ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
polako ljudi,cekajte da ta pojacanja odigraju makar po sezone pa cemo onda donosit sud...jedno je gledat trening a drugo 10-ak zvanicnih utakmica.zvijezdini stranci inace moraju bit u rangu mesija ili milita da bi dezurni pljuvaci bili zadovoljni.tako da ne ocekujem da ce ih javnost obasipat sa pozitivnim kritikama.poslije 2-3 utakmice ima da ih proglase promasajima i opet ce se okrenut novim djordjevicima,cvetkovicima,'nasoj deci' ...shvatite da se od stranaca na nasim prostorima ocekuju nerealne stvari.pa sekularac je na sos-u redovno pljuvao klea,moreiru...zato sto ne igra jedan bogdanovic ili neki domaci extratalenat.tacno znam da ce i evandra i borhu i bilo koga razapet poslije 2 pogrijesna pasa...eo vidjecete...

Borha je dobar igrac,on se meni svideo..Tehnika,brzina,sut,solidan igrac..Mislim da ce biti pravo pojacanje,posto drugog spica pored Kaludjerovica nemamo...Perovic i Jevtic su totalno van forme...

ja bih znao da smo na pravom putu kad bi metlom pocerali psiha,gumu i bombu,brigela,cvetkovica,vasiljevica,reljica,koromana...bio bih zadovoljan sa prvom trojicom,to bi mi bio dokaz u bolje sjutra odnosno da je trenerova zadnja...im ih josh ali ovi su u mojih top nekoliko ;) ...jevtic i perovic imaju kvaliteta,ovaj prvi pogotovo,i njega bas cijenim,ali ******* da su van forme jesu...

Apsolutno se slazem, osim Koromana! Ne znam za vas ali ja ga gotivim
Chekam da vidim oce li Robija dati shansu Binicu! Ortak koji je komshija Kristicu, prisustvovao je na nekoliko treninga i kaze da je Binic uvek najbolji, a zashto ga nije ubacivao, dodje mu nekakvi ''top secret''!
Vidi se da Kristic apsolutno nije imao nikakvu autonomiju u svom poslu, o tome takodje svedochi i to da je Koromana, Milovanovica i Psiholjuba stalno oslovljavao sa ''Virusi'', a opet je nebrojeno puta njih uvrshtavao u prvih 11!
Ko koga yebe ovde, oni nas ili neko njih!?!?!

Chekam da vidim oce li Robija dati shansu Binicu! Ortak koji je komshija Kristicu, prisustvovao je na nekoliko treninga i kaze da je Binic uvek najbolji, a zashto ga nije ubacivao, dodje mu nekakvi ''top secret''!
Vidi se da Kristic apsolutno nije imao nikakvu autonomiju u svom poslu, o tome takodje svedochi i to da je Koromana, Milovanovica i Psiholjuba stalno oslovljavao sa ''Virusi'', a opet je nebrojeno puta njih uvrshtavao u prvih 11!

I mene to kopka za Binica...On je svaki put kad je Napredak igrao protiv Zvezde,Partizana,Vojvodine,ubedljivo bio najbolji na terenu..Ne razumem zasto nije odigrao ni minut...
A sto se Koromana tice,igracina...On je igrac koji potice iz vremena kada je nasa liga stvarala igrace...

Koroman je igracina, i ako iko zasluzuje kapitensku traku to je on.

Sto se autonomije tice, ne verujem da ce je i Prosinecki imati. :sad2:

po meni koroman zasluzuje i treba mu dati traku iz razloga iz koga je data i sekularcu(ako se ne varam). On je jednostavno "los" momak naseg fudbala i ako je vec u relativno poznim igrackim godinama KAPITENSKA TRAKA ce mu uliti osecaj odgovornosti i nece moci tek tako da pravi sranja. Igracki je on daleko iznad ovakve domace lige, rame uz rame sa sasom ilicem. Meni je jako zao sto mi i dalje nemamo tog zadnjeg veznog organizatora(nesto kao prosinecki ili recimo mladenovic je to odlicno odradjivao) koji ce da trazi loptu veci deo utakmice i koji je zvezdi potrebniji od stopera i spica. Pa spanija dominira ISKLJUCIVO zbog cavija. Zao mi je sto ne mogu dovesti Ninkovica, takav igrac mora da nosi igru reprezentacije a o danasnjoj zvezdi da ne pricam. Osim trenera, moje licno misljenje je da se tu nije mnogo sta uradilo.
Vise bih voleo da su doveli Lazetica i Ramba, sa njima bi mogli u ligu sampiona!!!
ps. a sto neko rece "autonomija u radu" mislim da u ovakvoj drzavi je nemoguca, suvise se tu para okrece da neciji igraci ne bi "dobijali sansu" za bolju prodaju.

da se ne bi prepirali odje oko koromana o kojem godinama unazad imam formirano misljenje,cisto da pitam vas dvojicu po kom osnovu je on igracina i zasto bez pogovora zasluzuje kapitensku traku?sve je to ok,veliki je srbin,jos veci zvezdas,brz je ka munja,gine na svaku utakmicu,daje golove,iskusan...ali je vishe minusa pored njega,i preko nekih stvari koje je on radio normalan covjek ne moze prec,no bi ga pocerao metlom iz ekipe.d aih ne nabrajam sad,ko malo vishe prati cz zna o cemu pricam.pozdrav ;)

da se ne bi prepirali odje oko koromana o kojem godinama unazad imam formirano misljenje,cisto da pitam vas dvojicu po kom osnovu je on igracina i zasto bez pogovora zasluzuje kapitensku traku?sve je to ok,veliki je srbin,jos veci zvezdas,brz je ka munja,gine na svaku utakmicu,daje golove,iskusan...ali je vishe minusa pored njega,i preko nekih stvari koje je on radio normalan covjek ne moze prec,no bi ga pocerao metlom iz ekipe.d aih ne nabrajam sad,ko malo vishe prati cz zna o cemu pricam.pozdrav ;)

Koga drugog postaviti, sad kad nema Lazetica? Najvise zasluzuje u ovoj ekipi bas zbog toga sto si naveo. Veliki je Zvezdas, gine svaku utakmicu, a i pored toga je najstariji, i pre je bio kapiten.

Svaki put je najbolji na terenu..Olaksavao je igru svojim driblinzima i skidao pritisak sa spiceva prodorima...Nikad nije sebican,kada je bio u izglednim sansama uvek je dodavao...To je sto se tice igre..
Slazem se...Njegovo ponasanje na terenu nije prilicno i dosta kvari atmosferu,da ne pricamo o onoj tuci u tunelu pretprosle sezone,kad je malo falilo da ubije igraca Hajduka...Za kapitena nije,ali da je igracina,jeste,takodje vazi i da je seljak koji kao da je tek sad sisao sa planine,ali on sve to oduzi na terenu...

Svaki put je najbolji na terenu..Olaksavao je igru svojim driblinzima i skidao pritisak sa spiceva prodorima...Nikad nije sebican,kada je bio u izglednim sansama uvek je dodavao...To je sto se tice igre..
Slazem se...Njegovo ponasanje na terenu nije prilicno i dosta kvari atmosferu,da ne pricamo o onoj tuci u tunelu pretprosle sezone,kad je malo falilo da ubije igraca Hajduka...Za kapitena nije,ali da je igracina,jeste,takodje vazi i da je seljak koji kao da je tek sad sisao sa planine,ali on sve to oduzi na terenu...

Sta onda reci o eriku kantoni, toniju adamsu, dzonu teriju, secas se roja kina pa i ronaldinjo, pre maradona, veliki zizu(koji je napravio puno crvendaca bespotrebo udarajuci protivnika) i drugi likovi koje bas ne krase sjajne osobine. Ima svakavih ali trenutno je Koroman bez premca i kapitenska ce verovatno pripasti njemu, on pravi razliku na terenu. Mada to je malo bitna stvar! Vazna je pobeda!!!

1 nije.
2 usporavao je igru svojim DRIBLINGOM!posto nema bez jednu fintu cio vijek
3 da izvinesh,vecu glupost u zivotu nijesam cuo,no hard feelings...
4 tacno ;)
5 adi je primjer igracine,to je bilo jasno poslije 30sec...
6 tacno ;)
@peree
'Sta onda reci o eriku kantoni, toniju adamsu, dzonu teriju, secas se roja kina pa i ronaldinjo, pre maradona, veliki zizu(koji je napravio puno crvendaca bespotrebo udarajuci protivnika) i drugi likovi koje bas ne krase sjajne osobine. Ima svakavih ali trenutno je Koroman bez premca i kapitenska ce verovatno pripasti njemu, on pravi razliku na terenu. Mada to je malo bitna stvar! Vazna je pobeda!!!'
1 poredish jednog zidana sa koromanom?jednog kantonu?nemam ti sto vishe rec stvarno...
2 miljama daleko iza adija,kaludjerovica i isaha,mozda josh ponekog...
3 pravi,pravi...probleme jedino...
@8-mile RD
'Koga drugog postaviti, sad kad nema Lazetica? Najvise zasluzuje u ovoj ekipi bas zbog toga sto si naveo. Veliki je Zvezdas, gine svaku utakmicu, a i pored toga je najstariji, i pre je bio kapiten.'
1 neka ga ninkov,kad vec nema ko drugi...
2 i psiholjub je sve to 'sto sam naveo' ako izuzmemo neke stavke,pa ne zasluzuje da nosi dres ne cz,nego nekog 18-ligasha iz mauricijusa...i ja sam veliki zvezdash,i ja bi ginuo za njen dres,ali se bavim necim drugim jer sam vidjeo da necu daleko dogurat...takvih je buljuk u cz pa opet ne mrdaju nidje,jaka ledja,dobre pare,relaksacija i na trening i na utakmice,boli ih *****...a titula u humsku stanuje svake godine...
3 totalno nebitno pri izboru kapitena...such a cliche...

kapiten ne moze bit covjek koji:samara saigrace,sikanira strance,sabotira i ne postuje trenera,koji je ispod-prosjecan igrac koji ti ne bi dao loptu pa da ti je za spas zivota.dao je neke golove,ok je to,pamtim golove i partizanu i bajernu,fala mu...ali koroman treba da ide iz cz!igraca njegovih kvaliteta (igrackih) ima svudje kolko ocesh...nek se pruzi sansa vesovicu i lazovicu,pa sve gorelo,makar cemo dobit 2 igracha za buducnost...pozz ;)

Skeeter
ti udario po svom i gotovo. Otprilike sada ispada da si ti 100% u pravu a mi ne. Ne mogu da verujem da kazes da je miljama daleko iza nekih igraca, pa da li imas oci.
Spominjes vesovica i lazovica!!! Pa da igraju njih dvojica u timu a ne koroman zvezda bi bila izmedju 9 i 11 mesta. O **** ga bog, NEVEROVATNO je sta citam.
U redu je za izbor kapitena, svako ima svoje misljenje, ali pljuvati Koromanove fudbalske sposobnosti i njegov uticaj u zvezdi je bolest koju trebas leciti.

ps. posto se razumes u fudbal koliko se razumes, naveo sam samo najzvucnija imena.
" usporavao je igru svojim driblingom "(inace da ga nema zvezda bi napadala brze i u talasima :))- davno vecu glupost nisam cuo!!!

Poslednja izmena:
Skeeter
ti udario po svom i gotovo. Otprilike sada ispada da si ti 100% u pravu a mi ne. Ne mogu da verujem da kazes da je miljama daleko iza nekih igraca, pa da li imas oci.
Spominjes vesovica i lazovica!!! Pa da igraju njih dvojica u timu a ne koroman zvezda bi bila izmedju 9 i 11 mesta. O **** ga bog, NEVEROVATNO je sta citam.
U redu je za izbor kapitena, svako ima svoje misljenje, ali pljuvati Koromanove fudbalske sposobnosti i njegov uticaj u zvezdi je bolest koju trebas leciti.

ps. posto se razumes u fudbal koliko se razumes, naveo sam samo najzvucnija imena.
" usporavao je igru svojim driblingom "(inace da ga nema zvezda bi napadala brze i u talasima :))- davno vecu glupost nisam cuo!!!

1 naravno!da nemam ne bih pisao ovakve gluposti koje ti pishes ;)
2 pa da,sa koromanom smo vec uzeli titulu ;)
3 u pravu si ;) da nema toliki uticaj koliki ima,davno bi bio miljama daleko od cz...uostalom,da moze sa svojim 'sposobnostima i uticajem' da igra nedje drugo,igrao bi.ne bi se vrca u cz kad mu se digne...nije moga ni u incon raspali da se dokaze,aj ne lupetaj obraza ti...
4 pa vidi se da se TI razumijesh,kantona,zidan vs. koroman,sta drugo da ti recem?legende vs ogi?mogu ti predavat o fudbalu,ali ga nikad kod mene ne bi polozio ;) GLUP SI!fulstop!
5 ok...vidi se da gledash zvijezdine utakmice...ali samo yutjub klipove dje su hard core fanovi isjekli 10 naj driblinga ogija kotrobana,ma daj...sto pricas to covjece!?pa jedan isti dribling ima cio vijek!?koje ti utakmice gledash!?cizuz krajst!?jesi ti rej carls?
@slave lord
1 kaludjerovic?on je ofanzivan koliko sam moga vidjet?
2 bezbroj?pobjede?3 god.bez titule?jevropa?
3 daj statistiku ako nije problem ;)

Poslednja izmena:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ognjen-koroman/leistungsdaten/spieler_25002.html
5 asistencija...Nije puno..Ali je po tome daleko vodeci asistent...
Poslednje koju se secam da je majstorski centrirao/asistirao Kaludjerovicu protiv Javora...Te onda dizanje ekipe iz govana protiv Spartaka...Pusenje u domacem prvenstvu i Evropi u prethodne tri godine je nedostatak igrackog kadra,a ove sezone i trenerskog....
Kaludjerovic je dobar igrac,ja to neosporavam,ali zavisi od lopti koju mu doture krila...Posto se na to svodi Zvezdina igra..Daj boze da Robi uskladi sve i posalje Bogdanovica,Psiholjuba,Dekija Bombu,Duska Karleusu,Savija i Kadua tamo da pripadaju...U premijer ligu...Indonezije...
I ja bi vise voleo da vidim Vesovica i Lazovica umesto Koromana...Lazovica pre,jer mi se Vesovic totalno nije svideo na derbiju...Isao je kao Tomic Maradona na trojicu igraca i bespotrebno gubio lopte...Ali svaki put kad smo probali bez njega,igra je bila bezidejna...

Poslednja izmena:
1 naravno!da nemam ne bih pisao ovakve gluposti koje ti pishes ;)
2 pa da,sa koromanom smo vec uzeli titulu ;)
3 u pravu si ;) da nema toliki uticaj koliki ima,davno bi bio miljama daleko od cz...uostalom,da moze sa svojim 'sposobnostima i uticajem' da igra nedje drugo,igrao bi.ne bi se vrca u cz kad mu se digne...nije moga ni u incon raspali da se dokaze,aj ne lupetaj obraza ti...
4 pa vidi se da se TI razumijesh,kantona,zidan vs. koroman,sta drugo da ti recem?legende vs ogi?mogu ti predavat o fudbalu,ali ga nikad kod mene ne bi polozio ;) GLUP SI!fulstop!
5 ok...vidi se da gledash zvijezdine utakmice...ali samo yutjub klipove dje su hard core fanovi isjekli 10 naj driblinga ogija kotrobana,ma daj...sto pricas to covjece!?pa jedan isti dribling ima cio vijek!?koje ti utakmice gledash!?cizuz krajst!?jesi ti rej carls?
@slave lord
1 kaludjerovic?on je ofanzivan koliko sam moga vidjet?
2 bezbroj?pobjede?3 god.bez titule?jevropa?
3 daj statistiku ako nije problem ;)

nema smisla ici dalje, u pravu si za sve.
Otvorio si mi oci, HVALA TI!

Poslednja izmena:
DESPOTOVIC BEZI IZ ZVEZDE

Mladi napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović tražio je raskid ugovora na štetu kluba zbog neispoštovanog stipendijskog ugovora.

Zvezda 18-godišnjem Despotoviću nije isplaćivala 100 evra mesečno, pa je on podneo zahtev za kraj saradnje Arbitražnoj komisiji FSS.

Despotović je u leto 2009. potpisao stipendijski ugovor, a u prvi deo tekuće sezone proveo je u dresu Sopota.

U poslednja četiri meseca uprava “crveno-belih“, međutim, nije poštovala obaveze iz tog ugovora, pa je mladi fudbaler odlučio da napusti klub iz Ljutice Bogdana i potraži sreću u nekom drugom, potpisujući prvi profesionalni ugovor.

Despotović će tako biti još jedan u nizu Zvezdninih talenata (Milan Milanović, Uroš Ćosić), koji će napustiti “Marakanu“, a da nije ni debotovao za prvi tim.

Despotović je bio najbolji strelac omladinske reprezentacije u prvom krugu kvalifikacija za EP, golgeter turnira “Ćele Vilotić“, i jedan je od najtalentovanojih fudbalera u svom uzrastu u Srbiji.

-------------------------------------

Dal je moguce da Zvezda nema 100 evra da placa ovakvog talenta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back