Mali@Amos
Gost
- Poruka
- 183
Zipa glodarima transparent - untouchables, a sada vrte Al Kaponea ...oduvek su bili sizofrenicari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Secam se ovoga kao klinac,i to radio prenosa...Robi mulja,davi loptu...bam prangija i stur ka severu...
General [email:Dus@n;16182712][/QUO![]()
Lessie se vraća kučki.
General [email:Dus@n;16182712]![]()
Gasprom greje telo, a Prosinecki dusu...
![]()
Ne mogu da verujem da se toliko preganjate oko toga shto Prosinechki dolazi u Zvezdu.
Ja jedinu loshu stvar koju vidim u toj chinjenici jeste da Prosinechki nije imao nijedan ozbiljan angazman pre ovoga, shto bi eventualno znachilo da bi se kao trener kalio u Zvezdi. Ali opet trenutno nijedan ozbiljan TRENER ne zeli da sedne na klupu Zvezde, i tako nam je kako nam je. Bolje reshenje ne vidim.
Drugo, pljujete choveka koji se nikada nije javno eksponirao kao PRO Hrvat, nikada nije javno ni **** ni pljuvao po Zvezdi i Srbiji, uz to koliko sam upucen, majka mu je rodom iz Chachka, bio je ozenjen Srpkinjom, tako da nikada za mene nece biti Ustasha ili tamo neki Hrvat, vec prevashodno legenda nasheg kluba i deo najslavnijih momenata nashe istorije.
Trece i najvaznije, najsmeshniji su mi oni likovi koji ovde tupe da ako Robi sedne na klupu Zvezda nece vishe gledati utakmice i ici na Sever, e pa ako je tako NIKAD NISTE TREBALI NI DOLAZITI.
Uzdravlje i toliko od mene
Драго ми је што не навијаш за Звезду.Драго ми је што си вероватно гробар.Драго ми је што својим аватаром више посвећујеш пажње нама него твом тиму...Има једна лепа реч на к која описује твоје стање.Благо нама поред вас таквих!
Алооо маму ти ***** немој овде да ми постављаш усташке песме и слике иди мало на стадион одмори од нета!!!
А да си упућен и да нешто знаш не би постављао глупа питања!!!
Znaci ustaski klub se tolerise jer je on legenda, a za Partizan se sprema drven sanduk? Evo ti jos jednom njihova himna da vidis sta je to nebitno u tome sto je djubre igralo ovde:totalno nebitan klub !!!
E moji cigani,dopustili ste najbednijoj grupi u Srbiji a i sire da vas zajebava,neki ih nazivaju i grobarima,klub im je osnovan u Zagrebu..Sjeba vas Lukic totalno!Robi jeste legenda,hrvat je,nije ustasa,ali imate vi jos legendi a i boljih i proverenih trenera!Malo mi vas je i zao iskren da budem!
hehe, valjao sam se od smeha
cisto i meni drago sto vam se vratio Prosinecki, volim da se smejem ovim nabedjenim purgerima![]()
Šta se ti sekiraš kad se mi ne sekiramo
Glodarčići znaju svoju ličnu kartu i mesto rođenja i znaju da ne mogu da je menjaju.
Ne sekiram se brate samo mislim da oni nisu kompetentni da govore nekome da je ustasa kad se zna ko ih je osnovao,ko ih je vodio,kao i ko su im legende,pola legendi igrali za ndh..toliko o tome!
Ako ce vas neko zezati onda smo to mi!![]()
Vojvodina - jedan od stubova Srpstva!Bila bice i ostace!
Jak mi je vojvodina stub Srpstva.Pola madjari pola ustase.Ne sekiram se brate samo mislim da oni nisu kompetentni da govore nekome da je ustasa kad se zna ko ih je osnovao,ko ih je vodio,kao i ko su im legende,pola legendi igrali za ndh..toliko o tome!
Ako ce vas neko zezati onda smo to mi!![]()
Vojvodina - jedan od stubova Srpstva!Bila bice i ostace!
Jak mi je vojvodina stub Srpstva.Pola madjari pola ustase.