zeljafcv
Zainteresovan član
- Poruka
- 197
Cek,cek.Samo da te pitam da li njih zovu pola Madjari pola ustase?Ja sam cuo da ih tako zovu,a zivim na podrucju N.S.-a,al' ako ti znas bolje majstore...
Evo ti odgovor, na

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cek,cek.Samo da te pitam da li njih zovu pola Madjari pola ustase?Ja sam cuo da ih tako zovu,a zivim na podrucju N.S.-a,al' ako ti znas bolje majstore...
Evo ti odgovor, na
![]()
Najveci UBEDLJIVO najveci problem ovog kluba je korumpirana uprava da ne kazem lopovcine klasicne......sada dovode nekog Borhu koji nije dao nijedan gol u Flamengu,pa kako je onda skrenuo paznju ako je napadac????u ligi u kojoj na sve strane pljuste golovi on nije dao NIJEDAN....ali je "POJACANJE" zvezde.....dace za njega pola miliona od kojih ce polovina povratnom reakcijom da udje u dzep Lukica i Adzica......A zasto je Lukic protiv prodaje Zvezde?pa zato sto ce leteti kao kesa smeca,a taj ko bude vlasnik nece kupovati djubre da bi dobio procenat nego ce zaradjivati na kvalitetnim igracima.......oni ce tog Borhu platiti 200 000 evra ostalo ce podeliti a plus procenat.......MAFIJA......
Zasto se izbegava regionalna liga???zato sto ce najveci klub Balkana biti const u zoni opasnosti i na kraju sezone nece opstati u ligi......kuka kako mu je budzet mali,Partizan je i sa takvim budzetom pokazao da moze....koliko toliko.....bar u nasoj ligi su superiorni dali su duplo vise golova od ove nase bagre.....usli su uevropu to sto su s njima brisali patos je drugo....i oni treba da se privatizuju.......ali Djuric je ipak manji mafijas od Lukica,bar za promil mu je vise stalo da Partizan uspe nego da napuni svoje dzepove.....
Ibrahim Some,Bronovicki,Ailton,Gaj,Molina,Lukas,Dzeferson,Savio,Isah,Subasic,Salas,Barkos.....i Oumaru.....jos mnogo "pojacanja" koja su dovela do toga da ovaj klub ne moze zadnjih 5 godina nista da uradi......dok nismo imali strance kukali smo da zbog toga ne mozemo da izvucemo vise od cup uefa a pokazalo se da je to bilo jos i dobro......
Goebel su najavili kao da dolazi Ronaldinjo bice mislim bolji od ovih gore,ali da je maestro ne bi dosao u klub bez ikakve perspektive.......Tora su im uzeli izgleda Mineirci.....dovode ovu napadacku kreaturu nece dati 2 gola,a toliko ima igraca u nasoj ligi koji ce 100 puta bolje odigrati od tog smeca koje dovode.....samo da je juznoamerikanac jos malo nece gledati ni da li imaju noge......
@izr svaka cast za klip!!!! delije ili sta ste vec mnogo vas pali ovaj Lukic....pozvao vas je na linc Stojketa,ali ste zato Prosineca docekali sa velikim simpatijama (jel on bese igrao za NK DInamo)????!!!!!!!
Slazem se sa celim postom, ali gresis kod boldovanog.
Ta trojica su uz Kastilja jedini koji su vredeli u Zvezdi poslednjih nekoliko sezona.
Слика говори више од хиљаду речи...
Slazem se sa celim postom, ali gresis kod boldovanog.
Ta trojica su uz Kastilja jedini koji su vredeli u Zvezdi poslednjih nekoliko sezona.
@izr svaka cast za klip!!!! delije ili sta ste vec mnogo vas pali ovaj Lukic....pozvao vas je na linc Stojketa,ali ste zato Prosineca docekali sa velikim simpatijama (jel on bese igrao za NK DInamo)????!!!!!!!
To je zato sto nije rodjen kao Ciganin. . Inace ne bi promenio ni dlaku ni cud!Sinak, ja nikad nisam ni video ni chuo nikakvu pljuvachinu od strane Robija na rachun bilo Srbije bilo Zvezde, chovek je Hrvat, pa shta, iz svoje koze se ne moze, pa nismo doveli Bobana ili Jarnog za trenera, nego nashu legendu. I kao takvom, zelim mu shto vishe srece na klupi.
A povodom gore pomenutog skota, chim je stigao medju groblje, po principu klasichnih Ustasha, pokatolichenih Srba, od nekada najglasnijeg Delije, do najglasnijeg Grobara. Pa ko bi tu zazmurio!?!
Зато што имате на трибини групу ''ред фирм'' коју чине комунисти,анархисти..?..Vojvodina - jedan od stubova Srpstva!Bila bice i ostace!
Зато што имате на трибини групу ''ред фирм'' коју чине комунисти,анархисти..?..
А ти као знаш нешто паметно да напишеш?A vi kao niste komunisti.![]()
А ти као знаш нешто паметно да напишеш?![]()
- Nas male kažnjavaju ako nam na klupi sedi trener bez pro licence, a da li je pitao neko Zvezdu gde je Prosinečkom licenca. Oni će sad reći da će je uskoro dobiti, iako školovanje traje dve godine.
Da samo shto ne znam kako im je i pored svih lekarskih pregleda promaklo da je Lukas mal'te ne na samrti, chovek je igrao sa glavom u torbi. Molinu nikako da prezalim, ono je bio tako glup potez shto su ga shkartirali. A shto se danashnje uprave tiche, evo doveli su Adija, shta fali tom igrachu?!?! Trenutno je najbolji shtoper u ligi, jedino shto mi nekako deluje sumnjivo da je on '90-o godishte, ma 'ajte molim vas.
Za razliku od vas mi smo vec uspeli. Vi necete NIKAD!!!!!Ady je dobar stoper,cak i vise od toga u zvezdinom slucaju....mozda i najbolji stranac u zvezdi ikada,uz Molinu i Kastilja,ali Adi je doveden nakon sto je primecen na SP u dresu Gane,a ovo smece sto kupuju u Brazilu je sumnjivog kvaliteta,pogotovo Borha,posto su ga prakticno oterali iz Flamenga.....
@El Callabero-pa nisi cuo na racun zvezde,ali na racun srbije i srba dovoljno govori to sto je Hrvat....i sto se grlio s Tudjmanom......
Sta vas boli **** sto je Stojke otisao od vas to je njegovo pravo,barem nikada nije nista lose uradio Srbiji.....on je Srbin pa vi mozete da padnete na glavu zvizdanjem....e da kazi mi samo kada ce neki navijac Hajduka ili Dinama vise voleti Partizan ili Zvezdu od svojih klubova?NIKAD....
Zelim i ja svu srecu Prosinecu na klupi,al ne zato sto bi voleo da napravi neku karijeru u trenerskom poslu(po mojoj proceni nece biti nikakav trener),vec da spase Zvezdu,da igramo const evropu i ls i le.....da pravimo rezultate,da se ta 2 imena opet pominju u celom svetu......"navijacima" zvezde je izgleda bitnije da Partizan NE USPE nego da Zvezda USPE
Za razliku od vas mi smo vec uspeli. Vi necete NIKAD!!!!!![]()
Koji to mi koji vi?Ako ti sebe smatras gradjaninom prvog reda,zato sto si nekada na derbiju bacao baklje,mene nemoj da poredis s tobom.....sustinski navijam za Zvezdu,ali nisam ogranicen i realno gledam na stvaripogledajmo tabelu....i stasad da kazem da je to zbog toga sto je Tole predsednik fss?!jes **** to je zbog lose uprave zvezde korumpirane koja osim toga poziva na nasilje.....koja dovodi svakojako djubre da bi oprala novac
Drugi deo tvog komentara valjda si uputio nekom drugom. Pogledaj samo koje budalastine si "navaljao"."navijacima" zvezde je izgleda bitnije da Partizan NE USPE nego da Zvezda USPE
rek'o bih vam, gledajte fudbal, batalite politiku, ali na zalost nemamo sta da gledamo pa se koljete oko gluposti![]()
Kome bre Crni da kazes? Ovoj decurliji koja sebe smatra "navijacem" time sto ce fudbal da gleda kroz politiku i mucnu svakodnevnicu? Da su ikada gledali fudbal ne bi se latili za komentare ovakve vrste.
PS:
Ih sto mi bilo krivo kad ste izgubili od Nymburka! (Ja gledao uzivo)![]()