No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.320
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zadnjem ste imali Adija pa opet tropa.
Adi je igrao u poslednjem,ali koliko,jel poceo tekmu,jel igrao Vilotic?!Pa vama jedan derbi da nije igrao Krstajic primili bi 3 komada,budi realan,nije bitno ko za koga navija.Vilota je u drugom kup derbiju stavio u dzep Tejga,svaki skok je dobio Vilota,dok Tejgo nije imao sut na gol...Da je u poslednjem derbiju igrao sledeci sastav u odbrani,veruj mi da bi Zvezda dobila utakmicu...Ninkov,Adi,Vilota,Tosic...Ali nema veze,bice jos derbija,polako...
![]()
Cekaj prvo se zalis kako nije igrao Adi a onda se zalis kako nije igrao Vilotic? Pa Zuti vam pravi sastav a ne ti, on je imao sve igrace na raspolaganju u zadnjem derbiju a sto to nije bilo po tvom ukusu sta da ti radim. Kazes da je Vilotic igrao u derbiju Zvezda je pobedila? Ti kao da nisi gledao utakmicu, Partizan je bio bolji rival ne bi Vilotic promenio nista u igri Zvezde i ne bi uticao na rezultat, on je odbrambeni igrac a ne napadac.
Partizan ti bio bolji u prvom poluvremenu, u ovom poslednjem derbiju?
Fantasticno! Idem na stadion.makar morao preskakati ogradu i muriju..Zvezda - Flamengo 9.avgusta!
Kako B92 saznaje, oproštajna utakmica Dejana „Ramba“ Petkovića između Crvene zvezde i Flamenga biće odigrana 9.avgusta u Beogradu!
Na ovaj meč, koji se igra u čast „Ramba“ Petkovića jedan od najvećih brazilskih i svetskih klubova, dolazi u najjačem sastavu predvođen prvom zvezdom tog tima Ronaldinjom.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=05&dd=02&nav_id=509634
Najbolji fudbal? Po meni,Zvezda je prvo poluvreme odigrala ocajno,a drugo jos ocajnije..U prvom izjednacena igra i mozda najbolji fudbal u zadnjih deset godina u derbijima a u drugom je bio vidljivo bolji. Kad se sabere sve Partizan je bio bolji za taj jedan gol.
Vilotic nije mogao da igra u poslednjem derbiju,bio je bolestan.Ni jedan derbi nismo bilo kompletni,ne zato sto je Robi tako odlucio,nego ili su kartoni ili zdravlje.Svaki derbi minimum 3 igraca iz prve postave nisu igrala.Mucni malo glavom,nemoj lupati bez veze,i procitaj sta sam napisao.Cekaj prvo se zalis kako nije igrao Adi a onda se zalis kako nije igrao Vilotic? Pa Zuti vam pravi sastav a ne ti, on je imao sve igrace na raspolaganju u zadnjem derbiju a sto to nije bilo po tvom ukusu sta da ti radim. Kazes da je Vilotic igrao u derbiju Zvezda je pobedila? Ti kao da nisi gledao utakmicu, Partizan je bio bolji rival ne bi Vilotic promenio nista u igri Zvezde i ne bi uticao na rezultat, on je odbrambeni igrac a ne napadac.
@prlee
Cenim da si žešće bio traumiran Zvezdom.
Dičite se uspesima a tebi je zasmetao jedan Lukić i to toliko da si ceo roman ispisao.Mora da si imao predinfarktna stanja u nekoj prošlosti kada je tebi Lukić rak-rana.
Šta je trebala Zvezda da radi sa Bjekovićem kada smo igrali 7 godina bez poraza sa vama i recimo još 18 godina kada ste vi bili bez pobede na Marakani a on je bio dežurni pljuvač po svemu što je bilo crveno-belo???Boleo nas je Q za njega i njegovim sličnima.
Da smo mi u trenutnoj situaciji u kojoj ste vi,takođe bi nas boleo Q za sve vaše izjave.Nakrivili bi šešir i pičili bi dalje.
Jedno pitanje:Šta ti znači ta reč u fudbalu "zvijezda"?
Vilotic nije mogao da igra u poslednjem derbiju,bio je bolestan.Ni jedan derbi nismo bilo kompletni,ne zato sto je Robi tako odlucio,nego ili su kartoni ili zdravlje.Svaki derbi minimum 3 igraca iz prve postave nisu igrala.Mucni malo glavom,nemoj lupati bez veze,i procitaj sta sam napisao.
Ok pobedili bi u sve tri zadnje utakmice da ste bili kompletni, evo priznajem! Moze? Boze...
Ne moras i nemas ti sta da priznajes,nema potrebe,jer znam da smo bolji i da cemo vas gaziti svaki naredni derbi i da trofej necete videti bar narednih nekoliko sezona.![]()
Ne moras i nemas ti sta da priznajes,nema potrebe,jer znam da smo bolji i da cemo vas gaziti svaki naredni derbi i da trofej necete videti bar narednih nekoliko sezona.![]()
Po onom postu bih rekao da je Delija.![]()
Zvezda: Partizan veliki koliko je Nađ visok
Crveno-beli nisu ostali imuni na najnovija "peckanja" sa crno-bele strane Topčiderskog brda.
Tvrdnja Alberta Nađa, koordinatora za sportska pitanja crno–belih, da je "Partizan najveći klub na ovdašnjim prostorima", nasmejala je sve na "Marakani", pa je u takvom stilu bila i reakcija.
– O Nađu mislimo sve najbolje, ali koliko je on najviši čovek na ovdašnjim prostorima, toliko je i Partizan najveći klub – preneo je stav Zvezde portparol Marko Nikolovski.
Sportski Zurnal
![]()
Prestani da brukas prave Zvezdase na ovom forumu. Blago tebi kad znas da ste bolji, samo ne znam na osnovu cega to "znas". A kada kazem "brukas", pre svega mislim na ovaj drugi deo gde pominjes reci "naredni derbi", naredna (ili bolje zvuci sledeca) sezona itd. To pricate godinama u nazad. Samo jos dodaj da ako Zvezda osvoji titulu, to je zasluzeno, a ako Partizan osvoji, onda je namesteno.
Jel pod sledecim derbijima mislis na "sledecu sezonu"?![]()