Decky_Nis
Elita
- Poruka
 - 18.329

Penal čis' ko suza. A i poništen gol...
A sta je penal ustvari? Ko je napravio penal?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Penal čis' ko suza. A i poništen gol...
A sta je penal ustvari? Ko je napravio penal?
Evo poslednji put da probam.
Za sunovrat u kosarci krivi su ljudi koji su potpisivali stetne ugovore i uzimali kredite. Partizan je dobio po nosu, ali zato za slicne stvari FK Zvezdi se oprastalo, a radilo se o daleko vecim iznosima. Sto se igre tice, tu ti je uvek taj aspekat, ako ulozis ne mora da znaci da ces 100% pobediti. KK Partizan je uglavnom pukao i pao na kolena kada su mu finansije dosle glave, a uspeo je da stigne do F4 sa mnogo manjim budzetom nego sto je pre imala CZ. Porazi i pobede su sastavni deo sporta. To sam hteo da kazem. KK je posrnuo, ali, duze je posrnula bila Zvezda pa se izvukla. Losi ljudi, losi momenti, lose godine...kako god. Poenta je da klubovi moraju da se privatizuju. Moj stav.
Sta mislis o tome?
Fk zapravo i nije posrnuo toliko. Desio se taj Besiktas ali sta ces, to je tim za LS. Pogledaj ko igra tu. Imao je i taj promasaj zvani Suma, ali kad okrenes, nije da nema buducnost. Komentar i stav o SNS Zvezdi itd prvenstveno sam izneo jer je zaista puno veza izmedju te dve stvari. Da su se uprave zahvaljivale, jesu. Ali upravo je tu stvar. Za sta? Kada je partizan igrao LS kvalifikacije i dobio onih milion ili koliko vec od drzave, dobio je AV zahvalnicu u saopstenju. Takodje se klub morao izvinjavati za ''ekcese'' V.... pe...u , jer se drugacije izgleda ne moze... I ako me pitas da li je to ok, reci cu da nije. Uprava Partizana, a posebno Vucelic i Vazura ne terebaju da budu tu. A kad Terzic uputi svoje hvala, onda je to hvala za veoma povoljane ugovore o sponzorstvima, i za ko zna sta jos, jer se svasta Vucicevo vezuje za CZ. Puno vise nego za Partizan. Mi i ne znamo sta drzava sve ima,radi, i obrce preko Zvezde. A mozemo i da brojimo koja se uprava vise zahvaljivala, ako to ima smisla. Poenta je po meni ''za sta se zahvaljuje''? Za recimo 5 ili 45 miliona.
Na opasku za stadion- Idem ja na stadion, kad god mogu. Idem i na vas kada je derbi. A i na mnoge druge po Evropi. Zivim takav zivot da sam svakih mesec dana van zemlje, pa posto mi je fudbal hobi i sfera interesovanja, koristim to cesto za utakmice kada ih ima. Ides li ti na stadion CZ i JNA?
Samo me mani pojmova ''dzihad'', ''psihijatrija'' itd. Ako ti sva ova moja pitanja, pristup, i primeri deluju huskaski, glupo, primitivno, i samo meni dobro, onda cu se povuci iz dalje diskusije sa tobom.
Nije me bilo neko vreme, da ne brines, nisam zaboravio na tebe. Prvo da ti odam priznanje jer si jedan od retkih koji je donekle istinito napisao kako je KK Partizan zapao u kanal. Mnogi drugi i dalje forsiraju da je KK Partizan zrtva KKCZ, Vucica, Covica itd itd... Sad, kada kazes da se nekome oprastalo, a nekom ne. Cisto da te obavestim, vi jos niste ni blizu kanala kojem smo mi bili. Jer kada je doslo dotle da hoce da nam seku koseve i odnose, jasno ti je sta je sve nas klub prosao. Kada je bilo situacija da pred pocetak sezone selektovana ekipa napusti ekipu, a da jedan od lesinara bude i Partizan (koji je uzeo Djuru Ostojica od nas a da za nas nije odigrao jedan minut), jasno ti je da vi niste ni blizu onoga gde smo mi bili, ali i da mi necemo bas suzu pustiti sto sada patite.
Tvoja teza da je Partizan sa mnogo manjim budzetom od Zvezde otisao na F4 je apsolutno i cisto nagadjanje, sto se vec uklapa u redovnu pricu Partizana. Da bi tvrdio tako nesto ti bi u najmanju ruku morao da znas koliki je bio budzet KK Partizan u to vreme. Mi vise od decenije ne znamo koji je budzet. Koji je igrac igrao i za koji novac. Na svako pitanje koje je postavljano veliki Dulo je spremno odgovarao "casovi ljubavi, stipendije, kikiriki". To je bila moneta prema njegovim recima, ali kada je na kraju rekao da se sve to ipak placa, znaci da ta velika bajka pada u vodu. Spreman sam da prihvatim da ste sa na F4 plasirali sa manje para od nas kada mi kazes koliki je budzet Partizana bio te godine. Ne znas, kao sto niko od nas ne zna, zato sto nikada niko nije ni znao sa kojim sumama vi baratate. Mozda ste imali manje novca i od KK Zitko produkt, ali mi to ne znamo.
Kada je nas FK Crvena zvezda u pitanju, pa nama su sekli struju, za manje od 2 godine 19 igraca iz omladinskog pogona i prvog tima je napustilo klub raskidajuci ugovore bez ostecenja, na kraju nas je i UEFA suspendovala kada smo konacno osvojili titulu. E tako su nama oprosteni dugovi. Prosli smo mi kroz pakao i cistiliste zbog loseg poslovanja. Dakle uopste ne uporedjuj vas i nas, vi jos niste ni osetili sta znaci kada klub nema para. Famozni slucaj Marfin banke koja je nama oprostila dug naravno nije tacan. Nama je ponudjeno da platimo deo duga a da nam se oprosti ostatak. Sto bi vi rekli, nije sija nego vrat, ali ok. Da pocnemo od sldeceg, da bismo vratili dug mi smo morali dva dragulja nase omladinske skole da prodamo za milion i po, bracu Ilic. Ali onda Marfin banka vama nije zelela da oprosti vase dugovanje. Da li si citao period kada ste vi digli taj dug i kakav ste odnos imali sa tom bankom. Naravno, veliki Dulo je javno prozivao tu banku za razne stvari. Pokusano je i pre Ostoje da se nadje neko resenje, ali osim velikog kosarkaskog strucnjaka imali ste na klupi i velikog ekonomskog maga i PR carobnjaka koji je na konferencijama pljuvao po Marfin banci. Bas se onda cudim zasto vama nisu oprostili dugovanja.
Izraz dzihad jeste stanje koje opisuje ono sto je veliki Dulo radio kada je pozivao na spaljivanje MTS-ovih kartica i slicno. Tako radi vas marketing, tako ste vi jurili sponzore. Da niste imali drzavu da tera cak i te drzave firme ni one vam ne bi dinara dale.
Sto se tice Vucica i zahvaljivanja, pa naravno da ce uprava da vam se izvinjava jer ujedate ruku koja vas hrani. Da vam nije njega tri godine suspenzije iz evropskih takmicenja, jer vam je uprava radila tako debilne stvari da je to strasno. Cak je i Covic rekao da je neverovatno kakve ste propuste pravili da vam isplaceni igraci u nekim izvestajima izgledaju kao da im niste dinara platili. A naravno prve reakcije od navijaca Partizana je da se drzava ponovo urotila protiv njih (vas).
To sto Terza zahvaljuje drzavi i sto pominjes ugovore o sponzorstvima, pa vama je Telekom jedini izvor prihoda u KK Partizan, gde daje istu sumu kao nama u FK. Nama je Telekom dao milion evra za fudbal, vama slicnu sumu za kosarku. Koji su to dalje unosni ugovori. Famozni Gasprom, koji pored nas sa deset puta vecom sumom finansira Salke i Zenit. Ugovor potpisan za vreme Borisa Tadica, velikog navijaca Partizana koji vam je i namakao 15ak drzavnih firmi da bude sponzorski pul u kosarci.
Inace to sto mi ti pises ovde su naravno nagadjanja bez argumenata. Pises malo normalnije od vecine drugara, ali opet ne posedujes bilo sta od podataka, vec ono sto su na svojim seansama na TV izrekli Tegeltija, Pantic, Andjus i drugari, a na to ocekujes ozbiljne odgovore. A kada ih i dobijes opet ti naravno ne odgovaraju.
 Nemam previse zamerki na tvoj post. Opet, malo nekih stvari koje ne vidim da su takve. Nije rudna renta samo za Gasprom takva kakva je, vec valjda za svaku firmu koja vrsi slicnu delatnost. Mozda je i tih sada 4,5, a nekada 2 miliona, nesto sto oni ulazu kao, sto PR-ovi vole da naglase, u zajednicu. Opet, da li je moguce da je Gasprom toliki problem i ako jeste,onda vise govori da smo mi toliko dobri. Jer ponavljam Gasprom finansira i Salke i Zenit sa daleko vecim svotama novca.
Partizanovo ucesce na F4 Evrolige nikada necu potceniti jer nemam taj manir. On jeste dosao kao rezultat dobro selektovane ekipe sa kojom se dobro radilo. Ali doslo je i kao rezultat kontinuiranog ucesca kluba u Evroligi. Ako se setis Partizana sa pocetka Evrolige, kada ste imali skorove od dve pobede i 14 poraza i kada ste probijali negativne rekorde i onih kasnije rezultata koji su se postepeno dizali, vidi se tu vaznost tog kontinuiteta. I to ne vazi za Partizanovo ucesce na F4, to vazi za sve klubove i sportove, kontinuitet. Nakon 13 godina redovnog ucesca (a malo je ekipa koje su redovnije ucestvovale u EL), nije toliko nezamislivo sto je doslo do F4.
Uglavnom da ulazimo dalje u diskusiju oko toga. Ne pljujemo Covica i Terzu. Lopovi kakvi jesu do sada nisu ostetili ni KK ni FK, naprotiv. Za razliku od mnogih Zvezdinih legendi koje su nas upropastile.

prica se da i ne vode napadace u pariz...
silna "trenercina" bunkercina ...
taj ce pre nego udje na park princeva da popije cetri vinjaka da mu noge ne klecaju... a i da povrati glas da ga bolje cuju :"nazaaaaad nazaaad stisniiii... marine ne prelazi centar, ti si sad ofanzivno defanzivan! kako nisi cuo za sistem 8-2-0? a tolki svet proputovo..."
prica se da i ne vode napadace u pariz...
silna "trenercina" bunkercina ...
taj ce pre nego udje na park princeva da popije cetri vinjaka da mu noge ne klecaju... a i da povrati glas da ga bolje cuju :"nazaaaaad nazaaad stisniiii... marine ne prelazi centar, ti si sad ofanzivno defanzivan! kako nisi cuo za sistem 8-2-0? a tolki svet proputovo..."
Realno u celokupnoj istoriji nismo bili veci autsajder u nekom mecu nego sto cemo sutra da budemo.
Parkirati autobus ispred gola pa sta Bog da.

Evo ga jos jedan biser velikog fudbalskog strucnjaka. Izgleda da groblje zna taktiku koju mi ne znamo kako sa PSZ-om. Oni u stvari sve znaju kada smo mi u pitanju samo jos da su to prikazali protiv onih turaka, pa gde bi im kraj bio. Ili ono ludilo od utakmice prosle sezone protiv Viktorije Plzenj. Sve je to bila umetnost fudbala. Kada budemo imali makar 5 puta manji budzet od PSZ-a onda cemo mozda imati i tim koji ce se nadigravati. Ovako neka bude borbeno i defanzova pa sta nam Bog da. Malo je bedno da bas vi ismevate bilo koga, imajuci u vidu da sto ove sezone jedinu iole krstenu utakmicu odigrali protiv nas, pa ni to niste uspeli da pobedite.
mi smo te turke i ovako skrnavi ko nikad, napali u bg i mogli otresti... sami su to priznali...
a vi ste izvukli bod pomocu precke stative i rodica koj i sa gol linije izvadio...
vas mnogo kvalitetnije sto je surova realnost, napali i satrali celu utakmicu se trenercina bunkercina branio sa takvim igracima poput jednog marina...
o tome se prica. da vasa trenercina vam je usao u mozak!!!
"borbeno defanzivno" i to im je sve... zamisli da to kazes negde u svetu... gledali bi te ko nevidjenu pi.cku bez imalo krvi kojoj se ****** trese...
jedino sto ima u napadu su prekidi, korneri , faul...
iole krsten trener bi sa takvim timom nikad bednijem partizanu dao gol iz igre...
makar jedan...
drugo, ja sam ovde od vaseg ulaska u ligu sampiona podrzavao zvezdu, liverpulu zelim sve najgore, ali ovakvu kukavicu svet video nije...
timovi poput psg su ko zver kada lovi zrtvu, i ako se bacis u defanzivu totalnu i povuces se, najebo si u startu...
sigurno bi se malo zbunili i drugacije reaguju kada im bar malo i cesce pripretis...
ne kazem jurnuti na njih jer nemas kvaliteta za to, ali bunkercinom ces se samo brukati kolki si neznalica , i sloser, a nije da zvezda nema znalaca... marin kod ovog tutubana ne moze da ispliva, driblinzima i igrom ofanzivnom jer bata djorina skola to ne poznaje...
trenercina bunkercina...
neka vam je Bog u pomoci...
prezentovacete bunker i kukavnu srbiju eto sta... a imate igraca...

Kvota na PSZ je 1.08, za remi 12 a na Zvezdu 35.![]()
 daj Boze da nas miloje sutra demantuje i prikaze hrabrost i malo kuraznosti......