Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Vec je proslo, ali ovaj mali ima da gusla, izgleda da su se na njemu slomila kola![]()
Pa da,tako je najlakše

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec je proslo, ali ovaj mali ima da gusla, izgleda da su se na njemu slomila kola![]()
Pa da,tako je najlakše![]()
Zato što je uzeo "pravdu" u svoje ruke a isukanim pištoljem pojurio na masu. I shvati bre već jednom!!! On se ničim nije identifikovao da bi masa znala da se ne radi o nekom bolesniku pobeglom iz ludnice ili o isto tako umno bolesnom panduru koji ugrožava masu svojim ponašanjem i demonstriranjem sile pojedinca prema masi od najmanje 5000 ljudi. Razlika izmedju prvo boldovanog i drugog boldovanog nije nikakava. (Ne opravdavam guranje baklje u usta!!!) Isto tako ne opravdavam visinu izrečene kazne.Predpostavljam da bi se policajac izvukao zato sto bi rekao da je potegao pistolj u samoodbrani,ALI da ti guras nekom baklju u usta i da ga brutalno prebijes.Ali posto vidim da sve znas ja nisam informisan,jel mozes da mi kazes u stvari zasto su njega poceli navijaci da Biju??????![]()
Ne...nisam bio na pdf.fudbal od juna pa sve do pre 10-tak dana...tako da ćeš morati da pronađeš ko je to napisao.
Opet sledi derbi pred praznom marakanom.3 utakmice ponovo igra Zvezda pod kljucem na stadion,javili na foksu
ma svi se urotili protiv vas, shta vam je.....
a jel kriv i za loshe rezultate zvezde?
naravno, shta pricham ja
TH tema?
ma to su se urotili i vanzemaljci protiv vas, posto su culi da su engleska, amerika, kina, rusija, pakistan, indija... nasli zajednicki visi cilj... da uniste zvezdu... a to sto su uradili igraci je jedan najbedniji primer slihtanja huliganima koji su im, koliko juce, lupali samare, auta i sta ne sve jos (sto se nije desilo prvi put!)...
decko je pokusao da ubije policajca na duznosti i dobio je zasluzenu kaznu... i tako treba da prodje bilo ko ko za sebe misli da je "navijac" i na taj nacin pokusava da "pomogne" klubu... trebalo bi mnogo drasticnije kaznjavati za svaki i najmanji izgred... kao sto su isti takvi (ne znam ni kako da ih nazovem) upalili baklju na utakmici Partizana protiv rumuna... takvi su sramota za svaki klub... bilo koje boje da nose...
sa shkolskog kompa....
Delić: "Samo novčana kazna"
www.redstarbelgrade.comIgrači Crvene zvezde nosili su majice sa likom Uroša Mišiča pred meč sa Jagodinom.
Mišić je osuđen na deset godina zatvora zbog napada na službeno lice. Delegat na meču Slobodan Đermanović podneo je izveštaj nadležnim organima, a dalji postupak za B92 objasnio je komesar sa takmičenje Superlige Srbije Branislav Delić.
"Pokreće se disciplinski postupak na osnovu prijave delegata. Delegat je napisao osnovna zapažanja, koja će dopuniti dodatnim izveštajem. Posle toga disciplinski sudija pokreće postupak i utvrđuje odgovornost i eventualne mere. Za očekivati je da to bude ove nedelje", rekao je Delić
Shodno pravilniku dalji tok slučaja je u rukama disciplinskih organa.
"Kakve će mere biti svakako bolje zna disciplinski sudija. Radi se o nesportskom ponašanju i u vezi sa tim su predviđene uglavnom novčane kazne. Za drastičnije slučajeve predviđene su i teže mere. Mislim da se u ovom slučaju mogu očekivati novčane kazne".
Zvezda je posle incidenta u decembru kažnjena sa tri meča igranja pred praznim tribinama. Delić smatra da to sada neće biti slučaj.
"Ja ne verujem da će se to ponoviti. stvar je disciplinskog sudije da oceni težinu i da shodno tome donese odluku", rekao je komesar sa takmičenje Superlige Srbije Branislav Delić.
To bi značilo da će Zvezda i Partizan odigrati "večiti derbi" na "Marakani" u prisustvu navijača.
tole vas je bash zaebo, neam rechi.....
Citam kako je jedan fudbaler Zvezde kad je trebalo da obuku te majice rekao: - Jos samo da nam daju majce s Ratkom Mladicem.
moj komentar: Ipak i u toj Zvezdi ima neko sa barem gramom mozga. Samo bih voleo da znam ko je to rekao.