ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako nesposobnost da prepoznash vrhunski talenat nije dovoljan razlog onda ti blage veze nemash o fudbalu. Prosto recheno Pizon je sranje od trenera

O treneru govore rezultati...To sto je otpisao jednog igraca(zbog ko zna kakvih razloga),ne govori o tome da je on los trener...Uzmi recimo primer u basketu Duleta Vujosevica koji je otpisao Bjelicu,Samardzinskog itd.Hoces li reci da je on los trener,obzirom na rezultat koji je napravio?Ali s tobom se ne vredi raspravljati,jer nemas argumenata i znas samo da se pravis pametan,k'o da si posisao svo znanje na ovom svetu

Kad vas je vodio 1996/1997 imali ste dobre rezultate u Evropi,ocukali jedan Kajzerslautern 4:0 i eleminisani od Barse.Svi znamo sta je uradio sa mladom reperezentacijom SCG 2004.godine,kada je selektirao jednu sjajnu generaciju i stigao sa njom do srebra u Nemackoj.A i prosle sezone sa onim vasim krsevima od igraca,bio je prvi u sampionatu i igrali ste mnogo bolje,u odnosu na Kratka i njegovu "viziju"

Zdravo Delije,
malo duze me nije bilo jer sam se uclanio na drugom forumu pa i tamo svrljao.

Zvezda danas odigrala 2-2.

Zanimljiva utakmica sa dosta sansi za Zvezdu i dosta vikanja od strane KRatka(trči, leđa, stani, koki, guma pazi, guma leđa, ajde bre gumo, idemo guma, e *******...).

Uostalom imate video na Zvedinom sajtu.

Evo i mojih misljenja:

Vesovic je pokazao da ce biti igracina.

Koroman je onaj stari kao i Deksa, koji je pogodio stativu iz slobodnog.

Tosic mora da smrsa i udje u formu jer su ga krila presisala 1000x puta.

Pored vise od solidne igre kRatka bi otpustio jer ne zna na kojoj poziciji ko igra( izmenjuje desnog beka sa zadnji veznim, a posle izmenjuje veznog sa desnim bekom).

http://img836.imageshack.us/img836/2702/plakat.jpg
34778_1506505859068_1126936264_31443334_6267192_n.jpg

Poslednja izmena:
Gledao sam i ja utakmicu sa Bursom i nemogu da verujem da se Koroman onako ponasa i na prijateljskoj utakmica.Sta ce raditi kad prvenstvo pocne,to mogu samo da zamislim. Turci su poznati uvek kao prgavi igraci ali svaka im cast za fer igru.
Milovanovic ce biti veliko pojacanje,Perovic se jako trudio,Vesovic otkrovenje,Guma pod hitno napolje. Jos jedna negativna kritika za Djordjevica. Umalo da slomi nogu Ergicu,nije normalan,majke mi...:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back