- Poruka
- 23.504
Ma ti se ne mičeš od lopate i kante. A što kantu pišeš velikim slovom?Ček, ček, da pogodim!!!
Immanuel Kant???![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ti se ne mičeš od lopate i kante. A što kantu pišeš velikim slovom?Ček, ček, da pogodim!!!
Immanuel Kant???![]()
Ja išao na kurs i dobio sertifikat!!! Crno na bijelo!!!![]()
Veruj mi, ja nemam pojma o pojačanjima niti kada se igra derbi. Ja samo rukovodim Delijama u dijaspori.Ima li prognozi za derbi?
Ne pratim bas nesto kakva ste pojacanja doveli, ali iskreno se nadam da ce te ih zgaziti
Da li se dzaba nadam ili je stvano moguce da ih dobijete??/
OZBILJNO PITAM ILICU![]()
Ma ti se ne mičeš od lopate i kante. A što kantu pišeš velikim slovom?![]()
![]()
![]()
Oni polažu samo za kramp i lopatu!!! Kanta je za njih viši i još uvijek nedostižan nivo evolutivnog razvoja!!!A ne ko vi. Ni tamo ne možete da se upišete.![]()
![]()
![]()
Legendarni brazilski sastav "Sepultura" koji će prvi put u svojoj karijeri nastupiti u Beogradu 9 februara u SKC-u zatražio je od organizatora agencije "Odličan hrčak" da mu nabavi fudbalske dresove FK Crvena zvezda koji u njihovom rodnom Brazilu uživa veliku popularnost.
Iako ih ne slušam sigurno su popularniji od nekadašnjeg Zorana Jovanovića i glodarskog dresa na njegovom albumu.
Oooooo pa gdje si nam ti???Halo delije,ste tu!?
Bratac, u Crnoj Gori rad je odavno zakonom zabranjen!!!sta smo uradili u crnoj gori???
Šta to pričaš jadan nebio. U Crnoj Gori se, odkako je došao Milo, radi narod na veliko!!!Bratac, u Crnoj Gori rad je odavno zakonom zabranjen!!!![]()