ljeshko
Zainteresovan član
- Poruka
- 468
KAD JE DERBI?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bio si tu u maju posle zadnjeg kola prvenstva. Secas se![]()
5 Oktobra je prilika dobra, da okrenemo sve i razbijemo g.o.v.n.a.![]()
Dobra prilika,pa nije partizan Jagodina
.Samo se vi nadajte
Tako ste i prosli put mislili pa ste popili 4 komada...
Samo se vi uzdajte u Bambija, i dobicete posle tekme uteshna tri istoimena za optimizam!!!
Svratim kadkad da pročitam šta se dešava ovde i vodi li se kakva konstruktivna diskusija. Međutim, ništa posebno, ali stalno naletim na neko kukanje na Karadžića, koji ispade da je krivac za sva posrtanja Zvezde ikada u njenoj istoriji, što naravno NEMA VEZE SA ISTINOM. A između ostalog pominje se prošla sezona i TITULA. Stvarno ne znam kako pojedince nije sramota da izmišljaju i zatvaraju oči pre onim što je bila i što jeste realnost, a to je da je prošle sezone Partizan uzeo titulu čistu kao suza!!! Ko tvrdi suprotno neka navede činjenice koje ukazuju na to, bez rekla-kazala argumenata! Ova stalna kuknjava užasava, kao da prisustvujemo nekom pogrebu. Što je mnogo, mnogo je i za nas Grobare.Imamo i mi osećanja.
Neće Zvezda biti sahranjena, ne brinite.
Uostalom, mnogima se Karadžić ne sviđa, pa ni meni. Iskreno, ima gadnu njušku.I ne mora na ovoj temi da se diskutuje o tome, može i na nekoj drugoj. Možda nekoj neutalnoj, npr. Meridijan Super Liga.
Na kog Karadžića misliš. Ajde, onako pošteno reci, ne stidi se.Svratim kadkad da pročitam šta se dešava ovde i vodi li se kakva konstruktivna diskusija. Međutim, ništa posebno, ali stalno naletim na neko kukanje na Karadžića, koji ispade da je krivac za sva posrtanja Zvezde ikada u njenoj istoriji, što naravno NEMA VEZE SA ISTINOM. A između ostalog pominje se prošla sezona i TITULA. Stvarno ne znam kako pojedince nije sramota da izmišljaju i zatvaraju oči pre onim što je bila i što jeste realnost, a to je da je prošle sezone Partizan uzeo titulu čistu kao suza!!! Ko tvrdi suprotno neka navede činjenice koje ukazuju na to, bez rekla-kazala argumenata! Ova stalna kuknjava užasava, kao da prisustvujemo nekom pogrebu. Što je mnogo, mnogo je i za nas Grobare.Imamo i mi osećanja.
Neće Zvezda biti sahranjena, ne brinite.
Uostalom, mnogima se Karadžić ne sviđa, pa ni meni. Iskreno, ima gadnu njušku.I ne mora na ovoj temi da se diskutuje o tome, može i na nekoj drugoj. Možda nekoj neutalnoj, npr. Meridijan Super Liga.
Sine ako si grobljanac pa sta ces ti ovde a?
Svakako.Tolerancija medjusobna i fino ponasanje..Mozemo valjda da se ponasamo civilizovano?Nemozes ti nikom da zabranis da bude tu gde je a i da mozes neznam samo kako bi?![]()
Nemozes ti nikom da zabranis da bude tu gde je a i da mozes neznam samo kako bi?![]()
Ne. On je uredio srpsku Gramatiku. Zove se Vuk. E moj Fluidu. Zar i na to treba da te podsećam?Gde si bre Iliću? Kako na kog? Pa na Toleta.Onaj drugi se valjda ne bavi fudbalom. Ili se bavi?
![]()
O kome pričaš? O svojim precima? Klinjo, izbegavaj na ovoj temi, a možeš mirno i na ostalima, da pokušavaš nekoga da vredjaš. Takvi nas brzo napuštaju. Ne traje to dugo.Ma pusti pacere, sta oni znaju, sad ce da popuse od uefe i fife...
Glupi cigani!![]()