ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sjecas se pokojnog nikole simica?novinara?stalno je gostovao na sosu sa karasijem,i pricao bljuvotine o cz.isto ogorcen na strance.u jednoj emisiji je imao i rasisticki ispad,pa su ga delije napale.on je bio unikat,sta je covjek znao da naprica ja nijesam mogao vjerovat,djoric i karasi su nule za njega.

Uh,kako ga se ne bih secaoz:lol: Cini mi se da su ga jednom lepo nalupali,da l' bese grobari ili delije...

Звезда миљама испред Партизана по гледаности!

Црвену звезду је јесенас гледало 130.888 гледалаца. На Маракани се на седам утакмица окупило 96.878, а на осам мечева у гостима 34.000, при чему највише у Смедереву – 8.000.
Просечно је црвено-беле у првом делу шампионата гледало 8.725 љубитеља фудбала. На нашем највећем стадиону се окупљало 13.839 по мечу, а на гостујућим теренима 4.250.
Наш најтрофејнији клуб гледало је 37.556 људи више него Партизан, односно 68.709 ако се не рачуна на 139. вечити дерби на којем је било више навијача Црвене звезде. Црно-беле је, иначе, пратило у Хумској у просеку 4.607 гледалаца, што је три пута мања посета него на Маракани.
Утакмице осталих 14 клубова у првом делу сезоне, ако се не рачунају мечеви са црвено-белима, гледало је 207.279 љубитеља фудбала, односно 13.818 у просеку.

http://www.zurnal.rs/2010/12/26/zvezda-daleko-isped-partizana-po-gledanosti/index.html

Звезда миљама испред Партизана по гледаности!

Црвену звезду је јесенас гледало 130.888 гледалаца. На Маракани се на седам утакмица окупило 96.878, а на осам мечева у гостима 34.000, при чему највише у Смедереву – 8.000.
Просечно је црвено-беле у првом делу шампионата гледало 8.725 љубитеља фудбала. На нашем највећем стадиону се окупљало 13.839 по мечу, а на гостујућим теренима 4.250.
Наш најтрофејнији клуб гледало је 37.556 људи више него Партизан, односно 68.709 ако се не рачуна на 139. вечити дерби на којем је било више навијача Црвене звезде. Црно-беле је, иначе, пратило у Хумској у просеку 4.607 гледалаца, што је три пута мања посета него на Маракани.
Утакмице осталих 14 клубова у првом делу сезоне, ако се не рачунају мечеви са црвено-белима, гледало је 207.279 љубитеља фудбала, односно 13.818 у просеку.

http://www.zurnal.rs/2010/12/26/zvezda-daleko-isped-partizana-po-gledanosti/index.html

Moramo i vama cigishama da damo nesto.

Valjda ce Prosinecki da dovede stvari u red...Uradili smo isto kao i Partizan prosle sezone sa Stanojevicem.Doveli smo mladog,perspektivnog trenera bez prethodnog iskustva...Postoje dva pravca kojim Prosinecki moze krenuti,prvi je da ce napraviti fijasko,da cemo izgubiti prvih par kola i da ce onda dobiti sut kartu uz fino obestecenje(njemu do jaja,uprava i igraci u govnima do guse) ili ce u drugoj verziji napraviti dobar tim koji ipak nece moci da parira Partizanu..Tako ce biti,po mom skromnom misljenju...

Valjda ce Prosinecki da dovede stvari u red...Uradili smo isto kao i Partizan prosle sezone sa Stanojevicem.Doveli smo mladog,perspektivnog trenera bez prethodnog iskustva...Postoje dva pravca kojim Prosinecki moze krenuti,prvi je da ce napraviti fijasko,da cemo izgubiti prvih par kola i da ce onda dobiti sut kartu uz fino obestecenje(njemu do jaja,uprava i igraci u govnima do guse) ili ce u drugoj verziji napraviti dobar tim koji ipak nece moci da parira Partizanu..Tako ce biti,po mom skromnom misljenju...

A sta je bilo sa licencom? Jel ima pravo da vodi ekipu ili ce cesati jaja u lozi?

Ma sredice se sve za licencu...To je najmanji problem...
haahha!ada cush!ne bi ga ni dovodili da ne znaju da ce to rijesit...kako rekose u novinama:ubrzano polaganje :lol: ahahhaha!!!ada ka nasha posla...ja se ne bih bunio da se izgube oba trofeja ove sezone,ali da robi ostane i da sledece napane titulu i kup,i da se u evropu dodje do grupne faze.sa ovim istim timom uz odredjene korekcije.ipak pfc za ovakvu ligu ima veliku prednost.tesko ce se to stic,plus ce se i oni pojacat.neka se uigra ekipa na proljece pa koliko se mogne.a vec sljedece sezone da se krene tamo dje vec rekoh :)

haahha!ada cush!ne bi ga ni dovodili da ne znaju da ce to rijesit...kako rekose u novinama:ubrzano polaganje :lol: ahahhaha!!!ada ka nasha posla...ja se ne bih bunio da se izgube oba trofeja ove sezone,ali da robi ostane i da sledece napane titulu i kup,i da se u evropu dodje do grupne faze.sa ovim istim timom uz odredjene korekcije.ipak pfc za ovakvu ligu ima veliku prednost.tesko ce se to stic,plus ce se i oni pojacat.neka se uigra ekipa na proljece pa koliko se mogne.a vec sljedece sezone da se krene tamo dje vec rekoh :)

Samo sanjaj,samo sanjaj.

Sve je cesce ovakvih poruka po svim forumima...Postajemo FK SS..Voleo bi da grobarima van svakih ocekivanja oduzmemo titulu sa ovim sklj timom...Svidja mi se Borha,ima talenta,brzinu,tehniku,mislim da je pun pogodak...Dok je Evandro totalni krs igrac,bez suta,pasa,centarsuta i maste...I dalje nema levog beka ni u najavi,a na bekovskim pozicijama najvise skripimo...Nista do privatizacije...Ili bi mozda trebali da kao navijaci Liverpula za Toresa,skupimo pare i kupimo Obradovica...:D

Ne shvatam dolazak Bozica a odlazak Isaha? Isah je fantastican igrac koji moze da igra samo zadnjeg veznog.

ono sto mene brine su bekovi, kako neko gore napisao tugaaaaaa. Adi i Vilota + Mihajlovic ce biti strasan tandem stopera. Tosic moze odigrati dobro ako bude igrao samo levog beka ali zamenu nemamo sto za nasu ligi i netreba, ali desna strana bez Ninkova ne postoji!
Bocni u vezi su Koroman i sad je strasno kolko fali Lazetic a verovatno Kadu dobija tu stranu sto mi se nesvidja, ja bih pre stavio Deksa kao desno krilo a Koromana levo, obojica mogu da odigraju te pozicije ali sa Deksom na desnoj strani nemamo prodornost, zato Volkov mora da dodje, sa njim se menja cela prica u srednjem redu i tim dobija strasno mnogo....

Stamenkovic- Tosic,Vilota,Adi,Ninkov-Koroman,Isah,Evandro,Volkov-Borha,Kaludjerovic

ovo bi ja voleo da vidim a Deks nek se vrati u Lans ako nece klupu ili zaigra kako zna!

samo mute neshto jeba im pas mater.ne velim,manje-vishe treba nam zadnji vezni,jer su pogotovo guma i savio ipak ne-adekvatne zamjene.savio je imao svijetlih trenutaka,ali nije on ipak kalibar za cz,prespor je brate.milovanovic samo nek mi je zdravo,klasican primjer 'igracha sa debelim ledjima' mora igrat pa makar i da se ne pomjeri svu utakmicu i opet ce se pisat hvalospjeve o njemu.i na kraju naravno najebe najbolji,najposteniji,onaj koji je svaki euro posteno zaradio-isah.ne mogu da vjerujem da zbog nekog bozica ovakva igracina mora da ode.pih!govnari jedni...

Момци, srećni praznici:

2rww8rm.jpg

Од браће из Бањалуке

normal_0910_borac-zeljeznicarkup_9.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back