gost 214153
Poznat
- Poruka
- 7.802
Циг...овај Делије, желим вам да ојачате следеће године. Ако сте ви такви какви сте сада ни ми не можемо да напредујемо. Ни дерби више није занимљив, добијете гол као да је тренинг.
Шалим се, живи били.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemanja Matić u Zvezdi
Nije „bomba“ prelaznog roka, mada bi kvaliteti reprezentativca Srbije i fudbalera Čelzija na privremenom radu u Viteseu dobro došli našem klubu. Nemanja Matić je stigao u Crvenu zvezdu, ali navijački. Ipak, dobio je dres sa brojem „11“.
- Da se ne naljuti Džajić što mu uzimam dres – kroz osmeh je prokomentarisao Matić i dodao – Ajde sad neka bude ovaj, a u junu, zdravlje Bože, onaj pravi.
Što da ne, Crvenoj zvezdi bi dobro došlo još jedno njeno dete koje voli i oseća klub na pravi način. Nemanja Matić je gotovo pet godina proveo u Omladinskoj školi našeg kluba da bi se zatim otisnuo dalje, po Evropi i stigao do Lamparda, Terija, Drogbe, Kola, Ivanovića...
- Čelzi je veliki klub ali nema Zvezdine trofeje, istoriju i atmosferu. Ipak, u ovom trenutku je ispred moje Zvezde, ali srešćemo se jednog dana – bez zadrške kaže Matić.
Talentovani vezista ističe da redovno prati sva dešavanja na Marakani i raspituje se o kvalitetu novajlija.
- Nadam se tituli i naravno uspehu u Evropi. Bodriću sa tribina i pored televizora, makar do leta, a onda ko zna... – optimista je Nemanja Matić.
![]()
Мир Божји, Христос се роди!
Срећан рођендан Делије!
Bilo je to davno,kada sam bio mali
da volim Zvezdu mnogi nisu znali
bilo je to davno,jednog Badnjeg dana
rekoh samom sebi da volim tebe Zvezdana
bilo je to davno jedno Badnje veče
volećeš Zvezdu,meni tata reče.
Evo i dan danas ja Zvezdu volim
i svakoga dana za nju se molim.
Zato ljudi znajte ona me kroz život vodi
ŽIVI I ZDRAVI BILI,MIR BOŽJI
HRISTOS SE RODI
De si bre ti? Dolazis svake godine ko zima,na tri meseca pa te nema...
http://www.sportal.rs/news.php?id=42517
Pih,bre...Zamislite njega umesto onog bolida u najavi-Evandra...
A sto mislis da je bolid u najavi?? Zato sto ga je Rambo preporucio??
Juce sam bio na okupljanju ekipe,Evandro im je napravio decu,svima..Ali nije nesto preterano komunikativan,niko mu nije hteo pomogne,da se snadje... Ali ih je zato j**** ..I Psiholjubu a i ostalima Gumi Brigeli itd... !!