FK Crvena Zvezda 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa raspored nam i nije sjajan. Dolaze nam Nemci a onda idemo u goste Belgijancima i Česima. Ne vidim da je u četvrtak meč lopta.
Prvo dočekujemo Genk,pa im zatim gostujemo,pa nam tek onda dolaze Nemci,i na kraju gostujemo Česima
Kad bi dobili Genk u obe tekme a recimo Slovan izgubi obe od Hofa,samo nas teorija potencijalno može odvojiti od proleća u Evropi,

Slika večeri!

1604013864954.png

Pa igrali smo i kvalifikacije. Nisu Suduva, Spartaci, Helsinki, Omonija... neke aždaje. Pobedili smo Tiranu u gostima. Generalno, baš teško igramo u gostima. Možda bude bolje. Ovi Belgijanci su u punom qurrcu. Možda njih zveknemo u gostima.

Da iskoristim ovu retku priliku da kažem BRAVO :klap:
MIslio sam da nakon one pobede protiv Liverpula da je to to što se tiče nekog ushićenja i prevelike radosti ali ovo sinoć je bilo neverovatno i šteta što se igralo bez publike.
Toliko o radostima.
Nije bilo loših u timu osim možda u par navrata standarne kiksare Milunović i Veljka Nikolića koji je morao da bude čvršći u nekoliko duela.Sanogo borben do srži ali i preterano grub i nepažljiv.Takvi igrači mogu tok utakmice da okrenu za 360 stepeni za tili čas !
Borjan fantastičnom intervencijom dodao gas saigračima koji su demolirali čehe.
Katai,ne treba trošiti reči,ono je samo da gledaš i da uživaš.Taj čovek kada je raspoložen imam osećaj da bi mogao sam da igra protiv cele protivničke odbrane a kada mu ne ide ceo tim pada.
Gent može da bude potencijalna nagazna mina narednog četvrtka.Oni nemaju šta da čekaju a na nama je da se pripreme za svaku moguću priliku ali pre svega koncentracija i ne oslanjati se večito na individualije Kataia,Ivanića...
Odgovor i ovima koji posle ove utakmice prozivaju nas koji smo do sada pljuvali Stankovića - i dalje stojim iza svega napisanog da je težak dunster od trenera i ono sinoć nije bila njegova pobeda već pomoćnika Miloševića a ti "Mister" pokaži se u narednim utakmicama i ja ću prvi da povučem sve što sam o njemu govorio.

Vidim i na forumu su se stekli uslovi da se pobeda nad Slovanom Liberecom proglasi za jedan od najvecih podviga u srpskoj istoriji, kao onaj mucenik sto je proglasio pobedu nad Liverpulom ravnim boju na Kosovu. :hahaha: A ovamo, nista bez sklanjalice ili penala.

Citam izjave ovih mucenika koji su fascinirani Kantaijem, kazu ne mogu da trce za njim. :worth:

Ajde i ovde da se pokakimo triperašici po faci :cool:

Zaista lice jedni na druge. :rumenko:

Vidim i na forumu su se stekli uslovi da se pobeda nad Slovanom Liberecom proglasi za jedan od najvecih podviga u srpskoj istoriji, kao onaj mucenik sto je proglasio pobedu nad Liverpulom ravnim boju na Kosovu. :hahaha: A ovamo, nista bez sklanjalice ili penala.

Citam izjave ovih mucenika koji su fascinirani Kantaijem, kazu ne mogu da trce za njim. :worth:

Kaži lepo "to ja jedva čekam da pročitam i čujem od vas" a ne da nam tu karikiraš određene stvari.
"Čitam izjave" :rotf: Brate imaš li ti pametnijeg posla nego da bauljaš po raznim forumima i portalima i da čitaš komentare ?!
Kakav degenerik trebaš biti i trošiti vreme na takve stvari :eek:
Ne,ne liče.Trebala je kompletna fotka (bez kartona / folija) pa da tvoja "Vuleta dioptrija" vidi svaki autentični detalj sa fotke :roll:

Ja ipak mislim da lice. ;)

20170530133201_428451.jpg

I ne opterecuj se, ne znam sta ti tesko pada. Vi ste svi sada Vuciceva deca, morate malo da licite. Mi jesmo njegova pastorcad, ali barem ne licimo.

Uzgred, ja mislio da je najnormalnija stvar da ti ujutro ili uvece ili dok cekas nesto, radis na kompu, odmaras, pa otvoris portal koji citas i gledas vesti, naidjes na izjave sa utakmica, pa otvoris forum, i slicno. Mozda ipak treba panterodelija poput tebe da mi prica kako cu da zivim?

Ipak, vi ste mera svih stvari, jedan od stubova srBstva. :manikir:

Pa de si brate Triperu. Bas sam se pitao kada ce se lobotomirana vatikanerija javiti da racionalizuje novu pobedu u Evropi i nismo dugo cekali. Istina, dobismo Liberec koji nije bas u rangu Radnickog iz Nis, jer ovi su ipak Real, doduse s Nisavu, ali eto i taj Liberec nas je deceniju ranije dobijao bez problema, pa vratismo neke dugove.

Ne bih vise o igri i samom rezultatu, prosto nemam prava o tome da pricam kada sam video kakva je rapsodija prikazana od strane Nogometnog kluba Gromada pre par dana na Cairu, pa sam jos uvek pod utiskom tako mocne fudbalske predstave.

Pišljivi triper sada neće moći da živi godinu dana od Terze Mađije (isto kao što još uvek nije preboleo sindrom "Čović" ) :per:
On je opasan kompleksas i stvarno preterano vas pljuje i kad ne treba. Evo ja grobar cu reci bravo nije to nista manje pisljivi klub od sarloa usra. nih koji nas izbacio naprotiv jaci su...

Dobro ma imo njega,
Tebe nije sramota da branis lopurde i bagru poput covica? Nema veze a dok je vama dobro?
O terzi njegovo. Ktitoru branu micunovicu da ne pricam...

Bitno da vi prvi?

Od svih cigana ovde koji se ne ponose covicem bas i terzom jedini si debil koji se time hvali...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back