Svaki put je najbolji na terenu..Olaksavao je igru svojim driblinzima i skidao pritisak sa spiceva prodorima...Nikad nije sebican,kada je bio u izglednim sansama uvek je dodavao...To je sto se tice igre..
Slazem se...Njegovo ponasanje na terenu nije prilicno i dosta kvari atmosferu,da ne pricamo o onoj tuci u tunelu pretprosle sezone,kad je malo falilo da ubije igraca Hajduka...Za kapitena nije,ali da je igracina,jeste,takodje vazi i da je seljak koji kao da je tek sad sisao sa planine,ali on sve to oduzi na terenu...
1 nije.
2 usporavao je igru svojim DRIBLINGOM!posto nema bez jednu fintu cio vijek
3 da izvinesh,vecu glupost u zivotu nijesam cuo,no hard feelings...
4 tacno

5 adi je primjer igracine,to je bilo jasno poslije 30sec...
6 tacno

@peree
'
Sta onda reci o eriku kantoni, toniju adamsu, dzonu teriju, secas se roja kina pa i ronaldinjo, pre maradona, veliki zizu(koji je napravio puno crvendaca bespotrebo udarajuci protivnika) i drugi likovi koje bas ne krase sjajne osobine. Ima svakavih
ali trenutno je Koroman bez premca i kapitenska ce verovatno pripasti njemu,
on pravi razliku na terenu. Mada to je malo bitna stvar! Vazna je pobeda!!!'
1 poredish jednog zidana sa koromanom?jednog kantonu?nemam ti sto vishe rec stvarno...
2 miljama daleko iza adija,kaludjerovica i isaha,mozda josh ponekog...
3 pravi,pravi...probleme jedino...
@8-mile RD
'
Koga drugog postaviti, sad kad nema Lazetica? Najvise zasluzuje u ovoj ekipi bas zbog toga sto si naveo. Veliki je Zvezdas, gine svaku utakmicu,
a i pored toga je najstariji, i pre je bio kapiten.'
1 neka ga ninkov,kad vec nema ko drugi...
2 i psiholjub je sve to 'sto sam naveo' ako izuzmemo neke stavke,pa ne zasluzuje da nosi dres ne cz,nego nekog 18-ligasha iz mauricijusa...i ja sam veliki zvezdash,i ja bi ginuo za njen dres,ali se bavim necim drugim jer sam vidjeo da necu daleko dogurat...takvih je buljuk u cz pa opet ne mrdaju nidje,jaka ledja,dobre pare,relaksacija i na trening i na utakmice,boli ih *****...a titula u humsku stanuje svake godine...
3 totalno nebitno pri izboru kapitena...such a cliche...
kapiten ne moze bit covjek koji:samara saigrace,sikanira strance,sabotira i ne postuje trenera,koji je ispod-prosjecan igrac koji ti ne bi dao loptu pa da ti je za spas zivota.dao je neke golove,ok je to,pamtim golove i partizanu i bajernu,fala mu...ali koroman treba da ide iz cz!igraca njegovih kvaliteta (igrackih) ima svudje kolko ocesh...nek se pruzi sansa vesovicu i lazovicu,pa sve gorelo,makar cemo dobit 2 igracha za buducnost...pozz