FK Crvena Zvezda 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda ne budi ko on vec napisi nesto racionalno.. tacno, ima vas vise, odnos 55%-35% al 70% sigurno nije. Jbg kad cela SNS vrhuska vatreni zvezdasi pa stvaramo utisak da su svi takvi ..AV, Djuka Bizon, ministar Vulin,Mali, Martinovic, Nesa Slina..ali imate navijace i kod progresivnih... Čeda i Azdejković
Ma kakva vrhuska kakav Djuka Bizom bre?
Druze zivim vani odnos je preko 80% gotovo svi dje god odes vani dje su nasi za zvezdu se navija...kad sam kod nas zavisi kako gde mit je da je "50% 50%" uvjek je osjetno nas vise bilo...tako da ono Zvezda sigurno baca preko 65% pitas kako derbi?...zato sto je i 30 il 35% kriticna masa to idalje milionska armija navijaca koju Partizan poseduje...
Uostalom cifta je trivijalna u odnosu na sustinu...
I dje nadje 10% ostalih zivota ti to bi ispalo kad se sve sabere da preko milion Srba navija za nekoga sem Zvezde i Partizana? A ko zivota ti ima kritican broj? Vojvodina Zemun Rad oba radnicka subotica daj nemoj da se zajebavamo....

Poslednja izmena:
Ma kakva vrhuska kakav Djuka Bizom bre?
Druze zivim vani odnos je preko 80% gotovo svi dje god odes vani dje su nasi za zvezdu se navija...kad sam kod nas zavisi kako gde mit je da je "50% 50%" uvjek je osjetno nas vise bilo...tako da ono Zvezda sigurno baca preko 65% pitas kako derbi?...zato sto je i 30 il 35% kriticna masa to idalje milionska armija navijaca koju Partizan poseduje...
Uostalom cifta je trivijalna u odnosu na sustinu...
Zivim i ja vani i to je tacno.. dijaspora jeste odnos 80-20 ali dijaspora navijaci su smesni pozeri.. koliko samo znam "zvezdasa" iz dijaspore koji znaju moZda 3,4 trenutnih igraca Zvezde. Isto je i razlika po regiji, dijasporci su sada uglavnom Krajisnici i Bosanci tj izbeglice posle devedesetih, u tim krajevima se i pre navijalo za Zvezdu uglavnom ( al znam i bivse Hajdukovce sto se setili da su Srbi pa ajd navijacu za Zvezdu ) . U Srbiji odnos nije tako drastican i populacija je mnogo veca tako da i s tih 80/20 u dijaspori generalno je odnos opet negde 55/35. A tih 10% ostalih, sem drugih klubova Zaboravljas da postoje i ljudi koji ne prate fudbal i nebitan im je i ne znam kako njih svrstati.

Poslednja izmena:
Zivim i ja vani i to je tacno.. dijaspora jeste odnos 80-20 ali dijaspora navijaci su smesni pozeri.. koliko samo znam "zvezdasa" iz dijaspore koji znaju moZda 3,4 trenutnih igraca Zvezde. Isto je i razlika po regiji, dijasporci su sada uglavnom Krajisnici i Bosanci tj izbeglice posle devedesetih, u tim krajevima se i pre navijalo za Zvezdu uglavnom ( al znam i bivse Hajdukovce sto se setili da su Srbi pa ajd navijacu za Zvezdu ) . U Srbiji odnos nije tako drastican i populacija je mnogo veca tako da i s tih 80/20 u dijaspori generalno je odnos opet negde 55/35.
Gde si ti naso 10% ostalih....Pa ko je Pozer ne znam to se i u Srbiji moze reci...I nije samo stvar novopridosle dijaspore...Deca rodjena vani iz Cetnicke migracije ako navijaju za nekoga navijaju za zvezdu i ima ih i uopste nije rjetkost naprotiv...mozda ima i po koji da navija za Partizan ali ja takvog nisam upozno(i ne brate nije ovo prica mi cetnici vi komunisti il neka slicna nebuloza ne mislim tako...samo konstatujem cinjenicu...)

Ovo su ozbiljni skalpovi plus jako fina lista sve u svemu...a igrali ste nemali broj puta LS....otud se i ocekuje negdje da ce se nakupito...
Igrali smo više puta CL. Sad iz glave ne znam da li je 5 ili 6 puta. Ali smo uglavnom gubili. Imamo jednu sezonu s 0 bodova, i jednu sa 1 bodom. To su 2 najgore sezone i tad su išle priče ( i na ovom forumu) da šta se brukaju, primaju 4,5,6 golova. Svake sezone smo bili zadnji u skupini, ali nismo se brukali svaki put. Bili smo zadnji 2 puta sa 5 bodova, jednom s 3 boda (tad se jesmo brukali). Jedne sezone nismo bili zadnji. Bili smo drugi sa 7 ili 8 bodova. Al tad je samo prvi išao dalje, jbg. I bilo je utakmica di smo bili bolji pa izgubili. Pa golovi u 90.-oj i tako. Al te sezone s 0 i 1 bod su bile klasični izlog. Igrači sa 17 godina igraju na Parku prinčeva i Allianz areni. Ugl, Dinamo je igrao masu puta grupe bilo CL, bilo EL i prošao samo jednom što je sramota. Ispadalo se na nemoguće načine. Al eto, Bjelica je uspio skinuti to "prokletstvo" od 40+ godina bez proljeća.

Gde si ti naso 10% ostalih....Pa ko je Pozer ne znam to se i u Srbiji moze reci...I nije samo stvar novopridosle dijaspore...Deca rodjena vani iz Cetnicke migracije ako navijaju za nekoga navijaju za zvezdu i ima ih i uopste nije rjetkost naprotiv...mozda ima i po koji da navija za Partizan ali ja takvog nisam upozno(i ne brate nije ovo prica mi cetnici vi komunisti il neka slicna nebuloza ne mislim tako...samo konstatujem cinjenicu...)
Ti iz cetnicke emigracije su vec Amerikanci i Kanadjani... vise prate Bears i Packers ili Cubs i bejzbol. Deklarativno jesu Zvezdasi al ih generalno ne tangira mnogo, ovi rodjeni kod nas su vec druga prica. Objasnio sam ti da u tih 10% ima i ljudi koji ne prate fudbal i nisu ni navijacki ostrasceni plus navijaci Vojvodine, Radnickog itd.

21993145_838462002991623_2502468012006545855_o.jpg

Glavni huligan sa severne tribine.

Ti iz cetnicke emigracije su vec Amerikanci i Kanadjani... vise prate Bears i Packers ili Cubs i bejzbol. Deklarativno jesu Zvezdasi al ih generalno ne tangira mnogo, ovi rodjeni kod nas su vec druga prica. Objasnio sam ti da u tih 10% ima i ljudi koji ne prate fudbal i nisu ni navijacki ostrasceni plus navijaci Vojvodine, Radnickog itd.
Ljudi koji nisu navijacki ostrasceni ima dosta vise od 10% u stvarnom zivotu a mozda i ovih sto ne prate fudbal ima vise od 10% ali svako od njih delekrativno nekoga gotivi....sad ****** sta je pravi navijac?
Al ajde da uzmemo u obzir samo koji po tvojim brojakam navijaju 55% mi 35% ovi 10% ni za koga(kakvi ostali pa to nije ni procenat)...pa onda od ukupnog broja navijaca koji su relevantni jer brojimo samo koji navijaju jel da matematicki ode Zvezda opet na preko 60%...a uzeli smo tvojke broje...mada ok kako god...

Za nas navijaju uglavnom rokeri.
:per:

Barem se za vreme Toleta Karadzica znao neki red u FSS ako uporedimo sa vremenom danasnjim.
Тако је! Јер је опште познато да је Толе истински и аутентични Београџанин са Шумадијске Мораве и жена му је исто тако Српкињица, и Томислав никад није био комуниста, нити је шта упропастио у привреди, а и политички је увијек био досљедан, чврст опозиционар.

Poslednja izmena od moderatora:
Na pomolu je frakcija navijaca CZ. Savija je probao da spreci to na utakmici i da pokaze ea jedinstvo postoji, ali jasno je iz iznad napisanog, da podela postoji, a krenula je sa ovog foruma :D Bilo kako bilo, Janjicari uposljavaju, tu je uvek otvoren prelazni rok. Zato dole s nazadni obicaji i predjite!

Koliko vredi Falćineli? Iznenađujuća informacija iz Italije, Zvezda u problemu?!

Bilo je sumnji po dolasku Dijega Falćinelija u Crvenu zvezdu, pogotovo posle onog njegovog promašaja u penal seriji protiv Omonije, ali kako je sezona odmicala, 29-godišnji italijanski napadač je ostavljao sve bolji utisak.

On sada ima već 13 nastupa u Zvezdinom dresu, uz osam postignutih golova i dve asistencije, što je odličan učinak, pa ako ovako nastavi, srpski šampion će imati mnogo razloga da otkupi njegov ugovor od Bolonje, odakle je letos došao kao pozajmljen igrač.

Međutim, ono što se sada pojavljuje kao problem jeste koliko će Bolonja tražiti za otkup njegovog ugovora. Pojedini tamošnji mediji danas otkrivaju da je otkupna cena za Falćinelija čak 3.5 miliona evra, što je prilično velika suma kada su u pitanju naši klubovi, pogotovo u vreme višemesečne pandemije i značajno smanjenih prihoda.

''Sada Falćineli 'rešeta', sanja titulu prvaka Srbije, igra u Ligi Evrope, ali pre svega se može nadati trajnijem angažmanu u Beogradu, s obzirom na to da će Srbi moći da otkupe njegov ugovor za 3.5 miliona evra'', navodi se, između ostalog, u tekstu lokalnog portala iz Bolonje ''1000 Cuori Rossoblu''.

Falćineli sa Bolonjom ima ugovor do juna 2022. godine, pa će naredno leto svakako doneti odgovor po pitanju njegovog definitivnog rastanka sa italijanskim klubom, ili eventualnog ostanka u Bolonji još godinu dana.

Kako će Zvezda bez Kataija, koliko će pauzirati?

Aleksandar Katai je ove sezone najbolji fudbaler Crvene zvezde, ali u našem nacionalnom timu je doživeo povredu primicača, pa sada Zvezdini navijači strepe koliko će biti duga pauza crveno-bele ''desetke''.

Pogotovo što narednog vikenda Zvezdu očekuje prvenstveni derbi sa drugoplasiranom Vojvodinom u Novom Sadu, a onda i gostovanje u Belgiji protiv Genta, kada bi crveno-beli mogli da obezbede i plasman u ''evropsko proleće''.

Katai je povredu doživeo u meču protiv Škotske, zbog čega je preskočio i gostovanje u Budimpešti i duel sa Mađarskom, a večeras nije u konkurenciji ni za meč sa Rusima.

Prva reakcija iz Zvezde na ovu temu stigla je od sportskog direktora Mitra Mrkele, koji se oglasio kratkom izjavom za ''Informer''.

''Za sada je sigurno da mu je povređen primicač, a za sve ostalo čekamo izveštaje. Ne mogu da kažem ni da hoće ni da neće biti spreman za Gent'', izjavio je Mrkela.

Zvezda se oglasila saopštenjem povodom najnovijeg slučaja korone

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić zaražen je korona virusom, saopštio je danas njegov klub.

Kako se navodi u saopštenju na klupskom sajtu, kada je osetio prve simptome Rodić je odmah testiran, a zatim je bio izolovan od ekipe. Nalaz je pokazao da je fudbaler pozitivan na korona virus.

''Čim je osetio prve simptome Milan Rodić je odmah testiran, a potom bio i u potpunoj izolaciji u odnosu na ostatak tima. Nažalost nalaz je pokazao da je pozitivan na korona virus.

Izabranici Dejana Stankovića su nastavili normalan trenažni proces i pripreme za utakmicu koja ih očekuje u nedelju protiv Vojvodine. Ono što je najvažnije, to je da se Rodić dobro oseća i verujemo da će ubrzo biti na terenu sa saigračima.

Naš klub testira igrače na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih.

Milanu Rodiću želimo brz i uspešan oporavak, te da se što pre priključi ekipi u novim pobedama!'',
navodi se u saopštenju.

Izabranici Dejana Stankovića igraće protiv Vojvodine u nedelju u Novom Sadu, u 15. kolu Super lige Srbije.

Ništa od Zvezdine zimske ''bombe''?

Srpski mediji su tokom aktuelne prvenstvene pauze u više navrata spekulisali o velikom pojačanju koje bi Zvezda mogla da angažuje u defanzivi već tokom zimskog prelaznog roka.

U pitanju je austrijski reprezentativac i fudbaler nemačkog Bajera iz Leverkuzena Aleksandar Dragović za koga se pisalo da je navodno već postigao dogovor sa crveno-belima, ali da je ostalo da se i klubovi dogovore o potencijalnom transferu.

Međutim, u Leverkuzenu imaju drugačije planove sa Dragovićem, što je u izjavi za tamošnji ''Kiker'' potvrdio sportski direktor kluba Simon Rolfs.

On je izrazio nadu da će Dragović ostati u Leverkuzenu bar do kraja tekuće sezone.

''Na zimu ćemo pustiti nekog od igrača, ako to bude dozvolila situacija u ekipi. Za sada je 'Drago' deo naših planova za celu sezonu'', istakao je Rolfs.

Ovo ''za sada'' možda ipak daje neku nadu crveno-belima da do transfera može da dođe na zimu...?

:per:

Тако је! Јер је опште познато да је Толе истински и аутентични Београџанин са Шумадијске Мораве и жена му је исто тако Српкињица, и Томислав никад није био комуниста, нити је шта упропастио у привреди, а и политички је увијек био досљедан, чврст опозиционар.
Promasio si celu loptu.Ja sam bas rekao da se za njegovo vreme barem znao neki red iako je dodjos.Bilo je uspeha u mladjim kategorijama,sada nema nicega.Postoji samo Crvena Zvezda i niko drugi.Vecina dodjosa od 1945 su stetocine. Da ne pricamo kako su upropascavali oteta nemacka domacinstva,ono sa kozama i vrsenjem nuzde.. da ne spamujem.

Ovo mene zanima. Može i na pm da ne offtopičarimo na temi. Znam priče o domaćim životinjama po stanovima, problemu sa savladavanjem tehnologije vodokotlića itd.
Volio bi čuti priču o kozama i vršenju nužde.
Izvinjavam se na upadu.

Da smo na nekoj drugoj temi ne bih smeo a da se ne osvrnem na Žare-Parangal slučaj :D

Apropo iznad napisanog, to svakako imaš po youtube-u koliko hoćeš svedočenja kroz razne emisije. Probaj da istražiš. U svakom slučaju su priče užas... Ono ako voliš piss i snuff 🤣

Izvinjavam se na upadu.

Da smo na nekoj drugoj temi ne bih smeo a da se ne osvrnem na Žare-Parangal slučaj :D

Apropo iznad napisanog, to svakako imaš po youtube-u koliko hoćeš svedočenja kroz razne emisije. Probaj da istražiš. U svakom slučaju su priče užas... Ono ako voliš piss i snuff 🤣
Kakve veze ima homoseksualac sa kozama? 😁 Sad sam se pogubio 😂
Koje emisije na yt? Daj neku smjernicu :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back