FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svratim kadkad da pročitam šta se dešava ovde i vodi li se kakva konstruktivna diskusija. Međutim, ništa posebno, ali stalno naletim na neko kukanje na Karadžića, koji ispade da je krivac za sva posrtanja Zvezde ikada u njenoj istoriji, što naravno NEMA VEZE SA ISTINOM. A između ostalog pominje se prošla sezona i TITULA. Stvarno ne znam kako pojedince nije sramota da izmišljaju i zatvaraju oči pre onim što je bila i što jeste realnost, a to je da je prošle sezone Partizan uzeo titulu čistu kao suza!!! Ko tvrdi suprotno neka navede činjenice koje ukazuju na to, bez rekla-kazala argumenata! Ova stalna kuknjava užasava, kao da prisustvujemo nekom pogrebu. Što je mnogo, mnogo je i za nas Grobare. :neutral: Imamo i mi osećanja. :sad2: Neće Zvezda biti sahranjena, ne brinite. :mrgreen:
Uostalom, mnogima se Karadžić ne sviđa, pa ni meni. Iskreno, ima gadnu njušku. :D I ne mora na ovoj temi da se diskutuje o tome, može i na nekoj drugoj. Možda nekoj neutralnoj, npr. Meridijan Super Liga.

Poslednja izmena:
Svratim kadkad da pročitam šta se dešava ovde i vodi li se kakva konstruktivna diskusija. Međutim, ništa posebno, ali stalno naletim na neko kukanje na Karadžića, koji ispade da je krivac za sva posrtanja Zvezde ikada u njenoj istoriji, što naravno NEMA VEZE SA ISTINOM. A između ostalog pominje se prošla sezona i TITULA. Stvarno ne znam kako pojedince nije sramota da izmišljaju i zatvaraju oči pre onim što je bila i što jeste realnost, a to je da je prošle sezone Partizan uzeo titulu čistu kao suza!!! Ko tvrdi suprotno neka navede činjenice koje ukazuju na to, bez rekla-kazala argumenata! Ova stalna kuknjava užasava, kao da prisustvujemo nekom pogrebu. Što je mnogo, mnogo je i za nas Grobare. :neutral: Imamo i mi osećanja. :sad2: Neće Zvezda biti sahranjena, ne brinite. :mrgreen:
Uostalom, mnogima se Karadžić ne sviđa, pa ni meni. Iskreno, ima gadnu njušku. :D I ne mora na ovoj temi da se diskutuje o tome, može i na nekoj drugoj. Možda nekoj neutalnoj, npr. Meridijan Super Liga.

Sine ako si grobljanac pa sta ces ti ovde a?

Uostalom, mnogima se Karadžić ne sviđa, pa ni meni. Iskreno, ima gadnu njušku. :D I ne mora na ovoj temi da se diskutuje o tome, može i na nekoj drugoj. Možda nekoj neutalnoj, npr. Meridijan Super Liga.
Na kog Karadžića misliš. Ajde, onako pošteno reci, ne stidi se.:hahaha: :hahaha: :hahaha:

729-zajimavyuces.jpg

Hajde, furaj odavde.

22. septembar 2008. | Izvor: B92, Večernje novosti
UEFA i FIFA osuđuju 'slučaj majice'

Večernje novosti
Izlazak fudbalera Crvene zvezde u majicama s natpisom 'Pravda za Uroša' naišao je na neodobravanje UEFA i FIFA.

Dve organizacije insistiraju na žestokoj borbi protiv huligana, takozvanih ljubitelja fudbala. "Svetska i evropska kuća fudbala oštro osuđuju navijače koji su doneli panoe i uzvikivali 'Pravda za Uroša', a posebno što su fudbaleri Zvezde istrčali sa istim majicama pre utakmice na teren, a potom ih bacili navijačima. Očekujemo da FS Srbije hitno i oštro reaguje," izjavio je Ese Foker.

Sekretar Disciplinske komisije FIFA rekao je za 'Večernje novosti' od utorka, da bi "da je Zvezda igrala internacionalnu utakmicu, prijateljsku ili zvaničnu, reagovala FIFA". "Ovako, očekujemo da to učini nacionalni savez i da nas izvesti šta je preduzeo."

Povodom ovog slučaja oglasio se i Rene Eberle, inspektor UEFA i FIFA.

"Čudno je da jedan klub kao što je Crvena zvezda dopušta da im navijači komanduju šta i kako treba da rade. To se ne dešava ni u jednom klubu u Evropi. Sportski direktor kluba i predsednik moraju da znaju kako se vodi klub. Oni su ti koji moraju da poštuju pravila i da iskorenjuju sve ono što se kosi s pravilnikom UEFA i FIFA. Tu, pre svega, mislim na političke slogane, podržavanje huligana i omalovažavanje saveza i policije, kao što je ovaj slučaj. Takođe, to se odnosi na diskriminaciju, nacionalizam, rasizam... koji se moraju odstraniti sa stadiona i oko njega," rekao je Eberle za 'Večernje novosti'.

Rene Eberle je zatim dao i jedan dobar, srpski primer.

"Svima može za primer da bude Partizan. Bio je kažnjen isključenjem iz UEFA kupa, ja sam bio u Temišvaru i video divnu i korektnu publiku u dresovima Partizana, što znači da je naša oštra kazna pozitivno delovala. Zvezdi je bilo dopušteno da utakmicu sa Milanom igra sa publikom, i to uz garanciju ljudi kojima verujemo, i sve je bilo odlično. Ali, sada su ponovno pokvarili tu sliku..."

UEFA, ipak, neće 25. i 26. septembra, kada se sastaje Disciplinska komisija, staviti na dnevni red, koji ima čak 40 tačaka, i ovaj slučaj, ali će ga registrovati.

Očekuje se, kaže Eberle, da FS Srbije "reaguje pod hitno na ispad kluba i navijača, po svom pravilniku, pošto je podržavanje huligana, koji je povredio policajca, i te kako veliki greh".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back