FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predpostavljam da bi se policajac izvukao zato sto bi rekao da je potegao pistolj u samoodbrani,ALI da ti guras nekom baklju u usta i da ga brutalno prebijes.Ali posto vidim da sve znas ja nisam informisan,jel mozes da mi kazes u stvari zasto su njega poceli navijaci da Biju??????:dontunderstand::dontunderstand:
Zato što je uzeo "pravdu" u svoje ruke a isukanim pištoljem pojurio na masu. I shvati bre već jednom!!! On se ničim nije identifikovao da bi masa znala da se ne radi o nekom bolesniku pobeglom iz ludnice ili o isto tako umno bolesnom panduru koji ugrožava masu svojim ponašanjem i demonstriranjem sile pojedinca prema masi od najmanje 5000 ljudi. Razlika izmedju prvo boldovanog i drugog boldovanog nije nikakava. (Ne opravdavam guranje baklje u usta!!!) Isto tako ne opravdavam visinu izrečene kazne.

22. septembar 2008. | Izvor: B92, Sportski žurnal
38299043648d7445c60810440660663_big.jpg

Nova kazna za Zvezdu?
Fudbalskom klubu Crvena zvezda preti kazna zbog nesportskog ponašanja igrača i navijača.

Pred utakmicu sa Jagodinom igrači su nosili majice sa likom Uroša Mišiča, koji je osuđen na kaznu zatvora zbog napada na službeno lice. Delegat na utakmici bio je Slobodan Đermanović, koji će sigurno napisati prijavu protiv domaćina."Klub će snositi odgovornost zbog nesportskog ponašanja igrača i navijača. Delegat će podneti prijavu, a videćemo kako će reagovati disciplinski sudija", rekao je komesar za takmičenje Branislav Delić.

Zbog tog propusta pored novčane Zvezdi preti i moguća kazna igranja na praznom stadionu.

Ideja da igrači nose majice sa likom Mišića došla je od navijača.

"Zamolili su nas da ih obučemo, a mi smo ih na taj način ispoštovali za svu podršku koju nam pružaju", rekao je kapiten zvezde Nenad Milijaš i dodao da se ne kaje što su igrači tako postupili.

Izgleda da je stvarno plan onog mafijasa toleta karadzica da potpuno unisti Zvezdu, secam se prosle godine kad je bio na celu grobara i saveza i svih funkcija u nasem fudbalu ,rekao je kako bi bilo sramota da Zvezda odigra derbi pred svojim navijacima zbog tog incidenta.Ma ko ga j.e.b.e. ni mnogi mnogo mocniji od njega nisu uspeli da uniste Zvezdu, nece ni on !!!!!!!!!!!!!

a jel kriv i za loshe rezultate zvezde?
naravno, shta pricham ja :P
TH tema :lol:?

Ne za lose rezultate i balvane od igraca nije.Ali Toplica mu se ni jednom nije usprotivio jer je mlakonja obican.Tako da Karadzic pored ociglednog sukoba interesa i dalje sedi na funkciji na kojoj jeste..to nije paranoja to je realnost.
I pogledaj raspored Zvezde na pocetku ,sve igra skoro u gostima a derbi bez publike..
I sudije koji su u kupu ostetili Zvzedu ..
Ma znas ti sve nego se foliras :mrgreen:

ma to su se urotili i vanzemaljci protiv vas, posto su culi da su engleska, amerika, kina, rusija, pakistan, indija... nasli zajednicki visi cilj... da uniste zvezdu... a to sto su uradili igraci je jedan najbedniji primer slihtanja huliganima koji su im, koliko juce, lupali samare, auta i sta ne sve jos (sto se nije desilo prvi put!)...
decko je pokusao da ubije policajca na duznosti i dobio je zasluzenu kaznu... i tako treba da prodje bilo ko ko za sebe misli da je "navijac" i na taj nacin pokusava da "pomogne" klubu... trebalo bi mnogo drasticnije kaznjavati za svaki i najmanji izgred... kao sto su isti takvi (ne znam ni kako da ih nazovem) upalili baklju na utakmici Partizana protiv rumuna... takvi su sramota za svaki klub... bilo koje boje da nose...

ma to su se urotili i vanzemaljci protiv vas, posto su culi da su engleska, amerika, kina, rusija, pakistan, indija... nasli zajednicki visi cilj... da uniste zvezdu... a to sto su uradili igraci je jedan najbedniji primer slihtanja huliganima koji su im, koliko juce, lupali samare, auta i sta ne sve jos (sto se nije desilo prvi put!)...
decko je pokusao da ubije policajca na duznosti i dobio je zasluzenu kaznu... i tako treba da prodje bilo ko ko za sebe misli da je "navijac" i na taj nacin pokusava da "pomogne" klubu... trebalo bi mnogo drasticnije kaznjavati za svaki i najmanji izgred... kao sto su isti takvi (ne znam ni kako da ih nazovem) upalili baklju na utakmici Partizana protiv rumuna... takvi su sramota za svaki klub... bilo koje boje da nose...

evo ti glupi strokljavi grobaru!!!!

http://pl.youtube.com/watch?v=nUhtET...eature=related

Ово је снимак који много говори.На овом снимку се тачно може видети како функционише полиција.Снимак почиње пуцњем полицајца који је предходно добио батине(али и даље је био на ногама и поприлично свестан).Целих минут и нешто(а снимак је прекидан тако д аје от сигурно још дуже трајало)он се шетао по северу пребијен са још једним чини ми се полицајцем у цивилу.Чак су ишли да траже ципелу која му је испала.Навијачи су се повукли и нико није кретао на њих.Значи имали су можда два минута да напусте трибину и оду на безбедније место за њих али нису то урадили.И шта се онда дешава???Силази команир жандармерије и шта ради?Уместо да повуче свог човека на безбедно место,уместо да му помогне...он креће да јури дечка са фотоапаратом на 1.04 на снимку!!!И самим тим покреће нови инцидент који је као последицу имао поново пребијање трајковића код ограде,након чега је он прекочио ограду и сам себи нанео повреде од шиљака који деле исток и север...а те повреде су ишле на душу нашем другару Мишићу који тада није ни пришао полицајцу(у другом налету).Нигде на снимку се не види да се он индетификово као полицајац и нико није врач да гата дал је полицајац или не.
Негде око 3 минута се види на врху трибине да полиција вуче некога...то је портир Црвене Звезде за кога су причали да је гурао бакљу у уста плицајцу...у том тренутку је изашао из ве це а и кренуо ка трибини и видео да се нешто догађа и побунио се што хапсе људе(јер није појма имао шта се дешава).Е због тог "злодела" човек је био 6 месеци у притовру и још ће морати да се врати на 6!!!
У 5. минути може да се види како је стао инцидент.Да није било људи из екипа који су колико толико прибрано размишљали тај скукоб би се сигурно наставио...вероватно и испред стадиона пошто је полиција кренула да чисти трибину.
Из свега овога може да се закључи да полиција није обављала посао како треба и да су експериментисали са својим људима,такође се види документовано ко је започео у ствари најозбиљнији инцидент(други) и због чега.Дал је било потребе за тиме?Дал су могли да спасу колегу и да не буде ништа од тога?Дал су морали да покрену нову лавину инцидената или нису?Дал су се осећали угрожено кад асу шетали по северу и тражили своје патике?Јел тако излгеда уплашен човек?
Много ствари овај снимак показује али на жалост то нашим друговима неће помоћи...али нека бар буде показатељ свима како никада више не треба да се ради.
И мени не може да буде драго што је полицајац прошао како је прошао,али све је то могло да с избегне на много начина пре нео што је дошло до тога...то је поента,али њих то није интересовало...да размишљају на тај начин јер себе сматрају недодирљивима,да могу да раде шта им је воља,и да се сви плаше њих...такво размишљање је довело до овога.

sa shkolskog kompa....

Delić: "Samo novčana kazna"

www.redstarbelgrade.comIgrači Crvene zvezde nosili su majice sa likom Uroša Mišiča pred meč sa Jagodinom.

Mišić je osuđen na deset godina zatvora zbog napada na službeno lice. Delegat na meču Slobodan Đermanović podneo je izveštaj nadležnim organima, a dalji postupak za B92 objasnio je komesar sa takmičenje Superlige Srbije Branislav Delić.

"Pokreće se disciplinski postupak na osnovu prijave delegata. Delegat je napisao osnovna zapažanja, koja će dopuniti dodatnim izveštajem. Posle toga disciplinski sudija pokreće postupak i utvrđuje odgovornost i eventualne mere. Za očekivati je da to bude ove nedelje", rekao je Delić

Shodno pravilniku dalji tok slučaja je u rukama disciplinskih organa.

"Kakve će mere biti svakako bolje zna disciplinski sudija. Radi se o nesportskom ponašanju i u vezi sa tim su predviđene uglavnom novčane kazne. Za drastičnije slučajeve predviđene su i teže mere. Mislim da se u ovom slučaju mogu očekivati novčane kazne".

Zvezda je posle incidenta u decembru kažnjena sa tri meča igranja pred praznim tribinama. Delić smatra da to sada neće biti slučaj.

"Ja ne verujem da će se to ponoviti. stvar je disciplinskog sudije da oceni težinu i da shodno tome donese odluku", rekao je komesar sa takmičenje Superlige Srbije Branislav Delić.

To bi značilo da će Zvezda i Partizan odigrati "večiti derbi" na "Marakani" u prisustvu navijača.

tole vas je bash zaebo, neam rechi.....

sa shkolskog kompa....

Delić: "Samo novčana kazna"

www.redstarbelgrade.comIgrači Crvene zvezde nosili su majice sa likom Uroša Mišiča pred meč sa Jagodinom.

Mišić je osuđen na deset godina zatvora zbog napada na službeno lice. Delegat na meču Slobodan Đermanović podneo je izveštaj nadležnim organima, a dalji postupak za B92 objasnio je komesar sa takmičenje Superlige Srbije Branislav Delić.

"Pokreće se disciplinski postupak na osnovu prijave delegata. Delegat je napisao osnovna zapažanja, koja će dopuniti dodatnim izveštajem. Posle toga disciplinski sudija pokreće postupak i utvrđuje odgovornost i eventualne mere. Za očekivati je da to bude ove nedelje", rekao je Delić

Shodno pravilniku dalji tok slučaja je u rukama disciplinskih organa.

"Kakve će mere biti svakako bolje zna disciplinski sudija. Radi se o nesportskom ponašanju i u vezi sa tim su predviđene uglavnom novčane kazne. Za drastičnije slučajeve predviđene su i teže mere. Mislim da se u ovom slučaju mogu očekivati novčane kazne".

Zvezda je posle incidenta u decembru kažnjena sa tri meča igranja pred praznim tribinama. Delić smatra da to sada neće biti slučaj.

"Ja ne verujem da će se to ponoviti. stvar je disciplinskog sudije da oceni težinu i da shodno tome donese odluku", rekao je komesar sa takmičenje Superlige Srbije Branislav Delić.

To bi značilo da će Zvezda i Partizan odigrati "večiti derbi" na "Marakani" u prisustvu navijača.

tole vas je bash zaebo, neam rechi.....

MA TOLE MOZE DA NAM GA DUVA. P.I.Č.K.A. MAFIJAŠKA

Citam kako je jedan fudbaler Zvezde kad je trebalo da obuku te majice rekao: - Jos samo da nam daju majce s Ratkom Mladicem.

moj komentar: Ipak i u toj Zvezdi ima neko sa barem gramom mozga. Samo bih voleo da znam ko je to rekao.

Sta lupas bre ti trebalo bi i ratka mladica da nose,primaju plate koje ja i ti ne mozemo
da zamislimo,a mi dolazimo autostopom do bg sa 200 kinte u dzepu,da bi ih gledali!
E zato kad kazu navijaci koji sbog njih prolaze sve i svasta da se obuce takva majca
oni treba bez ijedne reci da to prihvate!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back