Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Ne bre prvo igramo s Gentom.kuci....sad za 7 dana...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo dočekujemo Genk,pa im zatim gostujemo,pa nam tek onda dolaze Nemci,i na kraju gostujemo ČesimaPa raspored nam i nije sjajan. Dolaze nam Nemci a onda idemo u goste Belgijancima i Česima. Ne vidim da je u četvrtak meč lopta.
Sto pa ako nekome das 5 komada imas svo pravo da verujes da ces i tamo dobiti...Ne verujem da ćemo ikoga dobiti u gostima.
Ne verujem da ćemo ikoga dobiti u gostima.
Sto pa ako nekome das 5 komada imas svo pravo da verujes da ces i tamo dobiti...
Pa zato što se ne sećam kada smo nekoga dobili u gostima u Evropi.Uz to ne treba padati u euforiju. Hladna glava na prvom mestu.
Keln u Nemačkoj ako misliš na grupne faze, remi u Belorusiji protiv Bate Borisova i remi u Londonu protiv Arsenala. znači uzeli smo 5 bodova na strani od 9 koliko smo uzeli 2017 u prvoj sezoni Lige Evrope.
Pa igrali smo LS sa azdajama brate..Znači, sem Kelna nikoga.Bio bih prezadovoljan da dobijemo naredne dve u BG. Na gostovanjima očekujem maksimum remi. To bi trebalo da bude dovoljno.
Uvek sam govorio, tu su postovi, katai ivanic KLASE MAJSTORA.A kakav je majstor Katai a?
Kazem jer znam da cjenis majstore objektivno bezobzira na boje...

Ajde i ovde da se pokakimo triperašici po faci![]()
Jel vam ovo Vucic desno a Brnaba levo?

Pišljivi triper sada neće moći da živi godinu dana od Terze Mađije (isto kao što još uvek nije preboleo sindrom "Čović" )Pisljivi Liberec, sad nece moci da se zivi nedelju dana jer su navukli desetu ekipu ceskog sampionata.Bice normalno da se krade i sklanja za vikend da se odmore za ovaj ubitacni ritam 5 takmicarskih utakmica za 2 meseca.

A ovamo, nista bez sklanjalice ili penala.
Ajde i ovde da se pokakimo triperašici po faci![]()

Kaži lepo "to ja jedva čekam da pročitam i čujem od vas" a ne da nam tu karikiraš određene stvari.Vidim i na forumu su se stekli uslovi da se pobeda nad Slovanom Liberecom proglasi za jedan od najvecih podviga u srpskoj istoriji, kao onaj mucenik sto je proglasio pobedu nad Liverpulom ravnim boju na Kosovu.A ovamo, nista bez sklanjalice ili penala.
Citam izjave ovih mucenika koji su fascinirani Kantaijem, kazu ne mogu da trce za njim.
Zaista lice jedni na druge.![]()
Brate imaš li ti pametnijeg posla nego da bauljaš po raznim forumima i portalima i da čitaš komentare ?!

Vidim i na forumu su se stekli uslovi da se pobeda nad Slovanom Liberecom proglasi za jedan od najvecih podviga u srpskoj istoriji, kao onaj mucenik sto je proglasio pobedu nad Liverpulom ravnim boju na Kosovu.A ovamo, nista bez sklanjalice ili penala.
Citam izjave ovih mucenika koji su fascinirani Kantaijem, kazu ne mogu da trce za njim.
Zaista lice jedni na druge.![]()
On je opasan kompleksas i stvarno preterano vas pljuje i kad ne treba. Evo ja grobar cu reci bravo nije to nista manje pisljivi klub od sarloa usra. nih koji nas izbacio naprotiv jaci su...Pišljivi triper sada neće moći da živi godinu dana od Terze Mađije (isto kao što još uvek nije preboleo sindrom "Čović" )![]()