FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radivojevic je branio prosle godine za Borac Cacak, tamo je bio na pozajmici. A sta je bilo sa Stamenkovicem, zasto on nije branio, povreda ili nesto drugo?

Inace, celu utakmicu nisam gledao, ali ono sto jesam je bilo tiha jeza. Koroman je igrao klasicnog kruznog napadaca. Primi loptu na levoj strani, pa opisuje pravilan polukrog oko gola Apoela, ode na desnu stranu a da nista nije uradio. Tele. Jedino su Edgar i Gaj odigrali nesto.

Ipak, i dalje mislim da bi trebalo da ih nabusite na Marakani.

Stamenkovic je bio na olimpijadi.Mada ja mislim da je Boban Bajkovic nas najbolji golman.Tj tu su negde Bajkovic i Stamenkovic.Koroman je igrao samo zadnjih 8 minuta .Jeste isao polukrug ali kada nije imao kome da doda loptu.Jel bi ti mozda dodao loptu Blazicu,Sujbasicu ili Tricevskom?Nama su u napadu Blazic,Sujbasic,Tricevski jesu li oni uopste kada kome dali gol?Secate li se?Mozda u petlicima?!

Koroman nikako nije mogao da doda Blazicu, jer je umesto njega i ushao u igru, a onaj maneken nije Trichevski nego Trichkovski, on je ushao umesto Subashica, ti ko da nisi gledao tekmu. :roll:
E i samo da dodam josh da smo mi tog nesretnog manekena kupili od Rabotnichkog za isti kesh koji smo dobili od Santosa za Molinu (800 somitja)! :smajlizvanisuzamasamlepiotapete:

Vazno je da vi kidate sve redom... Ma i kup UEFA vam je prakticno u rukama...

Verovatno ce ga osvojiti..

Laku noc Zvezdo..
Pokazalo se danas koliko ste bolji od Vose, mislim da ne treba da ostavljate ovakve glupe komentare, jer ko je gledao tekmu video je sta je sudija uradio u 2 navrata...one penale bi video i Filip Visnjic, ali dosta su i ova 2 komada koja smo vam spakovali...
Odspavajte, smirite se i krenite dalje...
Dok vam ne dodjemo na marakanu, pa cete opet da primite... :)
Totalno ocajan tim u odnosu na prethodnu sezonu, stvarno, nije da se podsmevam, ali jako jadno izgledaju na terenu...
;)

Дошао сам пре сат времена из Новог Сада.

СВАКА ЧАСТ делијама на навијању без престанка од првих минута! Нарочито је био одличан транспарент "Једите говна ми смо шампиони" (иако нисмо). :mrgreen: Кљунови су пре почетка утакмице привели неколико наших. :evil:

Све остало је брука и срамота! Никад гора екипа... :dash: Па неки играчи ни лопту не знају да уштопају лопту! :evil: Од играча једино Едгар показује да уме нешто да игра...

Био је Ђукић у ложи и наш бивши голман Стојковић, сам их фотографисао.

Одох спавати, сам се изнервирао, ћу у току дана оставити фотографије и видео снимке на ЈуТубеу.

Laku noc Zvezdo..
Pokazalo se danas koliko ste bolji od Vose, mislim da ne treba da ostavljate ovakve glupe komentare, jer ko je gledao tekmu video je sta je sudija uradio u 2 navrata...one penale bi video i Filip Visnjic, ali dosta su i ova 2 komada koja smo vam spakovali...
Totalno ocajan tim u odnosu na prethodnu sezonu, stvarno, nije da se podsmevam, ali jako jadno izgledaju na terenu...
;)

Pa sta mi da pricamo pre nekolko meseci ste popili 5-ardu na mari pa se ne kur4imo,a
vi nas dobijete jednu pa se kur4ite ko nenormalni,a uzgred jesi ti doso na stadion da gledas utakmicu ili da navijas a :D

Ne mogu da verujem da nam se sudare golman i stoper i da nam daju gol.Pa zar treniraju fudbal 20 godina i nisu naucili da golman vikne "moja" a da stoper zagrdi prostor da je gosa usvati:dontunderstand: Kao na Kipru golman ocajan valjda posle ovoga vise nece braniti.Ne razumem kako u ovakvoj ekipi nema mesta za Nikolu Trajkovica?

lose je pocelo,i po ovome crno nam se pise.Samo da mi je znati kako onaj nesretnik moze da bude predsenik i partizana i FS i kako to da se parizanu uvek sude neki penali,kako to da Djukic njima preti da ce reci neke stvari..
Sa ovakvom igrom i timom nemamo cemu da se nadamo,ali ko zna..mozda se desi neko cudo.
...pa da i sledeće godine igramo barem kvalifikacije za UEFA kup!!!:hahaha:

Poslednja izmena:
Laku noc Zvezdo..
;)

Ovo "opet" vam se dešava kao decenijski jubileji!!!

Laku noc Zvezdo..
;)
Dobro, docete na Marakanu, pa cemo videti...
Prvo skoci, pa reci hop...

Pa sta mi da pricamo pre nekolko meseci ste popili 5-ardu na mari pa se ne kur4imo,a
vi nas dobijete jednu pa se kur4ite ko nenormalni,a uzgred jesi ti doso na stadion da gledas utakmicu ili da navijas a
Seti se tadasnje situacije u klubu, seti se sta nam se izdesavalo...
A neverovatno koliko vas boli sto ste od NAS izgubili, jer sad kontate da smo ipak postali malo ozbiljniji kandidati za titulu, inace ste imali samo one misheve...
I rainbow ne seri, decenijski jubilej, pfff gazili smo vasi u NS, a i 3 ste na marakani pokupili pre 2 godine...
:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back