FK Crvena Zvezda 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako gledamo pojedinačnu utakmicu, da. Pobjeda protiv Liverpoola je pojedinačno vjerojatno najveća. Ali ja ozbiljno mislim da je Partizanov prolaz Newcastlea u 2 utakmice veći rezultat. I Dinamova pobjeda protiv Celtica za ulazak u CL. Ne zato jer su to jače momčadi, jednostavno zato jer su te pobjede donosile jako puno (ulazak u skupine CL) a nisu ostvarene protiv nešto slabijih momčadi kao npr MTK, Salzburg, Malmo, Maribor isl. protiv kojih je Dinamo kasnije ulazio u skupine.
Znam da je Zvezda prošla EL. Prošao je i Dinamo. Mislim i Partizan ako se ne varam.
Sjetio sam se. Varteks je izbacio Aston Villu u Kupu kupova. Ne znam jel ima još koji slučaj da su izbačeni klubovi iz petice.
Ima klubove iz lige Petice...Zvezda je izbacila Kajzerslautern tamo 96te...pa ispala od Barse....
Onda je izbacen Mec iz francuske godinu sledecu il onu tamo ispalo se od Liona...
Zatim tamo negde pocetkom 2000tih izbacen je Kijevo Verona koji je tada bio hit u Italiji a ispalo se sledece kolo od Lacija paklen zreb....tako da ono sto se tice lige petice...Zvezda je Izbacila Lester u nokautu na dve tekme urnisala onaj za Muzzy Izetom Lester...a nismo kao domacini igrali u Beogradu...jer ove ***** iz Lestera moglo im se zbog sportskih sankcija posle bombardovanja to bilo odbili da dodju....pa smo igrali u Bechu kao domacini....svakako dobro su nas zapamtili...

Poslednja izmena:
Ima klubove iz lige Petice...Zvezda je izbacila Kajzerslautern tamo 96te...pa ispala od Barse....
Onda je izbacen Mec iz francuske godinu sledecu il onu tamo ispalo se od Liona...
Zatim tamo negde pocetkom 2000tih izbacen je Kijevo Verona koji je tada bio hit u Italiji a ispalo se sledece kolo od Lacija paklen zreb....tako da ono sto se tice lige petice...Zvezda je Izbacila Lester u nokautu na dve tekme urnisala onaj za Muzzy Izetom Lester...
Nisam znao za Kaiserslautern, Metz, Chievo, Leicester. Fini rezultati.

Al je bitniji dvomeč od svih ovih nabrojanih. I realno jača momčad. I jel nisu tukli neke Nijemce prije par godina u LE?
To u grupi pa onda izgubili u zadnjem kolu Auzburg? Dobijeni tekmu...
Pa imala Zvezda to sa Strazburom.i Bordom isto ispustano u zandjim sekundama nepricaj....

Pa ok ti si postavio prvi kriterijum koje koga izbacio u nokautu klubova iz Lige Petice ja ti nabrojim Zvezda da je 4 sto znam i u grupi roma liverpul keln....

A to ko je koliko je jak je relativno i zavisi kako dozivljavas....Recimo Dinamo je tuko Atalantu ovu koja igra atomski fudbal...a Hajduk pre 7 8 godina Inter a taj Inter je bas bio u twskom padu....al Inter je Inter...ime...tako
Da Njukastl jeste vece ime od Lestera i ovih....svih ali nije od liverpula....a ti klubovi u tom trenutku su bili preozbiljne ekipe tako...
Koga je Dinamo nokautiro? Iz Lige petice izbacio?

Al je bitniji dvomeč od svih ovih nabrojanih. I realno jača momčad. I jel nisu tukli neke Nijemce prije par godina u LE?
Sta ti je, veca je petica Keln koji je ispao te sezone iz bundeslige sa rekordnim brojem primljenih golova i malo bodova, nego Njukasl koji je igrao polufinale Kupa Uefa te godine. O nekom Augsburgu da ne pricamo. Ta se pobeda od 3:1 i poraz takodje od 3:1 drugacije racuna nego 4;0 Liverpula i pobeda CZ u Beogradu. Cim se jedna pobeda ostvari idmah je ona top i brise sve ostale. Tako je kod njih na pozitivnoj listi i Olimpijakos koji ih je izbacio iz najveceg rezultata u zadnjih 30 godina (zime u Evropi iz LS). Broj titula u kojima Partizan prednjaci jos uvek od raspada YU, ne racuna se zbog Tomislava Karadzica, ali se zato u 2019 priznaju titule iz 46' nakon 5-6 utakmica. Ali to ti je Agrame pravislavlje. Ne moze se nista sa tim meriti. Kada je umro onaj pop Amfilohije, Irinej backi je dao izjavu da on nije umro od virusa korona, vec je bio pobednik istog 11 dana. Tako i oni. Pobeda uvek! 🤣

Sta ti je, veca je petica Keln koji je ispao te sezone iz bundeslige sa rekordnim brojem primljenih golova i malo bodova, nego Njukasl koji je igrao polufinale Kupa Uefa te godine. O nekom Augsburgu da ne pricamo. Ta se pobeda od 3:1 i poraz takodje od 3:1 drugacije racuna nego 4;0 Liverpula i pobeda CZ u Beogradu. Cim se jedna pobeda ostvari idmah je ona top i brise sve ostale. Tako je kod njih na pozitivnoj listi i Olimpijakos koji ih je izbacio iz najveceg rezultata u zadnjih 30 godina (zime u Evropi iz LS). Broj titula u kojima Partizan prednjaci jos uvek od raspada YU, ne racuna se zbog Tomislava Karadzica, ali se zato u 2019 priznaju titule iz 46' nakon 5-6 utakmica. Ali to ti je Agrame pravislavlje. Ne moze se nista sa tim meriti. Kada je umro onaj pop Amfilohije, Irinej backi je dao izjavu da on nije umro od virusa korona, vec je bio pobednik istog 11 dana. Tako i oni. Pobeda uvek! 🤣
Nemoj da se gubis i budes bezobrazan!
Nisam ja postavio kriterijum nego je on postavio koga je Zvezda u dvomecu izbacila iz Lige Petice i naveo sam...
Izbaci iz price Keln(nisam znao da su ispali kako god)
Fora je sto ti se ti upinjes i trudis da omalovazis zvezdine uspehe....a koji got kriterijum postavis veci smo i uspesniji....
Racunamo vam sve titule i opet ih ima manje!

Nemoj da se gubis i budes bezobrazan!
Nisam ja postavio kriterijum nego je on postavio koga je Zvezda u dvomecu izbacila iz Lige Petice i naveo sam...
Izbaci iz price Keln(nisam znao da su ispali kako god)
Fora je sto ti se ti upinjes i trudis da omalovazis zvezdine uspehe....a koji got kriterijum postavis veci smo i uspesniji....
Racunamo vam sve titule i opet ih ima manje!
Citaj dobro, kriterijum od raspada Jugoslavije. Uzmi, saberi, oduzmi, uporedi. Zaostajete u svemu, ili ste tek stigli po nesto. Pojedinacne utakmice u ukupnim porazima se predstavljaju kao top i vrh vrhova... A od raspada YU najveci evropski rezultat Srbije je 2005 osmina ginala kupa UEFA. (te godine mafije) Sto imate sansu ove godine da preskocite, niko vam ne brani.
Broj nastupa u Evropi- Partizan, titule takodje,
cak i kup. Derbi je na egal- 23x pobede i jedni i drugi imaju. Sve ostalo je sitno i bedno naklapanje da li je veci klub Njukasl od Salzburga, ili je bolje ne izgubiti na svom terenu u LS ili pobediti jednu ali vrednu utakmicu a u ostalim biti demoliran. Sve zavisi od kriterijuma koji uzmemo. Cas je to statistika, cas su brojke, a cas lepraavost u igri. Ja ne kazem, sigurno su teze bili za osvojiti trofeji do 91-2, gde ih imate vise. Ali sve sto gledamo od tada nije vise ta liga, vec ova nasa, i sta se sve izmenjalo. Evo ide sada liga konferencija, sada ce i to za 10 godina da udje u predmete rasprave. Ili ne, CZ ce igrati samo LS a to je liga za Radnicki, jer Partizan nema kvalitet za tu ligu...

To u grupi pa onda izgubili u zadnjem kolu Auzburg? Dobijeni tekmu...
Pa imala Zvezda to sa Strazburom.i Bordom isto ispustano u zandjim sekundama nepricaj....

Pa ok ti si postavio prvi kriterijum koje koga izbacio u nokautu klubova iz Lige Petice ja ti nabrojim Zvezda da je 4 sto znam i u grupi roma liverpul keln....

A to ko je koliko je jak je relativno i zavisi kako dozivljavas....Recimo Dinamo je tuko Atalantu ovu koja igra atomski fudbal...a Hajduk pre 7 8 godina Inter a taj Inter je bas bio u twskom padu....al Inter je Inter...ime...tako
Da Njukastl jeste vece ime od Lestera i ovih....svih ali nije od liverpula....a ti klubovi u tom trenutku su bili preozbiljne ekipe tako...
Koga je Dinamo nokautiro? Iz Lige petice izbacio?
Pa stavio sam kriterij Liga 5 da ne bi rasprava otišla na Ludogorece i Sheriffe. Liga 5 + velike momčadi ostalih liga. Znamo svi o kojim momčadima se radi. Naravno da su Ajax, PSV, Benfica, Porto, Olympiacos, Šahtjor jači od recimo tog Augsburga koji spominješ. Već sam rekao zašto izdvajam taj Newcastle. Igrali su kvale za CL. To je kao da danas igraš sa Chelseaem i izbaciš ih. Meni su Zvezda i Partizan isti. Nemam ni najmanje simpatije niti prema jednima niti prema drugima. Tako da mislim da mogu bit objektivan što se tiče toga.
Dinamo u 2 utakmice od raspada Juge nije izbacio niti jednu momčad iz Lige 5. Tukli smo Arsenal, Atalantu, Villarreal, Parmu, isto Newcastle ne znam jel ima još ko. Uglavnom smo ispadali glatko svaki put.
Btw, možemo gledati bilo koji kriterij koji vi mislite da je bolji. Ukupne pobjede, bodove, pobjede u grupama, prolaske u dvomečima. Svejedno.

Poslednja izmena:
Pa stavio sam kriterij Liga 5 da ne bi rasprava otišla na Ludogorece i Sheriffe. Liga 5 + velike momčadi ostalih liga. Znamo svi o kojim momčadima se radi. Naravno da su Ajax, PSV, Benfica, Porto, Olympiacos, Šahtjor jači od recimo tog Augsburga koji spominješ. Već sam rekao zašto izdvajam taj Newcastle. Igrali su kvale za CL. To je kao da danas igraš sa Chelseaem i izbaciš ih. Meni su Zvezda i Partizan isti. Nemam ni najmanje simpatije niti prema jednima niti prema drugima. Tako da mislim da mogu bit objektivan što se tiče toga.
Pa nemozes biti objektivan jer ocigledno nisi upucen u Zvezdinu istoriju nego imas neku precepciju pogresno...

Evo pobede nad klubovima lige petice +...

Kaizerslautern, Mec, Lester, Selta, Kijevo Verona, PSV, Keln, Roma, Leiverpul, Olimpijakos...

Eto 9 iz lige petice i Olimpijakos i PSV...11 ozbiljniih ne znam jel.se Rusi racaunaju Zenit i Krasnodar?
Eto 9 pobeda nad klubovima petice...neke nismo prosli kao seltu i psv al smo ih tukli kuci....
Ajd da vidim Partizanove pobede iz petice znam Njukastl i Auzburg eto...od jacih imena znam da ste Sporting tukli...eto da sam cinican uracuno bi nama da smo Bragu 2put tukli....
I koga je Dinamo tuko iz lige petice znam za Atalantu i Viljareal pamtim...

Pa nemozes biti objektivan jer ocigledno nisi upucen u Zvezdinu istoriju nego imas neku precepciju pogresno...

Evo pobede nad klubovima lige petice +...

Kaizerslautern, Mec, Lester, Selta, Kijevo Verona, PSV, Keln, Roma, Leiverpul, Olimpijakos...

Eto 9 iz lige petice i Olimpijakos i PSV...11 ozbiljniih ne znam jel.se Rusi racaunaju Zenit i Krasnodar?
Eto 9 pobeda nad klubovima petice...neke nismo prosli kao seltu i psv al smo ih tukli kuci....
Ajd da vidim Partizanove pobede iz petice znam Njukastl i Auzburg eto...od jacih imena znam da ste Sporting tukli...eto da sam cinican uracuno bi nama da smo Bragu 2put tukli....
I koga je Dinamo tuko iz lige petice znam za Atalantu i Viljareal pamtim...
Dobro, onda favoriziram Partizan, šta da ti kažem.
Napisao sam ti gore. Dinamo je tukao Arsenal, Atalantu, Villarreal, Parmu, Fener, Ajax, Celtic, Anderlecht, Club Brugge, Porto, Benficu...klub iz lige 5 nismo izbacili nikad.

Blago Bariju, 2x tukao Bragu sa 0-0 i 1-1. Pa kako nego cinicno poredjenje. :bravo:

I opet ponavljanje klubova koje su prosli a i one od kojih su ispali...ubedljivo... Onda naravno da ispadne da PSV tucen... Kod kuce... Kada bi krenuli sad kroz istoriju svi onda bi se naslo sijaset utakmica koje su svi dobili i tukli "kod kuce" ili "u gostima".
Pobede CZ koje su navedene su ostvarene u dvomecima, dok slicne ucinke (pozitivnije) ima i Partizan u slicnim. (Iako su oba kluba na zilet prolazila i na svaku pobedu poraz belezio) Kad god se islo na 1 pobedu nikom nisu cvetale ruze.Cak ni protiv zvucno slabijih klubova. Plus sto je CZ igrom zreba u zadnjih 10-20tak godina dobijala vise prilike za utakmice sa Liga 5 timovima.
A opet ponavljam, jedno je pobeda a drugo je sta se tom pobedom dobija plasmanom u Evropi. Od 91' najbolji plasman je 2005 Partizana u kupu Uefa. A svako neka slavi ono sto najvise voli.

Blago Bariju, 2x tukao Bragu sa 0-0 i 1-1. Pa kako nego cinicno poredjenje. :bravo:

I opet ponavljanje klubova koje su prosli a i one od kojih su ispali...ubedljivo... Onda naravno da ispadne da PSV tucen... Kod kuce... Kada bi krenuli sad kroz istoriju svi onda bi se naslo sijaset utakmica koje su svi dobili i tukli "kod kuce" ili "u gostima".
Pobede CZ koje su navedene su ostvarene u dvomecima, dok slicne ucinke (pozitivnije) ima i Partizan u slicnim. (Iako su oba kluba na zilet prolazila i na svaku pobedu poraz belezio) Kad god se islo na 1 pobedu nikom nisu cvetale ruze.Cak ni protiv zvucno slabijih klubova. Plus sto je CZ igrom zreba u zadnjih 10-20tak godina dobijala vise prilike za utakmice sa Liga 5 timovima.
A opet ponavljam, jedno je pobeda a drugo je sta se tom pobedom dobija plasmanom u Evropi. Od 91' najbolji plasman je 2005 Partizana u kupu Uefa. A svako neka slavi ono sto najvise voli.
Pa reko sam da smo ispali ali da tukli smo ih kuci...
Pa fora je sto nebi naso sisajet klubov imas Sporting Njukastl i Anderleht(oba na nereseno prolaz al nije bitno) nadji sisajet klubova imas Auzburg eto....Ja nematim da ste neku jaku tekmu dobili da jeste ti bi je odmah na prvu ispalio kosto sam ja kad je reko za izbacivanje klubova iz lige petice...u tome je razlika izmedju nas i vas...Jer vi nikada niste tukli jake niti su padali...pred vama....Otisli ste u kupu uefa jedno kolo dalje od nas u pm....imamo dve LS i mi i vi pri tome imamo najveci skalp kakav ti nikad neces zapamtiti....
Imate vise grupnih faza LE i sta ste uradili?

70% navija za Zvezdu??? Aj shvatam preterivanje al mogo si da lupnes i 80% kad je bal nek je maskenbal a za Partizan koliko nas navija? 10%? Kako je onda derbi sa tako neproporcionalnim odnosom navijacke baze?
Pa kolko navija 65% je minimum...uzeo sam i u obzir dijasporuza za koju bas velika vecina navija za Zvezdu....nek je i 55% to nemenja cinjenicu da je ovaj imbecil gore sebi dao za pravo da proglasi vecinu Srba za otpad...bolje njemu pametuj...uhvatio si meni pametovati hvatajuci se za brojke sto je sporedno...bitna je sustina...

Pa kolko navija 65% je minimum...uzeo sam i u obzir dijasporuza za koju bas velika vecina navija za Zvezdu....nek je i 55% to nemenja cinjenicu da je ovaj imbecil gore sebi dao za pravo da proglasi vecinu Srba za otpad...bolje njemu pametuj a meni...
Onda ne budi ko on vec napisi nesto racionalno.. tacno, ima vas vise, odnos 55%-35% al 70% sigurno nije. Jbg kad cela SNS vrhuska vatreni zvezdasi pa stvaramo utisak da su svi takvi ..AV, Djuka Bizon, ministar Vulin,Mali, Martinovic, Nesa Slina..ali imate navijace i kod progresivnih... Čeda i Azdejković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back