga sa ledja, drzao ruke oko njega. u svakoj normalnoj drzavi se ne raspravlja, odma penal. ali ovde ne, posto ga zvezda dobila. i ofsajd nije bio, jer za vreme pasa, gavric jos metar vise od falcinelija (gavric nije ucestovao u akciji) tako da i taj gol cist kao suza. ali ovde ili vec negde drugo, komentarisu ljudi, koji nisu gledali utakmicu.kakav je bio penal? opravdan?
Citiracu jednu samo recenicu "posto ga zvezda dobila"da jeste. oborio ga sa ledja, drzao ruke oko njega. u svakoj normalnoj drzavi se ne raspravlja, odma penal. ali ovde ne, posto ga zvezda dobila. i ofsajd nije bio, jer za vreme pasa, gavric jos metar vise od falcinelija (gavric nije ucestovao u akciji) tako da i taj gol cist kao suza. ali ovde ili vec negde drugo, komentarisu ljudi, koji nisu gledali utakmicu.

Na granici...kakav je bio penal? opravdan?