ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na na na na na na na na Robert Prosinečki visiće na prečki...:lol:
hehe, podseća na onu priču mladi i ona i on,tek napunili 18 i kao da se uzmu,a na opasku svih da su još uvek jako mladi,rodbina uzvraća:neka,sazrevaće zajedno...:mrgreen:
Tako amaterski klub i amaterski trener po svemu sudeći započinju višegodišnju avanturu...nek je sa srećom...

Poslednja izmena:
Partizan je klub prvenstveno iz SFRJ i iz Beograda. Stvoren je iz Jugoslovenske Narodne Armije ( JNA ),ista tvorevina kao ruski CSKA. U njega su ulazili vecina predratnih fudbalskih velikana,vecinom iz Hrvatske,Bosne, bilo je tu i iz Srbije,ali su vrbovani vojnici JNA. Zvezda je nastala iz bise FK Jugoslavija -http://sr.wikipedia.org/sr-el/ФК_Југославија - pogledaj grb FK Jugoslavija. Taj klub se takodje zvao i Velika Srbija. Zvezda je bila pravi beogradski klub,klub beogradske manguparije,a Partizan vojni,partizanski klub...

ФК Црвена Звезда везе нема са предратном Југославијом, а на Википедији могу да напишу шта год хоће. Једина веза је што се стадион Југославије налазио ту где је данас Звездин стадион.

Што се тиче тога да је за Звезду навијала "београдска мангупарија", то тако пише у неким романсираним историографијама које сте сами писали и од тога после правили митове, типа оно да је Шекуларац ишао на утакмице окешан о трамвај.

О чему бре ти причаш. Чајковски и Бобек су играли за репрезентацију Југославије, што не би играли и за Партизан.

i tudjman je bio oficir jna i moja baba je bila devojka :).
JESI LI TI CORAV:
Kasnije, za vreme NDH i Drugog svetskog rata, je odigrao dve utakmice za reprezentaciju Hrvatske.
Svoj debi za Hrvatsku, Čajkovski je 1. novembra 1942. godine u prijateljskom susretu protiv Nemačke u Štutgartu. Krajnji rezultat na toj utakmici je bio 5:1 za Nemačku.
Svoju drugu utakmicu, i oproštaj, za Hrvatsku, Čajkovski je imao 6. juna 1943. u prijateljskom susretu u Bratislavi protiv Slovačke. Hrvatska je na toj utakmici pobedila sa 3:1

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da se toliko preganjate oko toga shto Prosinechki dolazi u Zvezdu.
Ja jedinu loshu stvar koju vidim u toj chinjenici jeste da Prosinechki nije imao nijedan ozbiljan angazman pre ovoga, shto bi eventualno znachilo da bi se kao trener kalio u Zvezdi. Ali opet trenutno nijedan ozbiljan TRENER ne zeli da sedne na klupu Zvezde, i tako nam je kako nam je. Bolje reshenje ne vidim.
Drugo, pljujete choveka koji se nikada nije javno eksponirao kao PRO Hrvat, nikada nije javno ni **** ni pljuvao po Zvezdi i Srbiji, uz to koliko sam upucen, majka mu je rodom iz Chachka, bio je ozenjen Srpkinjom, tako da nikada za mene nece biti Ustasha ili tamo neki Hrvat, vec prevashodno legenda nasheg kluba i deo najslavnijih momenata nashe istorije.
Trece i najvaznije, najsmeshniji su mi oni likovi koji ovde tupe da ako Robi sedne na klupu Zvezda nece vishe gledati utakmice i ici na Sever, e pa ako je tako NIKAD NISTE TREBALI NI DOLAZITI.

Uzdravlje i toliko od mene

ФК Црвена Звезда везе нема са предратном Југославијом, а на Википедији могу да напишу шта год хоће. Једина веза је што се стадион Југославије налазио ту где је данас Звездин стадион.

Што се тиче тога да је за Звезду навијала "београдска мангупарија", то тако пише у неким романсираним историографијама које сте сами писали и од тога после правили митове, типа оно да је Шекуларац ишао на утакмице окешан о трамвај.

I jeste za Zvezdu navijala beogradska manguparija,jel to tebi predstavlja neki teret u životu?
I jeste Šekularac išao okešan o tramvaj i jeste bio šmeker svetskog glasa.
то тако пише у неким романсираним историографијама које сте сами писали
I mi i svi oni koji su poznavali i družili se sa generacijama fudbalera Zvezde.Među njima ima i istinski velikih navijača i igrača partizana.

Posalji poruku na 2344 za spomenik Hrvatskim dragovoljcima:

prosineckioluja.jpg

82324_ukninucesegraditispomenikhrvatskepobjedeoluja95slika211720_f.jpg

FABIJAN KOMLJENOVIĆ, popularni Koma, vlasnik je istoimenog kafića pored Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, okupljališta nogometaša i studentica s obližnjeg faksa, a vjenčani kum mu je Zvonimir Boban.
Koma je diplomirao na nogometnoj Akademiji HNS-a u klasi Slavena Bilića i Roberta Jarnija i posjeduje pro licencu Uefe i Fife, tako da će u Zvezdi biti prvi pomoćnik Robertu Prosinečkom sa svim potrebnim "papirima".

Gde su igrali I Prosinecki i Koma:
HrvatskiDragovoljac.png

Nesto lici na u ili mi se cini...

I preko svega toga se prelazi??? Zvezda je prva pocela i sa jadranskom ligom(jb vas Vesic) i sa pomirenjem sa Hrvatima u fudbalu ovime, a sa druge strane se Binic koji se sada lize sa Prosineckim protivi da Hrvat bude trener zvezdinih omladinaca, Lukic sere da biti zvezdas znaci biti Srbin, Lukic kao nece jadransku vec hoce "pravoslavnu ligu"... Svi znamo gde je sada zvezda u kosarci, jel se zeli isto to i u fudbalu?

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da se toliko preganjate oko toga shto Prosinechki dolazi u Zvezdu.

Kako ne možeš da veruješ ?
Pa Grobari će konačno odahnuti jer je Hrvat došao u Zvezdu pa im je lakše zbog oko Tuđmana i onih što su igrali za NDH pa ih direktivom prebacili u BG.
Jer njima je Prosinečki isti toliki zločinac kao i Tuđman s obzirom da ih je Robert ubijao kada je igrao za Zvezdu.
Hrvati su popizdeli jer iskompleksirani kakvi jesu ovo doživljavaju kao svojevrsnu izdaju.
Opet imaš i one Zvezdine navijače koji slušaju Lukića idiota i ubeđuju sebe da su nekakav "srpskiji klub" pa im nije pravo.
Ne znam zbog čega ljudi ne mogu da obrade prostu informaciju da su i Zvezdu i Partizan osnovali Jugosloveni i komunisti.
U stvari mogu, ali je to toliko tužno da mi se ne da upuštati i analizirati njihove fantazme.

Poslednja izmena:
Fora je sto su Zvezdu vodile sve Zvezdine zvezde i bivse legende koliko god da ih ima....i sedeli na funkcijama od predsednika do sportskih direktora....pa nista nisu mogli Partizanu.....videcemo sad kad stigne Prosineciki....ali tesko :whistling:
Ma ne...Dzajic kao predsednik ni jednu titulu nije uzeo... A ko je ovaj predsednik partizana? Djuric? Nikad fudbal nije igrao,osecam da sam bolji fudbaler od njega. On je neki biznismen,sve je to muljaza...

О чему бре ти причаш. Чајковски и Бобек су играли за репрезентацију Југославије, што не би играли и за Партизан.

Haha igrao je Cajkovski za reprezentaciju NDH (2 utakmice za NDH,preko 200 za Partizan),kao i sledeci fudbaleri Partizana:

-Franjo Glaser 11 utakmica za NDH 30 za Partizan
-Miroslav Brozovic 17 utakmica za NDH 98 za Partizan
-Florijan Matekalo 2 utakmice za NDH 64 za Partizan

Za Bobeka nema podataka da je igrao za NDH,ali za vreme Drugog svetskog rata igrao je ustaske klubove - Konkordija i HSK Licanin. Posle ga je vrbovala JNA...

Haha krivo ti je jer je istina. Za Partizan su navijali vojnici,oficiri,podoficiri JNA. Klub je napravljen po uzoru na CSKA-armijski klub. Njegovi privi navijaci su vojnici iz Hrvatske,Bosne,Slovenije,Srbije, partizani iz cele SFRJ,a Partizan je stvoren iz 32 divizije koja je pripadala ZAGREBACKOM korpusu.
Pri osnivanju,beogradski fudbaleri i fudbaleri iz Srbije presli su u Zvezdu - Rajko Mitic ,Sekularac etc. dok su za Partizan igrali vojnici JNA...

Poslednja izmena:
Ma ne...Dzajic kao predsednik ni jednu titulu nije uzeo... A ko je ovaj predsednik partizana? Djuric? Nikad fudbal nije igrao,osecam da sam bolji fudbaler od njega. On je neki biznismen,sve je to muljaza...

Sva sreca pa je Roman Abramovic bio fudbaler svetskog glasa pa mu sada Celziju ide inace bi sigurno propao. Ne znam gde pise da predsednik kluba treba da zna da igra fudbal...

Sva sreca pa je Roman Abramovic bio fudbaler svetskog glasa pa mu sada Celziju ide inace bi sigurno propao. Ne znam gde pise da predsednik kluba treba da zna da igra fudbal...

Djuric nije finansijer,on u Partizan ni cent nije ulozio jer je neki takticki menadzer.Pre Partizana nikad nije ni bio u svetu fudbala,odjednom se pojavio kao predsednik Partizana.....

Kako ne možeš da veruješ ?
Pa Grobari će konačno odahnuti jer je Hrvat došao u Zvezdu pa im je lakše zbog oko Tuđmana i onih što su igrali za NDH pa ih direktivom prebacili u BG.
Jer njima je Prosinečki isti toliki zločinac kao i Tuđman s obzirom da ih je Robert ubijao kada je igrao za Zvezdu.
Hrvati su popizdeli jer iskompleksirani kakvi jesu ovo doživljavaju kao svojevrsnu izdaju.
Opet imaš i one Zvezdine navijače koji slušaju Lukića idiota i ubeđuju sebe da su nekakav "srpskiji klub" pa im nije pravo.
Ne znam zbog čega ljudi ne mogu da obrade prostu informaciju da su i Zvezdu i Partizan osnovali Jugosloveni i komunisti.
U stvari mogu, ali je to toliko tužno da mi se ne da upuštati i analizirati njihove fantazme.

Glupost...mali broj Hrvata iznenaditi će se i razočarati ovim potezom, jer svi mi znamo da Žuti nikada nije bio niti nacionalist niti povezan sa politikom. Komentarui ovdje pokazuju da vi imate veći problem s tim.Sad kaj tu izvlačite neke tekstove i slikice je isto takva glupost i obično vađenje stvari iz konteksta.:roll: Svatko tko je o Robiju ikada pričao kaže da je bio ljudina i obožavana gdje god da je igrao. Nikada nije glumio, volio je viski, pljuge i društvo (zbog toga nikada i nije ostvario što je mogao) i zato mu želim sreću gdje god bio i šta radio...:super:

Djuric nije finansijer,on u Partizan ni cent nije ulozio jer je neki takticki menadzer.Pre Partizana nikad nije ni bio u svetu fudbala,odjednom se pojavio kao predsednik Partizana.....

Pre svega je poslovan covek a takav treba na celu kluba jer predsednikov posao je da dobro posluje a ne da igra fudbal. Ni Abramovic se odjednom pojavio u fudbalu i napravio cudo. Ovaj prvi mozda nije ulozio svoj novac ali za sada prilicno dobro posluje. Eto Lukic recimo covek sjajno posluje, duzan 19 miliona evra a salje ljude po evropi i africi po nove igrace.

Glupost...mali broj Hrvata iznenaditi će se i razočarati ovim potezom, jer svi mi znamo da Žuti nikada nije bio niti nacionalist niti povezan sa politikom. Komentarui ovdje pokazuju da vi imate veći problem s tim.Sad kaj tu izvlačite neke tekstove i slikice je isto takva glupost i obično vađenje stvari iz konteksta.:roll: Svatko tko je o Robiju ikada pričao kaže da je bio ljudina i obožavana gdje god da je igrao. Nikada nije glumio, volio je viski, pljuge i društvo (zbog toga nikada i nije ostvario što je mogao) i zato mu želim sreću gdje god bio i šta radio...:super:

Ma nemoj, ja ne znam da pročitam komentare na HR internet portalima pa ćeš ti da mi objasniš. :mrgreen:
Ja nisam ni mislio na sve Hrvate, već na one koji pljuju i koji imaju problem sa ovim, razumeš ?

ФК Црвена Звезда везе нема са предратном Југославијом, а на Википедији могу да напишу шта год хоће. Једина веза је што се стадион Југославије налазио ту где је данас Звездин стадион..

Nema, to je mitomanija.

Ајмо црно бели умро је Туђман Фрања ћутаћемо један минут председнику партизана!
Делије делије делије смо ми усташа до усташе плаше нас се сви!

И једни и други сте се показали!Једини стуб Српства је ФК ВОЈВОДИНА НОВИ САД 1914.

Ајмо црно бели умро је Туђман Фрања ћутаћемо један минут председнику партизана!
Делије делије делије смо ми усташа до усташе плаше нас се сви!

И једни и други сте се показали!Једини стуб Српства је ФК ВОЈВОДИНА НОВИ САД 1914.

Koliko ima tih "stubova Srpstva" hebote ?
Niču kao pečurke posle kiše :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back