- Poruka
- 23.504
Hajde Dušane, spavaj, spavaj. Tata će da te voza po gradu a ti sanjaj da će Partizan biti jednom prvak sveta.Apoelujem na sve GROBARE da se ne izivljavaju nad nac. manjinom.ROMI napolju je mnogo hladno!!!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde Dušane, spavaj, spavaj. Tata će da te voza po gradu a ti sanjaj da će Partizan biti jednom prvak sveta.Apoelujem na sve GROBARE da se ne izivljavaju nad nac. manjinom.ROMI napolju je mnogo hladno!!!![]()
Hajde Dušane, spavaj, spavaj. Tata će da te voza po gradu a ti sanjaj da će Partizan biti jednom prvak sveta.
![]()
Apoelujem na sve GROBARE da se ne izivljavaju nad nac. manjinom.ROMI napolju je mnogo hladno!!!![]()
Izvini jel tebe neko nesto pitao????
Kako ti smaras ******!!!
Ti mozes samo da sanjas svoju Zvezdu u evropi i da se secas lepe 91".A ja u cetvrtak odo da gledam evropski meč naseg PARTIZANA.
Jel si mislio na ovog glodara?Eto.. ma nishta lepshe nego kad jedan glodar prizna da mu je 91. godina ostala u lepom secanju, ako je i rodjen bio tada, pojma nemam.
Iskreno zelim da se i vama takva buducnost smeshi, ma da crkava od smeha bre![]()
Što barem jednom u životu ne ispadnete Patriote i poželite nam sreću u četvrtak.NAPRED PARTIZAN!!!!
EJ' GROBARI,GROBARI,VI STE CUDNA RAJA,NEKADA STE BILI ***** A SADA STE JAJA!!!
Ti lažeš da si iz Lazarevca. Ti si iz Šopića ili Petke. A ni Lukavica nije nemoguća čim znaš da cigani smrde. Valjda sa njima živiš u istoj bajti.Daj bre dusane i mwaruvari necemo vise da se ciganisemo ovde....
Cigani ce vecito ziveti u proslosti!!!!!!![]()
Vidiš šta ti se desi kad ne poslušaš.Daj bre dusane i mwaruvari necemo vise da se ciganisemo ovde....
Cigani ce vecito ziveti u proslosti!!!!!!![]()
A što ga turaš onda u te epitete a 80% svojih nevaspitanih postova ostavljaš na njoj? Verovatno zato što ti se ovde svidja a epiteti koje upotrebljavaš i izbegavaš su tvoj jelovnik, spavaća i dnevna soba.Eeeeeee da u pravu si da ne guram nos svugde a posebno ne u ovu shugljivu,smrdljivu i ostale epitete da ne dodajem....
![]()
Kimi, na ovo si trebao da reaguješ po pravilima foruma. Mala pauza mu ne bi škodila. Ili bar mu obriši post.
tebra pa ovo je seljacka tema....ganferu coki mi stojka bre![]()
To sam video da si obrisao pa sam i ja obrisao svoju koja je bila na nju odgovor.stari danas, 10:32
Sredi
aleksa005
Ovu poruku obrisao je korisnik cns | Kimi. Razlog: vredjanje
a dobio je i poene...
To sam video da si obrisao pa sam i ja obrisao svoju koja je bila na nju odgovor.
Mislio sam na poruku yioim-a
tebra pa ovo je seljacka tema....ganferu coki mi stojka bre![]()
Jeka#26:E ovako, Kimi vas je vec upozorio u blazem obliku.
Ja cu da vas upozorim malo drugacije: Grobari, ako mislite da cigani smrde - idite na svoju mirisljavu temu. Ako vam neko smeta, vi ga ignorisite - a nemojte da ga provocirate.
Isto vazi i za Delije.
Druga stvar... Svi mi, ili bar dobra vecina nas, vidi odlicno tako da nema potrebe za 5000+ fontom. Time se nista ne postize, niti je vas post vise vidljiv za one koji ne zele da vas konstatuju, niti ste time neka faca ili sta vec.
Znaci dovedite se u red da ne bilo odlaska na odmor.
A ni ti ZzZzZz ne svraćaš redovno na ovu temu. Oni su već izbrisali grobarske huliganskem ispade. Ne moraju sve. Treba da ostane i slika i dokaz grobarskih kompleksa. Rade svoj posao dobro. Ja bih bio beskompromisan i možda bih time ugušio dinamiku foruma.Kako bi bilo da malo cesce zalazite na ovu temu? Pogledaj na sta lice poslednje 3 stranice. 95% postova je za brisanje!
Kako bi bilo da malo cesce zalazite na ovu temu? Pogledaj na sta lice poslednje 3 stranice. 95% postova je za brisanje!