FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1.Ako oces da GLEDAS,ostanes kuci,gledas na tv,imas usporeni snimak i 100puta je bolje.2.Ako bas oces da GLEDAS na stadionu,ides na Istok-Zapad,ne na SEVER,jer tamo je 12 igrac,koji navija 90+ minuta,tu dolazis da se malo ispraznis bas da se ne bi tukao.Znaci da adrenalin,testosteron i pritisak rastu,a razumnost je smanjena.E tu uci i poqsati da uhapsis nekog to je LUDOST,ili bolje reci GLUPOST.Moje misljenje SAM JE KRIV.

1.Ako oces da GLEDAS,ostanes kuci,gledas na tv,imas usporeni snimak i 100puta je bolje.2.Ako bas oces da GLEDAS na stadionu,ides na Istok-Zapad,ne na SEVER,jer tamo je 12 igrac,koji navija 90+ minuta,tu dolazis da se malo ispraznis bas da se ne bi tukao.Znaci da adrenalin,testosteron i pritisak rastu,a razumnost je smanjena.E tu uci i poqsati da uhapsis nekog to je LUDOST,ili bolje reci GLUPOST.Moje misljenje SAM JE KRIV.

:klap::klap::klap::klap::klap:

jel to onaj što je govorio kako smo namestili sve i jednu tekmu u prošloj sezoni i kako če nas u Europi ganjati jedni Azerbedjanci:hahaha::hahaha::hahaha:

Ja kolko znam vas su izganjali jadni Kiprani tako da se iz toga vidi ko namešta tekme:mrgreen:.

Samo vi dalje nastavite po starom pa če vas početi da ganja La Valeta iz Malte:hahaha::hahaha:

Ne...nisam bio na pdf.fudbal od juna pa sve do pre 10-tak dana...tako da ćeš morati da pronađeš ko je to napisao.

Ma akooooo je,treba ga strpati u zatvor dozivotno,OLOS.Ko je on,pa da na takav nacin povredi coveka,jadan jedva je ostao ziv.
A šta je on, sam i bez uniforme tražio na Severu i još potezao pištolj? Kada se radi o prihologiji mase ona je u ovom slučaju psihološki opravdano i po zakonima mase reagovala. Nije ga tukao samo jedan, tukli su ga svi koji su se našli u okolini.
I da te pitam nešto. Da je kojim slučaje¨m ta budala od policajca ubila iz pištolja nekog navijača kakva bi po tvojoj pretpostavci bila presuda? Ako ne znaš, pitaj mene.:otkacio:

A šta je on, sam i bez uniforme tražio na Severu i još potezao pištolj? Kada se radi o prihologiji mase ona je u ovom slučaju psihološki opravdano i po zakonima mase reagovala. Nije ga tukao samo jedan, tukli su ga svi koji su se našli u okolini.
I da te pitam nešto. Da je kojim slučaje¨m ta budala od policajca ubila iz pištolja nekog navijača kakva bi po tvojoj pretpostavci bila presuda? Ako ne znaš, pitaj mene.:otkacio:

Predpostavljam da bi se policajac izvukao zato sto bi rekao da je potegao pistolj u samoodbrani,ALI da ti guras nekom baklju u usta i da ga brutalno prebijes.Ali posto vidim da sve znas ja nisam informisan,jel mozes da mi kazes u stvari zasto su njega poceli navijaci da Biju??????:dontunderstand::dontunderstand:

Predpostavljam da bi se policajac izvukao zato sto bi rekao da je potegao pistolj u samoodbrani,ALI da ti guras nekom baklju u usta i da ga brutalno prebijes.Ali posto vidim da sve znas ja nisam informisan,jel mozes da mi kazes u stvari zasto su njega poceli navijaci da Biju??????:dontunderstand::dontunderstand:

Ne pravdam ono sto je onaj momak ucinio,ali mislim da bi grobari drugaciju pesmu pevali da je njihiv navijac to uradio.Imajte malo razumevanja za porodicu tog momka,ruzno je da na ovakav nacin pricate o tome.
Za Zvezdu nemojte da brinete...UVEK je bila veca od Partizana :)

Ne pravdam ono sto je onaj momak ucinio,ali mislim da bi grobari drugaciju pesmu pevali da je njihiv navijac to uradio.Imajte malo razumevanja za porodicu tog momka,ruzno je da na ovakav nacin pricate o tome.

Razumevanje,razumevanje,pa za malo da ubije coveka,a zamisli da ga je ubio da se jednostavno nagutao dima od baklje i crko,sta bi ste tad smislili.A da cestitam prvu pobedu

Ne pravdam ono sto je onaj momak ucinio,ali mislim da bi grobari drugaciju pesmu pevali da je njihov navijac to uradio.Imajte malo razumevanja za porodicu tog momka,ruzno je da na ovakav nacin pricate o tome.

e da je nas to uradio trazio bi da se tribina u najmanju ruku ogradi od njegovog postupka

policajac ima pravo da hapsi koga god, ako smatra da taj treba u aps
sa druge strane, ovaj nije imao pravo da mu gura 1000 stepeni celzijusa u usta
E super genije!!! Onda nek taj pandur siđe i u Prištinu i uhapsi Tačija!!!
Za sve postoji vrijeme i mjesto!!! Policajac jeste ispao neopjevano glup pošto nije bio u stanju da procijeni snagu mogućeg otpora tom hapšenju!!! Osim toga, svojom glupošću je sam sebe doveo u situaciju da se brani vatrenim oružjem što dodatno stvara problem za sigurnost ostalih prisutnih!!!
Ovim ne pravdam Uroša (nipošto), al' pandur je ispao rijedak primjer idiota i kao takav svakako nije u stanju da se bavi poslom kojeg se primio!!!:thumbdown:

Razumevanje,razumevanje,pa za malo da ubije coveka,a zamisli da ga je ubio da se jednostavno nagutao dima od baklje i crko,sta bi ste tad smislili.A da cestitam prvu pobedu

Hvala na cestitkama momce :cool:.Bilo je i vreme da se maknemo sa dna..A sto se vaseg razumevanja i zaljenja pandura tice ,to bi nazvala licemerjem ...
U svakoj prilici tabate pandure a sad ste kao satro fini i smerni..:think:
Vama lako za vas navija i Boris,i Toma...jednostavno voli vas vlas' :mrgreen:
.Nas slabo...pa nam salju pandure u civilu na sever i to je to.
Zao mi coveka (pandura),zao mi decka ...ali to je sve greska onog ko ga je poslao na sever

Upravo tako!!! Da se lik u civilu sa utokom u ruci slučajno pojavio na Jugu i da je sa njom vitlao ispred mase, kao da ga rulja groba ne bi linčom procurila kroz ogradu ili ti preko tribina pa na asfalt ispred stadiona!!! Ma samo ako nebi!!!:cool:
Sine, ovaj dživer tzv. špandur se sjetio da puca iz pištolja iznad glava, a zaboravio je da izvadi službena dokumenta tj. značku i da bar pokuša nekom da pokaže da nje naoružani manijak!!!
Ovo šta je glupi pandur uradio na Severu, naziva se "akcija na svoju ruku" i svako ko uleti u takav glupi aranžman prirodno treba da bude pozvan na odgovornost zbog nastupanja mimo "lanca komande"!!! Svako ko ***** u ime službe na svoju ruku i bez odobrenja pretpostavljenih mu, jasno je zreo za preispitivanje disciplinske odgovornosti!!!
Ovo naravno nema mnogo veze sa Uroševom krivicom, već sa qrčenjem ljudi iz policije kad god, gdje god, i u kojem god stanju se nalazili!!!

Poslednja izmena:
Samo da vas podsetim da je Cegi lezao u zatvoru kada su bile ispaljene one rakete sa Juga, NJEGOVA JE ODGOVORNOST BILA, jer se "nije znalo koje ispalio". Ovde se zna da je to bio Uros i nista ga nemoze opravdati, moze imati samo olaksavajuce okolnosti ako je bio pod opijatima ili alkoholom. I to je AMIN

I koliko je ležao u zatvoru???
Verovatno da se još uvek ne zna ko je ispalio raketu i tako će i ostati...jel to može da prođe,kaži mi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back