ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dragi svi,

molim vas za malu pomoc. Moj prijatelj zivi vec 5 godina u Americi i svih 5 godina kupuje godisnju kartu za Zvezdine utakmice, ne bi li na taj nacin podrzao klub koji voli. Zagrizeni zvesdas Ovih dana mu je rodjendan i htela bih da mu posaljem knjigu koja se zove Mali recnik velikih zvezdasa, Slobodana Tornjanskog

Za knjigu sam saznala slucajno, ovih dana je predstavljena na nekom zvezdinom skupu. Ne znam ko je izdavac ali bi mi mnogo znacilo ako bi mi neko dao info gde mogu da je nadjem. Hvala puno

Probaj u Red Star Shopu na marakani

Ne svidja mi se to sto godinama unazad Partizan pred nosom nam uzima pojacanja.....uzeli su Volkova kog smo mi gledali i koji bi objektivno bio preko potreban zbog slabih krila.....Borha je na pozajmici ne znam da li cemo otkupiti ugovor.......ne svidja mi se ni to sto Partizan opet radi agilnije na pronalazenju pojacanja vec su cepnuli Volkova a koliko cujem Rukavina i Rakic se pominju kao pojacanja uz naravno cinjenicu da ce juriti centarfora makar klase kleo-tejgo ako ne nesto jace.......mi sve nesto neodredjeno...nekada je Zvezda bila primat svim igracima iz unutrasnjosti.........ako dovedemo Saranova na golu to ce biti dobar posao......Ninkov napusta klub i treba naci kvalitetnog desnog beka Vulicevic iz Vojvodine bi bio dobro resenje ali tesko jer ostali klubovi sve redje prodaju vecitima fudbalere.....Adi ce takodje otici zbog ponasanja,Cosic je na pozajmici ne znam da li ga mozemo zadrzati u svakom slucaju 1-2 dobra stopera su i te kako potrebna......levi bek pozicija koja najvise skripi Karleusa je najgori igrac koji je igrao u domacoj prvoj ligi........pominjao se Dragutinovic kao potencijalno pojacanje,nesumnjivo da bi iskustvom (kao Krsta kod komsija) doprineo stabilnosti ali mator je plus povrede pa je mozda sada vise za stopera nego li za beka,a tu jure koliko vidim Rodica iz OFK mada je on dosta mlad igrac........sredina Isah odlazi i Savio zadnji vezni ce biti Mijailovic i jos neki iz omladinske,Sasa Markovic iz OFK je prava stvar za tu poziciju ili Toro...........Kadu odlazi dosta je i sto je ovoliko ostao nista nije posebno uradio,tu ce verovatno primat dobiti Lazovic i Evandro,Borha ce igrati krilnog spica i jos jednog da nadju a centarfor ce svakako biti Kaludjer........ipak uz 6 miliona za pojacanja tu bi moglo da se nadje rekosmo odbrana i 2 srednjaka iz domacih ekipa i naravno bar jos 1 spic da bude ubojit.......
Koroman ce otici takodje i realno nista nije pokazao kao ni milovanoviIc..........Kufre ako dodje bice desni bek mada Vulicevic je bolje resenje,ako vec traze iskusnog onda to treba da bude stoper........Kramaric mozda nije losa stvar za napad,pominje se i Despotovic i Filjo (3.strelac belgijske lige) kad bi 2 njih dosla bilo bi super
I na kraju vidimo da opet treba izmeniti pola ekipe i sledi dugotrajan proces uigravanja,a posto su navijaci frustrirani zbog dominacije partizana onda ce skiknuti mozda uprava nakon eventualnih slabih izdanja onda i Robi i opet sve ispocetka..........promene igrackog kadra su neophodne ali postoji opasnost od neuigravanja,no ovi i 10 godina da igraju zajedno opet nece znati tako da je racunica jasna golman,desni bek,2 stopera,levi bek,zadnji vezni,2 bocna,1 srednji vezni,1-2 spica,ali da to ne budu igraci sa astmom,epilepsijom ili oni na koje ce uprava da zaraditi prilikom kupovine

Drage Delije,koga bi voleli da vidite kao pojacanje,a koga ne bi voleli da vidite a vec jeste u klubu,i kako bi izgledala ekipa za sledecu sezonu po vama?! :D

Нинкову је време да оде, док је још млад и могу за њега да се узму солидне паре. Ади се понаша као багра, ако буде пристојне понуде, могли би и њега да пусте. За Коромана ми је драго што је отишао, ове сезоне ми је био баш слаб. Каду, вечно сам захвалан оним Турцима ако га одведу :lol:
Исах може, али и не мора, јер онда мора да се јури још један задњи везни (мада ако може Пикси Ковачевић за џабака да се доведе било би то супер).
Био је неки трач да ће да продају Стаменковића за милионче, то је за њега као голмана одлична сума, и ако је тачно, слободно нека га продају.

Ко да се доведе? Ако оде Ади, потребан је још један штопер (нисам га овако гледао, али Витас из Рада кида у менаџеру :klap:), али мислим да су пре свега потребна крила. Борха још и уради нешто на десној страни (а Вешовић ће се, надам се, боље показати идуће сезоне), али Јевтић није право решење на левој страни. И ред је да се Деки Станковић са 33 године врати у Звезду, зар му није досадио онај Интер више? :lol:
Може и да се јури Крчмаревић из Чуке, с обзиром да су испали не би требало да буде зацењен.

Највећи је проблем што су домаћи играчи реално прескупи...

Узгред, има Звезда доста играча који су на позајмици а треба на лето да се врате - Мугоша, Срећковић, Николић, Ђорђевић, док се Савио и Трифуновић враћају крајем 2011. Све то треба удомити негде другде.

Poslednja izmena:
Ekipa Zvezde bi mogla ovako da izgleda na leto...Saranov-Ninkov,Cosic,Vilotic,Adi(ili da se dovede levi bek)-Markovic(iz OFK-a),Lazovic i Evandro-Borha i Enrique P.(pominje se kao pojacanje,igrac Westerloa) po boku-Kaludjer...A ja bi voleo da dovedu od sledecih 7 igraca bar 4-5...Daniele Cacia u spicu(Piacenza),Simone Vitale,levi bek(Pescara),Leonardo levi ofanzivni (NAC Breda),Markovic(iz OFK-a),Simic,ofanzivni levi vezni(iz OFK-a),Paolo Henrique,spic a moze i po boku(Westerlo) i Maksimovic(Sloboda Uzice)...Sve zavisi od toga koga ce prodati i koliko ce novca biti na raspolaganju,ali ima dosta igraca kojima istice ugovor a to treba iskoristiti...Ivan Ergic je na leto slobodan i moci ce da dodje bez obestecenja. P.S Bajo,Uros Vitas nije stoper,vec vezni,ali moze da odigra stopera,nesto kao Medojevic iz Vose,mada je Uros jos mlad za Zvezdu...Zvezdi treba neko kao Jagos Vukovic. :D

Lukas je bio odlican zadnji vezni,jedina mana je bila sto on i Castillo nisu da igraju zajedno ako nemas nekog organizatora ispred njih,jer su obojica defanzivni fudbaleri...Inace steta za njega jer je tad i zavrsio fudbalsku karijeru. :( Molina i njegov slobodnjak protiv Teleoptika u kupu... :D Mnogo dobar igrac,a ovde nije valjao strucnjacima. :(

Lukas je bio odlican zadnji vezni,jedina mana je bila sto on i Castillo nisu da igraju zajedno ako nemas nekog organizatora ispred njih,jer su obojica defanzivni fudbaleri...Inace steta za njega jer je tad i zavrsio fudbalsku karijeru. :( Molina i njegov slobodnjak protiv Teleoptika u kupu... :D Mnogo dobar igrac,a ovde nije valjao strucnjacima. :(

Lukas je ponekad igrao i desnog beka, i tu je isto bio odlican.
A kad nam je kastiljo kao zadnji vezni bio najbolji strelac, to ti sve govori o napadu. :D

Bio je Lukas solidan uz Molinu i Kastilja jedini koji dobijaju prelaznu ocenu od stranaca,ali brate covek je igrao s aritmijom ja pa astmom,nismo smeli nikako da ga kupimo.......
Sto se tice epilepsije cuo sam da je Barkos patio od toga
Za onog Salasa on je imao shebana oba kolena i govorilo se da ima kracu nogu

Da, Salas je stalno imao neke probleme sa povredama, i to su znali cak i pre nego sto su ga doveli. Ne mogu da se setim gde je posle otisao, al znam da je i on uspeo.
Barkos pre nego sto je dosao kod nas bio prvi strelac ekvadorske lige, kod nas postigao 3-4 gola, a sad je opet cini mi se medju prvim strelcima u Ekvadoru. Definitivno je nesto do nas. :D

Bio je Lukas solidan uz Molinu i Kastilja jedini koji dobijaju prelaznu ocenu od stranaca,ali brate covek je igrao s aritmijom ja pa astmom,nismo smeli nikako da ga kupimo.......
Sto se tice epilepsije cuo sam da je Barkos patio od toga
Za onog Salasa on je imao shebana oba kolena i govorilo se da ima kracu nogu
Za Lukasa se ispostavilo kao istina.Barkos igra u Ekvadoru bez broblema,prvi strelac lige,mada mu mozda pomaze jer je na vecoj nadmorskoj visini. :D A Salas je dosao kao najbolji igrac LDU Quit-a,a igrali su u finalu Kopa Libertadoresa te godine...Problem J. Amerikanaca kod nas je sto je nasa liga "tvrda",ovi nase drvosece u odbranama biju ko ludi,a oni Brazilcic plasljivi i sta ces,mora neki igrac kao Borha,da moze da uzvrati. :D Igrac iz tih zemalja mora da ima "ono nesto" u sebi da bi mogao da igra na nasim livadama,jer nije lako odmah se prilagoditi.Zato je Moreira igrao dobro u Partizanu,divljak ko i mi... :D Meni se svideo levi bek sto je bio,brazilac,podseca na Drentea,ne zna kako se zove,nije bio los,ali ga oterase...

Da, Salas je stalno imao neke probleme sa povredama, i to su znali cak i pre nego sto su ga doveli. Ne mogu da se setim gde je posle otisao, al znam da je i on uspeo.
Barkos pre nego sto je dosao kod nas bio prvi strelac ekvadorske lige, kod nas postigao 3-4 gola, a sad je opet cini mi se medju prvim strelcima u Ekvadoru. Definitivno je nesto do nas. :D

Klima,jaka 'rana,smestaj? NEEEEE rekao bih ipak neozbiljnost u radu kako uprave jos vise strucnog staba i labave atmosfere te fizicke nepripremljenosti,fudbaleri iz nase lige generalno imaju problema sa fizickom spremom kad igraju inostrane meceve.....do daha ne mogu da dodju

Zvezda bi sad mogla opet da dovede Castilla,igra kod njih u ligi u klubu Deportivo Quito...a ima u njihovoj ligi jos 2-3 reprezentativca Ecuadora koji su odlicni igraci a igraju u odbrani,samo ovi nasi nesto stalno petljaju.Inace Barkos sad vredi 1 milion eura,a Salas 400 000 i igraju obojica za LDU Quito. :D

Nema sanse, bar dok mu je Nestorovic menadzer. Nesto se nameracio na Zvezdu.

Za Lukasa se ispostavilo kao istina.Barkos igra u Ekvadoru bez broblema,prvi strelac lige,mada mu mozda pomaze jer je na vecoj nadmorskoj visini. :D A Salas je dosao kao najbolji igrac LDU Quit-a,a igrali su u finalu Kopa Libertadoresa te godine...Problem J. Amerikanaca kod nas je sto je nasa liga "tvrda",ovi nase drvosece u odbranama biju ko ludi,a oni Brazilcic plasljivi i sta ces,mora neki igrac kao Borha,da moze da uzvrati. :D Igrac iz tih zemalja mora da ima "ono nesto" u sebi da bi mogao da igra na nasim livadama,jer nije lako odmah se prilagoditi.Zato je Moreira igrao dobro u Partizanu,divljak ko i mi... :D Meni se svideo levi bek sto je bio,brazilac,podseca na Drentea,ne zna kako se zove,nije bio los,ali ga oterase...

... secam se jednom, dan derbija, ja u Staklencu, trebao mi net da odradim nesto za posao... i jedno pet minuta kasnije seda pored mene neki lik sa ribom, i ja izvalim ladno Barkos... dosao na skajp... chuku pred tekmu... i dan danas nisam skapirao o cemu se tu radilo... igra se derbi, najvaznija tekma u godini, a centarfor nam sedi u staklencu, dva mesta pored mene :eek: ... razgovara sa kevom valjda...

Lep klip -

53 Ово је у Загребу 91`,веровали или не међу овим људима је и мој ћале,тада је био ухапшен јер је направио тешко срање на утакмици Динамо-Звезда. Кад су га ухапсили добио је велике батине од усташа. И кад се вратио кући,и кад је добио пријаву,отишао је у суп и пандури су му рекли:"Ово у Хрватској? Ко им **** матер усташку,ај ти сине кући". Пријава је била да је поломио 3653 столице и да је поломио 30 метара рекламне ограде! Пар месеци после и почео је рат... :D

ChetniciSeverBBRS 5 months ago 12

Ko ja, bio klinac, valjda je bilo 90' ili 91', imao devet godina... letovali na Supetru na Brachu... tad se vec kuvalo, a ja kao klinac upijao sve sta matorani govore... & prica mi cale... kaze ja onako klinja, izlazim iz mora... tresem sa sebe vodu i pitam ga na plazi prepunoj rvata najglasnije sto mogu - Je li cale... kad cemo da yebemo mater ustasama?!... buahaha...

Propao i Kufre....nije neki igrac,bolje da ne dolazi,ali to je dokaz da je uprava nesposobna da tesko dovodimo igrace,da i to sto dovedemo je rdjavog kvaliteta........
I da glupost koju je izvalio Adzija kako je srpsko trziste eksploatisano je cista nebuloza,ima dobrih igraca i u nasoj ligi i u nasem podmladku samo ih treba pronaci.......kako sad odjednom nevaljaju.....dok su u zvezdi igrali Srbi igrasmo ponekad i kup uefa sada ne mozemo dalje od kvalifikacija........ poslednja generacija koja je donekle obecavala (ali da se nije rasturila) je: Stojkovic-Basta-Dudic-Bisevac-Lukovic-Kovacevic-Milovanovic-Jankovic-Zigic-Pantelic.......

p.s. Ergic slobodan igrac,mozda stigne ako malo pozure ovi nasi kreteni

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back