FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Apoelujem na sve GROBARE da se ne izivljavaju nad nac. manjinom.ROMI napolju je mnogo hladno!!!:hahaha::hahaha:
Hajde Dušane, spavaj, spavaj. Tata će da te voza po gradu a ti sanjaj da će Partizan biti jednom prvak sveta.

025-otecroku.jpg

Apoelujem na sve GROBARE da se ne izivljavaju nad nac. manjinom.ROMI napolju je mnogo hladno!!!:hahaha::hahaha:

Aj sad priznaj da ti je tata pomogao da smislish ovako duhovit komentar! Evo ja cu prvi tati u ime sindikata da poshaljem jedan aplauz :klap:

Cale najjachi si, keve ti Nevenke
You_Rock_Emoticon.gif

Izvini jel tebe neko nesto pitao????
Kako ti smaras ******!!!

gay.gif

Ti mozes samo da sanjas svoju Zvezdu u evropi i da se secas lepe 91:hahaha:".A ja u cetvrtak odo da gledam evropski meč naseg PARTIZANA.

Eto.. ma nishta lepshe nego kad jedan glodar prizna da mu je 91. godina ostala u lepom secanju, ako je i rodjen bio tada, pojma nemam.
Iskreno zelim da se i vama takva buducnost smeshi, ma da crkava od smeha bre :tease:

Daj da se i ja ukljucim u ovo prepucavanje, koristeci terminologiju SOS kanala:
STAJE CIGANI NEMOZE TE GO DA DATE ****** STOP :mrgreen:

Elem, Ivic bio po Argentini, gledao River Plata- Boka Juniors, snimao mlade talente, takodje najavio da dolazi par Australijanaca na probu, jedan centarfor iz Gane vec stigao... Zna covek znanje, mogli biste posle dugo vremena da pamtite jedan prelazni rok po uspelim akvizicijama.

E ovako, Kimi vas je vec upozorio u blazem obliku.
Ja cu da vas upozorim malo drugacije: Grobari, ako mislite da cigani smrde - idite na svoju mirisljavu temu. Ako vam neko smeta, vi ga ignorisite - a nemojte da ga provocirate.
Isto vazi i za Delije.

Druga stvar... Svi mi, ili bar dobra vecina nas, vidi odlicno tako da nema potrebe za 5000+ fontom. Time se nista ne postize, niti je vas post vise vidljiv za one koji ne zele da vas konstatuju, niti ste time neka faca ili sta vec.

Znaci dovedite se u red da ne bilo odlaska na odmor.

Jeka#26:
E ovako, Kimi vas je vec upozorio u blazem obliku.
Ja cu da vas upozorim malo drugacije: Grobari, ako mislite da cigani smrde - idite na svoju mirisljavu temu. Ako vam neko smeta, vi ga ignorisite - a nemojte da ga provocirate.
Isto vazi i za Delije.

Druga stvar... Svi mi, ili bar dobra vecina nas, vidi odlicno tako da nema potrebe za 5000+ fontom. Time se nista ne postize, niti je vas post vise vidljiv za one koji ne zele da vas konstatuju, niti ste time neka faca ili sta vec.

Znaci dovedite se u red da ne bilo odlaska na odmor.

Kako bi bilo da malo cesce zalazite na ovu temu? Pogledaj na sta lice poslednje 3 stranice. 95% postova je za brisanje!

Kako bi bilo da malo cesce zalazite na ovu temu? Pogledaj na sta lice poslednje 3 stranice. 95% postova je za brisanje!
A ni ti ZzZzZz ne svraćaš redovno na ovu temu. Oni su već izbrisali grobarske huliganskem ispade. Ne moraju sve. Treba da ostane i slika i dokaz grobarskih kompleksa. Rade svoj posao dobro. Ja bih bio beskompromisan i možda bih time ugušio dinamiku foruma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back