FK Crvena Zvezda 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prekomandovan iz Graficara zadnji vezni!
Mali sretno! "Nase crno djete" :)

nisam ovog malog pratio, ali citam svugde da je malo dobar, i da ce prava igracina da bude? zna li neko nesto detaljno o njemu? meni se svidjaju crnci u sredini terena, oni su uvek jaki, fizicki, brzi, tako da tu nikad ne mozes promasiti ako imas iz afrike igraca u sredini :) taman kada sanogo ode u januara, njega prekomandovati i neka se uigrava za sledece leto (mislim da u januaru vec mozemo proslaviti sampionsku tiutlu, i da cemo u evorpi prezimiti, pa bi ovaj mali imao prostora da igra)
jos da dovedemo levog beka i desnog napadaca, i da se resimo jos vukanovica, simica, boacija i pavkova, to bi bilo super :)

nego ima li neko jos u graficaru/omladincima, neki bek ili napadac (ofanzivni bek)?
i mislim da bi radulovic trebao vise da igra (ako prodamo jos i bena na zimi), jer taj mali mi deluje kao jos bolji od gavrica

Ne zaboravite da vaa vodi MISTER DEBIL, tako da nemojte da se palite na onu slucajno st kad ga nije bilo na klupi...

Cujem da im brani 17 šnjak, klinac, i da ako dodji još desetkpvani mozda debil i pobedi...

Inace bod puna kapa....

Samo polako, i srecno naravno....

Pa hajde bas da vidimo. Prvi Liberec postovi su bili "a sa kim igra Parrizan, koliko je Partizan gubio, i daje mera Partizana domaca liga itd". U sred vase velike pobede. A sta je bilo tek od rapsodije komentara vasih na temi FKP posle nekih LingLong momenata... Tako da, to prebacivanje nema smisla. Prvi ti dodjes i kacis kojekave slike na temi FKP, krenes od Kulina Bana, ustasa, Hrvata, cega sve vec, a zavrsi se tako sto pozelis da li samo Partizanu ili svima nama sve najgore u zivotu.

Prozivamo jedni druge za iste stvari. Zar ne vidis besmisao u tome.
Ne izvrći činjenice.
Pogledaj samo pre za vreme i posle zadnjeg derbija,sve sami vaši komentari uplakanih + još i tekstualni prenos jednog od vaših (iz minuta u minut).Dakle,ne na vašoj nego na Zvezdinoj temi.
Evo i ovog što mu se diviš baljezgarijama od komentara (triperka) koja se unakazi od pisanja na Zvezdinim temama (fudbal i posebno košarka).Toliko o frustracijama.
Ja sam na vašoj temi počeo da kačim sve i svašta onog momenta kada su se vaši gubavci namnožili na Zvezdinoj temi pa ne znaju da ispare.
Do tada me iskreno boleo qrc za vaše slinavljenje na navšoj temi.
Rekao sam vašem JSD,ne vama kao ličnostima /ljudima.

Ne izvrći činjenice.
Pogledaj samo pre za vreme i posle zadnjeg derbija,sve sami vaši komentari uplakanih + još i tekstualni prenos jednog od vaših (iz minuta u minut).Dakle,ne na vašoj nego na Zvezdinoj temi.
Evo i ovog što mu se diviš baljezgarijama od komentara (triperka) koja se unakazi od pisanja na Zvezdinim temama (fudbal i posebno košarka).Toliko o frustracijama.
Ja sam na vašoj temi počeo da kačim sve i svašta onog momenta kada su se vaši gubavci namnožili na Zvezdinoj temi pa ne znaju da ispare.
Do tada me iskreno boleo qrc za vaše slinavljenje na navšoj temi.
Rekao sam vašem JSD,ne vama kao ličnostima /ljudima.
Nisi ti to kacio na temi FKP nakon derbija vec mnogo pre derbija. A nije ni to problem ako je u granicama ukusa. Ne znam zasto je uopste problem da se dolazi na bilo koju temu ako imas stav o necemu. Ja cesto vidim da ljudi dodju ovde i kazu za nekog vaseg igraca ili trenera nesto, onako kako misle, i odmah bivaju napljuvani i omalovazavani. Isto i za neke sudijske odluke ili situacije na utakmicama. Prosto brate forum je... ljudi se i zezaju i misle tako...ili prosto u afektu napisu nesto. Onda se par ljudi ironicno nasali sa tim i ispada neko tzv tripovanje. Ja se secam kada sam ovde cestitao na nekoj pobedi CZ, da sam bivao jednako napljuvan kao da sam osporavao istu,a nisam. Kada sam bio mladjani clan foruma bilo mi je "zamereno" da sam "juce dosao, a kritikujem CZ". To ko kome dolazi na temu vise mozes i sam da krenes da brojis, svako malo se na jednoj i drugoj nalaze postovi "mars na vasu temu". I to tako mesecima i godinama.

Ps: Prenos derbija iz minuta u minut je trebao biti na zasebnoj temi ako je ista postojala. Tako da se slazem da nije fer da bude ovde.

Magiko

Prilozi

• 123728433_10159067864249884_8265162045924634857_o-removebg-preview.png
    123728433_10159067864249884_8265162045924634857_o-removebg-preview.png
    109,5 KB · Pregleda: 5
fali bek. ne bi ja micao rodica da nije staklenik. sanogo mi je enigma. kolko donese vise ponese. falco mi je boca, nema do lukavog zabara u napad.
inace fina ekipa skroz. za ovaj level jurope.
vidjecemo oce li ovo bit dovoljno za ovaj ping-pong. tu ce vec bit teze. bocni vjetrovi se ne zajebavaju

kakav je bio penal? opravdan?
da jeste. oborio ga sa ledja, drzao ruke oko njega. u svakoj normalnoj drzavi se ne raspravlja, odma penal. ali ovde ne, posto ga zvezda dobila. i ofsajd nije bio, jer za vreme pasa, gavric jos metar vise od falcinelija (gavric nije ucestovao u akciji) tako da i taj gol cist kao suza. ali ovde ili vec negde drugo, komentarisu ljudi, koji nisu gledali utakmicu.

da jeste. oborio ga sa ledja, drzao ruke oko njega. u svakoj normalnoj drzavi se ne raspravlja, odma penal. ali ovde ne, posto ga zvezda dobila. i ofsajd nije bio, jer za vreme pasa, gavric jos metar vise od falcinelija (gavric nije ucestovao u akciji) tako da i taj gol cist kao suza. ali ovde ili vec negde drugo, komentarisu ljudi, koji nisu gledali utakmicu.
Citiracu jednu samo recenicu "posto ga zvezda dobila"

Dakle ne procam o ovom poslednjem penalu vec o licemerstvu i pravdanju da su prethodni penali, izvan senaesterca dva put, gol iz auta i stosta zato jer je zvezda u pitanju?
Pa jeste zbog toga jer je zvezda!

Zato su joj i svirani penali izvan kaznenoh gol iz auta... Samo ljiga i gov. no moze da pravda ono od pre...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back