ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MONDO: Zvezda i Ibanjez, negde je zapelo!

http://mondo.rs/a808158/Sport/Fudbal/Luis-Ibanjez-mozda-nece-doci-u-Crvenu-zvezdu.html

Nisam cuo da ijedan ozbiljan klub placa igrace unapred. Malo mi je neozbiljno to sto trazi Ibanjez. Pogotovo sto mozda ne opravda ocekivanja pa klub odluci da ga proda da bi se oslobodili troskova.
Druga stvar je njegova plata od 250.000 sto je po meni nenormalno. Branko IIlic ima 160.000 i jedan je od najplacenijih u Partizanu a ovaj frajer ima skoro duplo vecu. Dal su ljudi u Zvezdi totalno prolupali kada potpisuju ovakve ugovore?

Ima Božinov 400 hiljada, pa nikom ništa :mrgreen:

Ma daj...
Drugo Bozinov i Ibanjez se ne mogu porediti ni po cemu. Spic, reprezentativac sa velikim iskustvom u Italiji i Ibanjez levi bek sa stazom u Dinamu iz Zagreba. Ne omalovazavam ga ali nikad nisam cuo da se nekome isplacuje plata godinu dana unapred. Dati toliki novac za beka u ovoj zemlji je nenormalno. Pogotovo ako imas dug kao Zvezda.

Ma daj...
Drugo Bozinov i Ibanjez se ne mogu porediti ni po cemu. Spic, reprezentativac sa velikim iskustvom u Italiji i Ibanjez levi bek sa stazom u Dinamu iz Zagreba. Ne omalovazavam ga ali nikad nisam cuo da se nekome isplacuje plata godinu dana unapred. Dati toliki novac za beka u ovoj zemlji je nenormalno. Pogotovo ako imas dug kao Zvezda.

Svaka čast za iskustvo, ali klub u dugovima ne bi smeo da daje 400 hiljada za igrača koji u poslednje vreme daje gol svake prestupne godine :D

Pa jeste, nerealno je kad se pojavi informacija za igrača Partizana, a kad Mondo napiše da Ibanjez uzima 250 hiljada, iako klub nije izneo nikakve podatke, onda se to uzima zdravo za gotovo i drže se pridike ovde.
Ako ćemo da uzimamo cifre sa portala kao relevantne u slučaju Ibanjez, ne vidim zašto ne bi to radili u slučaju Božinov.

Pa anonimusi, šta drugo da očekuješ. I vi ste doveli nekog štopera, Brazilac, šta li je, takođe anonimus. Niti smo mi, niti vi, u mogućnosti da dovodimo igrače poznate širokim narodnim masama.
Inače, ovi što si naveo kao moguća pojačanja su pootpadali. Pokušaće se valjda još samo sa Plavšićem i to je to. Sad su na redu odlasci.

Ja bi na levog beka doveo Duska Tosica.

Vujadina Savica bi doveo da malo pojaca konkurenciju u stoperima

Pa bi razbio kasu za Bastu,dao bi mu da bude kapiten dobar je igrac iskusan a osim desnog beka moze i na zadnjeg veznog a i na krilo cak moze pa kad predje napred bilo bi prostora na beku za Petkovica.

Pa onda kad vec dovodimo njega daj i Djordjevica u paketu obojicu. Da ima Luka sa kim da pece zanat.Fica bi tovario ove po domacim livadama na polusezoni bi vec dao 20 golova.

I jos bi probirao malo izmedju Milijasa,Ninkovica,Mrdje,Antonova,Gacinovica,Ivanica,,Zdjelara i naravno ugradio bi otkupnu klauzulu za Rajkovica jedno 8 miliona, za Grujica 4 i za Jovanovica jedno 6 miliona.
I one procente od Jovica i Ristica sto drze menadzeri bi otkupio da budu 100 posto nasi i na njih bi stavio klauzule na Ristica nekih 4 miliona i na Jovica 8,9..

Ma ustvari i to je malo.. Jos bi vecu klauzulu stavio za jos milion vise nego sto sam napisao a Grujicu i Risticu za 2 miliona vise pa ako ne budu napredovali kao sto se ocekuje(a tesko da ce se to desiti pored kvalitetnih iskusnih saigraca) onda bi ih pustio za manje pare.

Pa da vidim dal ne bi uzeli titulu i igrali LS . . uz malo srece mozda bi izborili i trece mesto pa posle u LE sta nam Bog da a lova samo kaplje od Lige Sampiona. Vidica vec vidim kako sam trazi da se vrati

Al lepo zvuci aa ? hhahahah

Pa jeste, nerealno je kad se pojavi informacija za igrača Partizana, a kad Mondo napiše da Ibanjez uzima 250 hiljada, iako klub nije izneo nikakve podatke, onda se to uzima zdravo za gotovo i drže se pridike ovde.
Ako ćemo da uzimamo cifre sa portala kao relevantne u slučaju Ibanjez, ne vidim zašto ne bi to radili u slučaju Božinov.

Mondo je ipak neko ime u svetu elektronskih medija i njihove informacije su se uglavnom pokazale tačnim.
Bar što se Partizana tiče, koliko sam uspeo da ispratim.
I ovo nije pisao Mondo samo, već i Žurnal...

Činjenica je da stranci ovde neće da igraju za platu ispod 150-200 000...
E sad, meni nije jasno odakle i Partizanu i Zvezdi pare za ovako bahaćenje sa strancima.

Koji su to klubovi?
Ternana, Levski?
Božinov više nije onaj igrač koji je žario i palio serijom A i mogao da računa na 800 000 evra godišnje.
To je igrač čija je karijera u padu, a shodno tome i njegova cena.

I Ternana i Levski deluju kao Real i M.U. danas za naše klubove i sigurno nisu igrali na "dođem ti kasnije toliko i toliko"...svejedno,taj Božinov ima 29 godina,ima i ime i ne verujem da će igrati kod vas za male pare...samo,zašto se nije do sada objavila njegova cifra kao kod ostalih?!

Mondo je ipak neko ime u svetu elektronskih medija i njihove informacije su se uglavnom pokazale tačnim.
Bar što se Partizana tiče, koliko sam uspeo da ispratim.
I ovo nije pisao Mondo samo, već i Žurnal...

Činjenica je da stranci ovde neće da igraju za platu ispod 150-200 000...
E sad, meni nije jasno odakle i Partizanu i Zvezdi pare za ovako bahaćenje sa strancima.

Kako odakle, pa Partizan ovaj prelazni rok nije platio obestecenje vece od 50.000 (za onog lika iz Pazara)

Pa valjda majku mu imaju pare da daju igracima

I Ternana i Levski deluju kao Real i M.U. danas za naše klubove i sigurno nisu igrali na "dođem ti kasnije toliko i toliko"...svejedno,taj Božinov ima 29 godina,ima i ime i ne verujem da će igrati kod vas za male pare...samo,zašto se nije do sada objavila njegova cifra kao kod ostalih?!

Ja ti opet kažem da tamo nije imao veću platu od 200-250 000, jer je igrač sa karijerom u padu.
Uostalom, ne bi on ni primirisao Partizanu.
To da li će ovde primati redovno platu ili ne, videćemo.
Ako ne bude plata redovna, onda će sigurno zapaliti prvom prilikom, poznajući njegov temperament.

A to oko objavljivanja plate pitaj novinare...

Po meni su ovaj Izraelac i ovaj iz Novog Pazara višak... trebali su samo kupiti Vieru i Ibanjesa (oni su stvarno dobra pojačanja) i rastjerati nekako škartove od prošle sezone (Anđelkovića, Cvetkovića, Gavrića, Parkera i još neke) , a ubaciti naše klince... eventualno skupiti još talentovane djece iz naših klubova (i u nižim ligama ima strašnih klinaca)... nema veze i da ispadnemo od Kazahtanaca pravimo neki tim za budućnost i pravimo igrače da ih prodamo, da smanjimo dug... ovako ćemo nagomilati igrače (i to strance) koji će stalno unositi negativnu energiju što nema plata...

I da, mislim da smo trebali sad prodati Rajkovića...

- - - - - - - - - -

Otkud pare bre?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back