- Poruka
- 23.504
Neces vise ni moci!!!**** *****
izvin'te cigani na spamu,necu vise
Banovao sam te iako nisi prisutan. Tek toliko da neces moci da se ulogujes!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neces vise ni moci!!!**** *****
izvin'te cigani na spamu,necu vise

Morao sam da promenim vreme jer je post ostao na drugoj strani!!!Zbog spamovanja nase teme banujem na sat vremena Generala i Djoleta.Ovo je prvo upozorenje Grobarima koji se Qrce na nasoj temi!
[p^r^a^y^ the l^o^r^d^] General Dus@n19;45 thime cca20;45 PFC and Bovsa &*/20;10 thime cca 21:10[/p^r^a^y^the l^o^r^d^] admn.thime
Neces vise ni moci!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam ni rekao da cu da te polomim. Samo malo da te otstranim. U pubu sam ti rekao sta sam imao. Ako hoces ban na 2 dana samo kazi. A sad budi dobar i posalji prvu repku. Hocu da budem Guru. Sada sam samo guru pripravnik.Jel ti dobro?
Ziv sam i zdrav

Nisam ni rekao da cu da te polomim. Samo malo da te otstranim. U pubu sam ti rekao sta sam imao. Ako hoces ban na 2 dana samo kazi. A sad budi dobar i posalji prvu repku. Hocu da budem Guru. Sada sam samo guru pripravnik.![]()

Generale brate,jel imas probleme sa ovom pojavom?

Idem 14.og u Prag da onog majmuna namazem govnima!!!Pošalji im te tiketi pa neka ih namažu blatom sa kopački.
Teško mi je da to kažem...ali...možda je i bolje da se ne brukamo u Evropi,zamisli šta bi nam tek tamo uradili...iovako su nam ukaljali grb a zamisli šta bi nas tek tamo zadesilo...bolje je i od Sevojna izgubiti u domaćem kupu nego da te neko napuni u Evropi.
Pošalji im te tiketi pa neka ih namažu blatom sa kopački.
Teško mi je da to kažem...ali...možda je i bolje da se ne brukamo u Evropi,zamisli šta bi nam tek tamo uradili...iovako su nam ukaljali grb a zamisli šta bi nas tek tamo zadesilo...bolje je i od Sevojna izgubiti u domaćem kupu nego da te neko napuni u Evropi.
Ovo je stvarno neverovatno sta se desava sa zvezdom. Iako mi je kao partizanovcu drago, to nije dobro za nas fudbal. Partizan ce ici u kvalifikacije za ligu sampiona bez ijedne jake utakmice u domacem prvenstvu.crni lepotan:ne znam jel u kup UEFA ide samo 2. ili i 2. i 3. iz JSL, jel zna ko?
Pa icicete u evropu ako zadrzite trce mestoOvo je stvarno neverovatno sta se desava sa zvezdom. Iako mi je kao partizanovcu drago, to nije dobro za nas fudbal. Partizan ce ici u kvalifikacije za ligu sampiona bez ijedne jake utakmice u domacem prvenstvu.