ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako se tuku velikani svetskog fudbala:

Lanzafame,sve je to lepo,postujem sve to,Piksi,Pizon,Dzaja,Sek,Mitke pok. onda Robi,Dejo,Miha,Pancev,Binic,Juge Dule Savic,,Sestic i jos X majstora......ali od uspomena se NE ZIVI.....od 92. koju niko ne pominje a koja je bila uspesna (uspeh analogan 1/2 kupa sampiona) vise nije bilo nijednog vrednog uspeha.....pobeda protiv rome za cast nista vise......u proslosti smo mogli parirati zapadu jer pare nisu bile glavni deo fudbala,a sada mislimo da mozemo kao 70-ih....komsije su nam pak dokazale da i sa takvim finansijama u istim uslovima moze da se napravi kakav takav reszultat (2 ucesca u ls,1/8 finala ku uefa-od 92 nadalje najveci domet srpskog fudbala,jos par ucesca u kup uefa....).....znaci da koliko god smatrali Toleta za lopova,njihova usta su manje halapljiva od nasih....tj usta njihovih rukovodioca

Lanzafame,sve je to lepo,postujem sve to,Piksi,Pizon,Dzaja,Sek,Mitke pok. onda Robi,Dejo,Miha,Pancev,Binic,Juge Dule Savic,,Sestic i jos X majstora......ali od uspomena se NE ZIVI.....od 92. koju niko ne pominje a koja je bila uspesna (uspeh analogan 1/2 kupa sampiona) vise nije bilo nijednog vrednog uspeha.....pobeda protiv rome za cast nista vise......u proslosti smo mogli parirati zapadu jer pare nisu bile glavni deo fudbala,a sada mislimo da mozemo kao 70-ih....komsije su nam pak dokazale da i sa takvim finansijama u istim uslovima moze da se napravi kakav takav reszultat (2 ucesca u ls,1/8 finala ku uefa-od 92 nadalje najveci domet srpskog fudbala,jos par ucesca u kup uefa....).....znaci da koliko god smatrali Toleta za lopova,njihova usta su manje halapljiva od nasih....tj usta njihovih rukovodioca
"Od Istorije se ne zivi" je stereotipna fraza koja jednostavno sustinski ne odgovara stanju stvarnosti. Istorija je temelj napretka a uspomene grejalica za srce i dusu. Isto kao i ljubav, pogotovu ona Prva. To da li smo mi sada ovakvi ili onakvi na vagi postojanja ne preteze tas ni na jednu stranu. Mozda je cak onaj tas proslosti izrazeniji.
Necu da politiziram stvarnost i dajem analizu razloga zasto je to ovako ili onako. Nije uopste vazno! Vazno je sta uzimas od celog kolaca. Kako na tortu gledas. Da li ti je na oko lepa ili za usne ukusnija. I obrnuto.
Crvena zvezda ( i Partizan ) su Veciti Rivali...............gde dajem akcenat na ovo Veciti Zato ne mozes iz celine izdvajati sekvence.

heh,ko ih to cijeni vishe?domaci novinari sigurno ne,jer pratim srpske sportske strane,sto online sto 'offline' ;) znash li koliko sam utakmica odgledao,dje su recimo adi ili isah krvarili po terenu,bili najbolji,a novinari po zurnalu,novostima,etc.daju vece ocjene koromanu zbog jednog prodora,ili milovanovicu zbog dobro izvedeneg slobodnjaka?cinjenica je da domaca sportska javnost ne podnosi ideju stranaca u srpskim klubovima,ne samo kod vas,i u crnoj gori je isto.prosto,gotovo svaki domaci igrac ima svog novinara koji ce ih dizat u nebesa iako pojma nemaju
da citiram samog sebe...juce sam otvorio sportski zurnal i samo se potvrdilo ovo sto sam napisao.isah je bukvalno nagrdjen od kvazi novinara.ispalo je da veze nije imao citavu polusezonu i da je direktni krivac za nerijesen ishod protiv vojvodine.a i zaostatak od 5 bodova.dok je naravno deki bomba opisan kao neko ko je univerzalan i spreman da pokrije pozicije i zadnjeg veznog i ofanzivnog veziste,i da je bukvalno igrac bez kojeg se ne moze zamislit danasnja ekipa cz.nevjerovatno.cisto da se zna da sam ovo sto sam citirao napisao prije nego sam otvorio zurnal uopste.na forumu cz najvatrenije delije i ljudi koji se istinski razumiju u fudbal su stavili isaha medju najbolje igrace sezone.sramota na sta je danasnje sportsko novinarstvo spalo.sramota...

koroman je imao dobrih partija ove jeseni,to stoji,ali ja imam izgradjeno misljenje o njemu poodavno.jednostavno ga ne mogu gledat ocima i to je to.non-stop se vrce u cz,dje paznju vishe izaziva svojim idiotskim ponasanjem nego dobrim igrama,a i da se ne lazemo,prosjecan je igrac,nije vishe ni brz kao sto je bio,ima jedan jedini dribling na koji,sto je nevjerovatno i dalje padaju pojedini igrachi.sklon je incidentima,zuti i crveni su mu non-stop u statistickim kolonama.zalaze se da se pruzi sansa talentima,a ovamo upravo on istima zatvara vrata.dokle?neka se bavi brate privatnim biznisom ako vec nece da napushta bg,a neka lazovic,vesovic,srnic i ostali igraju,rezultat ce da trpi sigurno,ali ako mladi igrac misli da stasava mora se svasta trpjet.ne znam,od kad je piksi poshao meni pizdi svaka uprava svojom politikom,pogotovo ova zadnja.lukic,adzic & co mi vishe lice na mafijashe u pokushaju nego na ljude na ozbiljnim funkcijama.mislim,strasno...zao mi je prosineckog,koji vjerovatno pojma nema dje je doshao i sa kim ce radit.grdno ce se kajat jedan dan,99%...
@slave lord
Isah je pored Koromana jedini igrac koji vredi u veznom redu...
pa da,momak izginu svaku utakmicu,zatvara rupe koje prave i deki i djordjevic i ninkov,etc...pa josh mi iz glave ne izlazi revansh protiv slovana,el kapitano popi crveni,ostavi ekipu,a isah mrceni dodje na mjesto stopera i odigra za desetku!plus josh more meceva ove sezone.citam da se od njega ocekuje kreacija na sredini terena!?o Boze...on igra poziciju defanzivnog veznog,zaduzen je za kvarenje protivnicke igre,za sve prljave poslove u defanzivi.trci ka lud svaku utakmicu,daje 200% od sebe,i sad hajka na njega!?uzas,uzas,uzas!momak je stranac a vishe gine za zvijezdin dres no pojedini koji su tu od pocetka karijere.taman,ako je pametan treba da ode,tamo dje ce ga vishe cijenit.

Poslednja izmena:
Evandro-Isah...Daj Boze da konacno Isah dobije dostojnog saigraca u veznom redu...Rambo hvali Evandra na sva zvona...Ali ja cekam mart da ga vidim na delu,pa tek onda procena...
Da li jos nekog nervira Ninkov? Mene neverovatno nervira to sto ne zna da centrira iz prve,vec se namesta pola sata i usporava igru...Kad cemo vise dobiti pravog levog beka?

Poslednja izmena:
Evandro-Isah...Daj Boze da konacno Isah dobije dostojnog saigraca u veznom redu...Rambo hvali Evandra na sva zvona...Ali ja cekam mart da ga vidim na delu,pa tek onda procena...
Da li jos nekog nervira Ninkov? Mene neverovatno nervira to sto ne zna da centrira iz prve,vec se namesta pola sata i usporava igru...Kad cemo vise dobiti pravog levog beka?
mene je nervirao kad je dosha u cz,bio je tele...znao je jedino da dobije crveni svaku trecu utakmicu.prosle sezone je znatno napredovao,i bio je svijetla tacka,gazio je sve pred sobom,moga je cini mi se 5 utakmica za dan da odigra bez problema.e vec ove sezone se vratio na staro.meni se chini da je on nekako limitiran igrach.ili nije,nego samo treba trener koji ce napravit nesto od njega,ili jacha liga.jer realno,2-3 god. je po meni neki plafon za ostat u ove lige u okruzenju,inache...degradacija...ninkov se za razliku od nekih bori,i stvarno gine za zvijezdin dres,to cijenim kod njega.

******* brate,lukic misli da ga uvalja 2-3 miliona...realno,milion da dobiju pa da skacu od srece,sve preko toga...ipak mislim da je problem kod njega ka i kod masu igracha fizicka sprema,kratko ostanic,pa sad kristic se nijesu pretrgli da porade na tome,mislili su na suvi kvalitet da naprave rezultat,naravno,popushili su,i to je to.svakih 3-4 mjeseca ili utakmice novi trener,svake polusezone 10 novih igraca...ma raspadamo se ka sto se marley raspa od vutre...

"Od Istorije se ne zivi" je stereotipna fraza koja jednostavno sustinski ne odgovara stanju stvarnosti. Istorija je temelj napretka a uspomene grejalica za srce i dusu. Isto kao i ljubav, pogotovu ona Prva. To da li smo mi sada ovakvi ili onakvi na vagi postojanja ne preteze tas ni na jednu stranu. Mozda je cak onaj tas proslosti izrazeniji.
Necu da politiziram stvarnost i dajem analizu razloga zasto je to ovako ili onako. Nije uopste vazno! Vazno je sta uzimas od celog kolaca. Kako na tortu gledas. Da li ti je na oko lepa ili za usne ukusnija. I obrnuto.
Crvena zvezda ( i Partizan ) su Veciti Rivali...............gde dajem akcenat na ovo Veciti Zato ne mozes iz celine izdvajati sekvence.

Alo Lanzi,nisam rekao da tradicija nije bitna,vec da sama ne vredi nista.....sta nama vredi sve to ako narednih 100 godina ne udjemo u ligu sampiona??! danas sve manje ljudi zna za srpski fudbal a kamo li za zvezdu,a Viljareal npr ima slabiju tradiciju Atletiko takodje ali su institucija za nas.....o Celsiju necu ni da govorim.....Lion takodje......tradicija se gradi novcem......gradila se dobrom skolom fudbala,sada novcem i skolom......ako nemas skolu mozes kupovati fudbalere i beleziti uspehe,ako nemas para,ne mozes imati uspehe,jer ne mozes zadrzati talente u ekipu.....ako nemas obi (nas slucaj) tek onda propadas......primer liona,za 10 godina su uzeli 8 titula i eto sada kad kazes francuski fudbal svi pomisle odma na lion,malo ko na Marsej na Rems niko.....zar nisu imali vise uspeha od liona?svi misle da je lion najtrofejniji i najbolji francuski klub ikada,jer je vezao uspesne godine,a vezao ih je novcem,sigurno ne brisuci prasinu na malobrojnim trofejima (u zvezdinom slucaju istina ima da se brise pune su nam vitrine,ali ih ne punimo vise,uzeli smo kup kao prvi trofej posle 3 godine,ligu odavno nemamo,a nemamo ni ovako nekih znacajnih uspeha).....ne moze se ziveti vecito pevajuci navijacke pesme i prisecati se 91 i majstorija Robija i Panceva,dok nas ovamo Hajduk Kula bedi

Zvezda predstavila Kristijana Borhu

Kolumbijac Kristijano Borha potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom, u kojoj će igrati kao pozajmljen igrač brazilskog trećeligaša Kaksas de Sula.

Novi napadač Zvezde će se tako već na početku priprema, 10. januara, staviti na raspolaganje treneru Robertu Prosinečkom i konkurisati za mesto u 11 najboljih.
„Običaj je da ja pričam o novom igraču ali nema potrebe da to radim kad je tu Dejan Rambo Petković, pa će on najbolje govoriti o Borhi“, rekao je sportski direktor Ivan Adžić i reč prepustio Petkoviću.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=12&dd=17&nav_id=480088

jedan od najvecih kriticara cz,vrhunski takticar,strucnjak,vizionar,zagovornik 'nasa djeca prije zlih stranaca'' ,stanislav karasi,dobio otkaz u iranskom drugoligashu poslije 6 utakmica,uz skor 0-3-3...samo da kazem da sam ga masu puta slusao na sosu kako blati ama bash svakog igraca cz,najvishe klea koji je tad igrao za nas,a znao je da zakaci i moreiru iz partizana,kao i sve strance,nebitno kakvi oni bili.stanislave u pravu si!bravo ti ga!

Kolarov sanja Zvezdin dres

Levi bek Mančester sitija Aleksandar Kolarov jedan je od standardnih reprezentativaca Srbije koji nije stekao slavu igrajući u Crvenoj zvezdi i Partizanu, ali bi voleo da završi karijeru na Topčiderskom brdu. I to u Ulici Ljutice Bogdana.

- Ne razmišljam još uvek o kraju profesionalne karijere, ispred mene je još mnogo godina igranja i dokazivanja, ali voleo bih da se jednog dana vratim u Beograd i karijeru završim u Crvenoj zvezdi - rekao je Kolarov za klupske novine Mančester sitija, a prenosi Press.

Podsetimo, Kolarov je nosio crveno-beli dres do kadetske selekcije, ali je postao prekobrojan, pa je otišao u Čukarički Stankom, potom u OFK Beograd gde se potpuno dokazao kao igrač. Pravo sa Karaburme prešao je u rimski Lacio.

jedan od najvecih kriticara cz,vrhunski takticar,strucnjak,vizionar,zagovornik 'nasa djeca prije zlih stranaca'' ,stanislav karasi,dobio otkaz u iranskom drugoligashu poslije 6 utakmica,uz skor 0-3-3...samo da kazem da sam ga masu puta slusao na sosu kako blati ama bash svakog igraca cz,najvishe klea koji je tad igrao za nas,a znao je da zakaci i moreiru iz partizana,kao i sve strance,nebitno kakvi oni bili.stanislave u pravu si!bravo ti ga!

Xexexe Karasi,Bata Djora i Ziva,spasioci srpskog fudbala z:mrgreen: Sve znaju,oni su najbolji treneri na ovim prostorima,samo eto,ne treniraju nikog,jer su mnogo dobri,pa nijedna ekipa ne moze da ih priusti :hahaha:

Za one koji vole da prate fudbal iz fotelje:

Eunet novi sponzor Zvezde

Crvena zvezda i Eunet ruku pod ruku, u susret navijačima Crvene zvezde, najviše onima koji koriste moderne internet tehnologije i koji žive van Srbije.

Tako se ukratko može opisati saradnja Crvene zvezde i Euneta koju su svojim potpisima u utorak 21. decembra ozvaničili Goran Broćić, direktor marketinga našeg kluba i Milan Miličić, direktor Marketinga i prodaje komapnije „Eunet“.

- Crvena zvezda kao veliki klub vodi računa da ne zapostavi nijedan bitan segment svog poslovanja. Pokrenuli smo mnoge projekte koji idu svojim tempom. Ono što je isto bitno je da je Crvena zvezda danas ubedljivo najgledaniji klub u regionu sa prosečno 13.844 ljudi na stadionu, a napominjem da se sve naše utakmice direktno prenose na nacionalnoj TV stanici „TV Prva“. I u tom segmentu, Crvena zvezda strateški pravi saradnju sa renomiranim kompanijama iz raznih delatnosti. Danas je ovde naš novi partner, Eunet, kojima želimo dobrodošlicu u porodicu Crvene zvezde.

Ugovor Zvezde i Euneta najviše će doneti navijačima i članovima Crvene zvezde.

- Čitao sam jutros u novinama da se Real Madrid stavio na raspolaganje Crvenoj zvezdi, pa kad može Real, može i kompanija Eunet – rekao je Milan Miličić i dodao - Ono što je Crvena zvezda u domenu srpskog fudbala, slobodno mogu reći da je Eunet u domenu interneta. Nadam se da će navijači Crvene zvezde i svi drugi gledaoci i ljubitelji fudbala i sporta imati priliku da osete taj boljitak, obzirom da će sada zvanični sajt FK Crvena zvezda biti kod nas na našim serverima. Imaće neograničenu mogućnost pristupa, i prvi put se pravi direktan prenos preko interneta ove press konferencije, upravo zahvaljujući našem partneru kompaniji ITV sa kojima radimo na svim direktnim prenosima preko interneta. Izuzetna mi je čast da mogu ispred kompanije Eunet da potpišem jedan ovakav, više prijateljski ugovor i dogovor, sponzorski mi mnogo zvanično zvuči, sa klubom kao što je Crvena zvezda, i zahvaljujem se klubu što nas je primio u svoj sponzorski pul.

Goran Broćić je zatim rekao:

- Dodao bih još jednu stvar. Crvena zvezda na mnogim projektima radi ozbiljno, i Eunet je jedan od partnera koji će nam omogućiti ozbiljnu platformu za video striming. Plan kluba je da od drugog dela prvenstva krene sa online prenosima svih naših utakmica na našem sajtu, a za tako nešto nam je trebao stabilan partner koji bi nam omogućio protočnost tih servera, i sigurnost celog sistema, s obzirom da se video striming sve više koristi na internetu. Video strim traži mnogo više prostora i kapaciteta, a ono što Eunet može da omogući FK Crvena zvezda je trenutno najbolji kvalitet u zemlji. Samo za utakmicu iz prošle sezone, kada smo poslednji put testirali, na serveru je bilo preko 30.000 ljudi, bez najave, bez kampanje. I onda smo shvatili da nam treba pouzdan partner koji će omogućiti da više desetina hiljada ljudi iz inostranstva mogu da gledaju Zvezdine utakmice preko interneta.

Xexexe Karasi,Bata Djora i Ziva,spasioci srpskog fudbala z:mrgreen: Sve znaju,oni su najbolji treneri na ovim prostorima,samo eto,ne treniraju nikog,jer su mnogo dobri,pa nijedna ekipa ne moze da ih priusti :hahaha:
sjecas se pokojnog nikole simica?novinara?stalno je gostovao na sosu sa karasijem,i pricao bljuvotine o cz.isto ogorcen na strance.u jednoj emisiji je imao i rasisticki ispad,pa su ga delije napale.on je bio unikat,sta je covjek znao da naprica ja nijesam mogao vjerovat,djoric i karasi su nule za njega.

sjecas se pokojnog nikole simica?novinara?stalno je gostovao na sosu sa karasijem,i pricao bljuvotine o cz.isto ogorcen na strance.u jednoj emisiji je imao i rasisticki ispad,pa su ga delije napale.on je bio unikat,sta je covjek znao da naprica ja nijesam mogao vjerovat,djoric i karasi su nule za njega.

Nikola Simic je licio na Milojka Pantica
tezak Zvezdas i potpuna izlapotina, Bog da mu dusu prosti

Nikola Simic je licio na Milojka Pantica
tezak Zvezdas i potpuna izlapotina, Bog da mu dusu prosti
amen to that :) ja nijesam mogao da vjerujem sto je covjek pricao.iz emisije u emijsiju ista prica.a onaj nafurani voditelj,nebojsa ja mislim da se zove,sa horor frizurom,je svrsavao svaki put kad bi simic poceo da pljuje po cz.a kako ga je tek najavljivao...znaci,ni da mu je mesi u goste dolazio a ne propali,iskompleksirani novinar,Bog da mu dushu prosti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back