ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je izgleda doslo na svoje mesto. A moglo je opusteno da bude jos gore od ovoga po crvene. U svakom slucaju, ako je ovo razlika izmedju naseg i krema evropskog fudbala, onda je ovo uzas. Bilo ko da je igrao. Ja sam iskreno mislio da ce biti oko 3-0, ali onakva razlika vraca u detinjstvo. Sto Napoli i Partizan promasi, ovi stigose. Tako ti je to u sportu.

I Mbape se upisao sada neka misle na Lion malo...:lol:

Jesu PSG druga dimenzija ali zbog ove qrcobolje bih držao igrače na treningu narednih 48 sati...bez leba

Ovaj Čaušić neki rod Vučiću? Misterija.....čemu taj služi i zbog koga se forsira.

Edit: Evo tiket....bravo Marin :lol:

Da bi se valjda prodao na leto isto kao i Simic,ali dzabe kada veze nemaju...

Rekoh ja Marin...
Nego, ovi su ladno mogli utrpati 10 komada ... po zicerima rwjo bih i 12...

Prvo poluvreme i potop. Posle su malo snanjili gas, zamisli da nisu?

Gube ubedljivo i oni i dalje samo na odbranu misle?

E ovo je brukanje, ne visok poraz kolko su glupi ispali i neuki. I kukavice. Ne znaju loptu zadrzati.

Da su bili malo ozbiljniji i da je Bape u formi,uterali bi im 10 lagano.. nego sto da se cimaju videli da igraju protiv nekog seoskog tima. :lol:

- - - - - - - - - -

Sve je izgleda doslo na svoje mesto. A moglo je opusteno da bude jos gore od ovoga po crvene. U svakom slucaju, ako je ovo razlika izmedju naseg i krema evropskog fudbala, onda je ovo uzas. Bilo ko da je igrao. Ja sam iskreno mislio da ce biti oko 3-0, ali onakva razlika vraca u detinjstvo. Sto Napoli i Partizan promasi, ovi stigose. Tako ti je to u sportu.

Trebali ste i protiv Napolija ovoliko da izgubite..
Da pevate od srece.

Ništa neočekivano na kraju.
I pre utakmice golubovi koji se.ru po parkovima su znali da se nećemo izvući bez minimum petarde i da će biti ultra defanzivna taktika.
Ovde,protiv oavkvog PSŽ-a se otvoriti,bilo bi kao u rukometu.
Nikome ništa posebno ne može se zameriti,šta je tu je,to je naša realnost.
da li su izvukli neke pouke iz ovoga to ćemo videti u narednom periodu.Nadam se samo da su preležali dečije boginje od imena velikih evropskih timova i da se u nastavku neće više igrati u totalnom grču.
Možda postoji napredak neki u igri naspram Napolija ali daleko smo od te dimenzije da možemo biti neki egal sa ovim evropskim alama.
Grobljanci masovno bas pratili u LŠ a igraju košarkašku u EK :lol: I posle mi imamo kompleks !

Kad smo mi redovno irgali Evropu vas nije bilo ni na mapi. A sad.. dok je ovaj majmun na vlasti,nemate da se brinete. :ok:

Aha, znaci vracas se u proslost a nama zamerate kad spominjemo 1991. i Bari.

Kako ste igrali Evropu tako sto ste u LE 6 godina zavrsavali sa 0 bodova i brukali Srbiju ustvari lazem jednom ste imali 1 bod, nekako ste izvukli remi sa mocnim Asterasom. :mrgreen:

Grobljanci masovno bas pratili u LŠ a

Ми знамо да сте такви кад немате иза себе судијску петорку да штимује како вам одговара. Надам се да је и вама јасно да ваши лигашки резултати нису због ваше добре игре.

Ми знамо да сте такви кад немате иза себе судијску петорку да штимује како вам одговара. Надам се да је и вама јасно да ваши лигашки резултати нису због ваше добре игре.

Spinujes i manipulises... nije ovo neki osrednji evropski klub tipa Bilbao nego Paris saint germain sa sve Neymarom, Mbapeom, Kavanijem, Di Marijom, Veratijem, Tiagom Silvom i ostalima.. pa da sad na ovom primeru dokazujes nas navodni nekvalitet.

Nisu sigurno.
Izvinite na svakom osvojenom bodu i 7 bodova razlike.

Kako pa gde je veliki mag trenerski bard Milojevic.. a da nema mu raznoraznih Ristica i kompanije,a geometri u LS rade.

Spinujes i manipulises... nije ovo neki osrednji evropski klub tipa Bilbao nego Paris saint germain sa sve Neymarom, Mbapeom, Kavanijem, Di Marijom, Veratijem, Tiagom Silvom i ostalima.. pa da sad na ovom primeru dokazujes nas navodni nekvalitet.

Да је био Билбао и резултат 2-1, исто бих написао. Поента је да судија у европи неће сећи игру ако звезда губи 1-0 и свирати јој пенал или два, ако не постоји, неће видети да је лопта прешла линију и тако спасти звезду пораза, неће допустити асистенцију за гол из гол аута, итд, итд.

- - - - - - - - - -

Kako pa gde je veliki mag trenerski bard Milojevic.. a da nema mu raznoraznih Ristica i kompanije,a geometri u LS rade.

Онај мучени Борјан парадокс, једина светла тачка. Дечко вадио шта је могао са саиграчима дебилима. И тренером дебилом.

IMG_1415-min.jpg

Ovo je gadno kada izjavis... a posle se provedes kao Curan na svadbi.

Prilozi

• IMG_1415.jpg
    IMG_1415.jpg
    113,1 KB · Pregleda: 0
Debelguzi vezer... smesno je izgledao.

Nije meni sto su izgubili, znao sam ja to, kao i svi. Meni je ta neka prepotentnost i kod dobrog dela navijaca i kod ovih igraca fascinantna. Cas si svetski prvak, a cas si tamo neko ko jadan nema pare... Pa odluci se sta si, i to opravdaj.

- - - - - - - - - -

Najbolji mi je komentar coveka u prolazu, na gol Marina, ''pa i cigani imaju dusu''. Salu na stranu, niko tu ne bi dobro prosao. Ali ponovicu, taj stav nekog ''bitnog kluba'' koji varira od momenta do momenta mi je zanimljiv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back