Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Ima klubove iz lige Petice...Zvezda je izbacila Kajzerslautern tamo 96te...pa ispala od Barse....Ako gledamo pojedinačnu utakmicu, da. Pobjeda protiv Liverpoola je pojedinačno vjerojatno najveća. Ali ja ozbiljno mislim da je Partizanov prolaz Newcastlea u 2 utakmice veći rezultat. I Dinamova pobjeda protiv Celtica za ulazak u CL. Ne zato jer su to jače momčadi, jednostavno zato jer su te pobjede donosile jako puno (ulazak u skupine CL) a nisu ostvarene protiv nešto slabijih momčadi kao npr MTK, Salzburg, Malmo, Maribor isl. protiv kojih je Dinamo kasnije ulazio u skupine.
Znam da je Zvezda prošla EL. Prošao je i Dinamo. Mislim i Partizan ako se ne varam.
Sjetio sam se. Varteks je izbacio Aston Villu u Kupu kupova. Ne znam jel ima još koji slučaj da su izbačeni klubovi iz petice.
Onda je izbacen Mec iz francuske godinu sledecu il onu tamo ispalo se od Liona...
Zatim tamo negde pocetkom 2000tih izbacen je Kijevo Verona koji je tada bio hit u Italiji a ispalo se sledece kolo od Lacija paklen zreb....tako da ono sto se tice lige petice...Zvezda je Izbacila Lester u nokautu na dve tekme urnisala onaj za Muzzy Izetom Lester...a nismo kao domacini igrali u Beogradu...jer ove ***** iz Lestera moglo im se zbog sportskih sankcija posle bombardovanja to bilo odbili da dodju....pa smo igrali u Bechu kao domacini....svakako dobro su nas zapamtili...
Poslednja izmena: