RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717

Komšijama došao Perhan u zadnju liniju!!!
Eto, nešto se slabo čuo otkada ga je Robenonomad na SP-u u koraku ostavio 5 metara iza sebe!!!
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta sam ti ja skrivio?МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ !!!
конобар,илић,шишић и остали !!
ЉУДИ ДОВЕЛИ НАМ ШИШИЋА !!!!
Ментоли једни дегенерисани,не могу Јавор да победе,не могу да организују
омладински клун,причају о Јадранској лиги,не могу пола стадиона да напуне а доводе
БАЛИЈУ,***** ИМ МАТЕРИНА!!
ЉУДИ ДОВЕЛИ НАМ ШИШИЋА !!!!
Ментоли једни дегенерисани,не могу Јавор да победе,не могу да организују
омладински клун,причају о Јадранској лиги,не могу пола стадиона да напуне а доводе
БАЛИЈУ,***** ИМ МАТЕРИНА!!
Smiri malo strasti,ne treba da ličimo na Atletik Bilbao.
kako ti lako zaboravljas Sabanadzovica?
covek igra za Slovence, znaci jenako je Srbin ko i Acimovic
Ja sam vojsku svojevremeno služio u Mostaru i znam kakvi su muslimani iz tog grada...ima tamo i nešto srba (zaseok kod ulaska u Mostar) i još uvek su tamo jer se nalazi na muslimanskoj strani grada.Ne verujem da bi ostali da je u hrvatskom delu...muslimani su i tada strašno mrzeli hrvate iz grada jer se sve što se ulagalo odnosilo u njihov deo grada...sa srbima su uvek bili i ostali u dobrim odnosima.
To nije razlog da sad ja kažem kako je on sad ne znam ko ali suvišno je sada čoveka pljuvati jer je musliman...i ovi crnci što se krevelje u Zvezdi i Partizani su garantovano pola muslimani pa nikom ništa.
Имају добре "односе" са свих седам Србаља преосталих у њиховом дијелу града!!! Ајде не с.ери!!!Ja sam vojsku svojevremeno služio u Mostaru i znam kakvi su muslimani iz tog grada...ima tamo i nešto srba (zaseok kod ulaska u Mostar) i još uvek su tamo jer se nalazi na muslimanskoj strani grada.Ne verujem da bi ostali da je u hrvatskom delu...muslimani su i tada strašno mrzeli hrvate iz grada jer se sve što se ulagalo odnosilo u njihov deo grada...sa srbima su uvek bili i ostali u dobrim odnosima.
To nije razlog da sad ja kažem kako je on sad ne znam ko ali suvišno je sada čoveka pljuvati jer je musliman...i ovi crnci što se krevelje u Zvezdi i Partizani su garantovano pola muslimani pa nikom ništa.
Имају добре "односе" са свих седам Србаља преосталих у њиховом дијелу града!!! Ајде не с.ери!!!
Ti Rainbowa ne poznaješ dovoljno. Nije želeo da te uvredi ni najmanje, garantujem ti!!!Druže jel ovo razlog za "ne s.eri" ?
Gledao sam skoro emisiju naše TV koja je bila u Mostaru i bili su srbima i muslimanima...iskreno nisam čuo ništa loše da su srbi rekli za muslimane ali zato su zajedno kritikovali hrvate...nikad u Mostaru nije bilo puno srba,ne znam koliko ali je to bilo možda 20-tak kuća.
Ne vređaj se ali ako ti ovo moje smeta druže,prekini prijateljstvo,to je barem lako.
E sad bi od ove rečenice pokojni Toma Zdravković očas napravio extra pjesmu!!!...
Ne vređaj se ali ako ti ovo moje smeta druže,prekini prijateljstvo,to je barem lako.
Ti Rainbowa ne poznaješ dovoljno. Nije želeo da te uvredi ni najmanje, garantujem ti!!!
To je normalna komunijacija izmedju nas koji se medjusobno gotivimo. Da znaš samo koliko puta sam ja njemu i li on meni "odbrusio" a ceo svet na forumu je znao da je zajebancija. I kada ga nazovem telefonom kažem mu da ne jede govna nego da se češće javlja.
O kakvom prekidanju prijateljstva pišeš?.................
![]()
![]()
![]()
E sad bi od ove rečenice pokojni Toma Zdravković očas napravio extra pjesmu!!!![]()
Ja išao na kurs i dobio sertifikat!!! Crno na bijelo!!!Ma ko će ga znati...znam iz njegovih priča od ranije,otprilike,kroz šta je prolazio pa sam pomislio da ga je ovo moje stvarno iznerviralo...to što vi preko telefona,za.ebi,tek kad se sretnemo uz neko pitjence i mezence mogu da odredim ko je veća b.dala![]()
Ček, ček, da pogodim!!!" Ispod Palme na obodu Jagodine,žirafe kenj.ju i vazduh menjaju"![]()
Pa zar nisi primetio da nikad ne dira Ciganina (izuzev Deana Kitona koji u stvari Ciganin i nijeMa ko će ga znati...znam iz njegovih priča od ranije,otprilike,kroz šta je prolazio pa sam pomislio da ga je ovo moje stvarno iznerviralo...to što vi preko telefona,za.ebi,tek kad se sretnemo uz neko pitjence i mezence mogu da odredim ko je veća b.dala![]()