FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zvezda poslednja, Toplica se sunča

Predsednik Crvene zvezde Toplica Spasojević kupao se u Herceg Novom dok su se njegovi fudbaleri blamirali protiv Vojvodine

Prva utakmica u prvenstvu i tradicionalno - neuspeh Crvene zvezde! Ono po čemu će poraz u Novom Sadu ostati upamćen jeste poslednje mesto na tabeli, na koje su dospeli beogradski crveno-beli. Ipak, najveću pikanteriju predstavlja podatak da se predsednik Crvene zvezde Toplica Spasojević u nedelju kupao u Herceg Novom, dok je ekipa igrala bitnu utakmicu protiv Vojvodine.

Tužna je istina da su dva meseca pre početka prelaznog roka čelnici kluba govorili da već imaju plan evropske Zvezde, da će biti kvalitetnih pojačanja. Toplica Spasojević je, ničim izazvan, u junu novinarima ponosno izjavio da prvi put u istoriji klub ima pet miliona evra za nove igrače, da će doći do rekonstrukcije stadiona, da neće više biti DVD angažmana... Od svega toga realizuje se jedino ideja o modernizaciji stadiona, koju opet većinom finansira Univerzijada, a ne Crvena zvezda.

Posle meča s Vojvodinom fudbaleri Crvene zvezde krenuli su ka svojim navijačima očekujući podršku i pored loše igre, što je bio slučaj prošle sezone, ali su se stvari okrenule. Delije su igrače ispratile zvižducima i skandiranjem „Marš iz Zvezde“.

- Zvezda igra loše, i to je činjenica. Kako sada stvari stoje, ne izgleda da će biti bolje. Delije imaju još strpljenja, mada su i naši nervi na kraju. Nećemo preduzimati bilo kakve radikalne korake jer je početak sezone, ali ako ne bude bilo rezultata, do nekih promena će morati da dođe - rekao je jedan od vođa navijača sa Zvezdinog severa, a potom dodao:

- Mi smo prošle sezone bili više nego korektni. Dali smo punu podršku klubu u sezoni u kojoj smo ostali bez oba trofeja i u kojoj smo bili najgori tim u ligi Kupa UEFA. Mi smo predsedniku Toplici Spasojeviću na našem poslednjem sastanku jasno rekli - reagovaćemo ukoliko Zvezda ne uđe u Kup UEFA i ako ne osvoji titulu. Ko ih je terao da pričaju o pet miliona evra, ili o pojačanjima koja će doći za tri dana, a da naposletku od toga ne bude ništa. Mene kao navijača zanima ko vrši selekciju igrača, jer više od pola tih momaka nema kvalitet da nosi Zvezdin dres. Vreme je da čelnici preuzmu odgovornost i da konačno shvate koga predstavljaju. Mi javašluk i amaterizam nećemo da tolerišemo.

ZVEZDINA FUDBALSKA ŠKOLA

Fudbalski klub Crvena zvezda konačno će imati svoju školu fudbala. U sklopu kompletne rekonstrukcije i reorganizacije najvećeg fudbalskog kolektiva na ovim prostorima, crveno-beli pokreću školu za dečake uzrasta od pet do 11 godina. Sedmorica ambicioznih mladih stručnjaka radiće sa decom pod nadzorom profesora sa katedre fudbala na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja doktora Aleksandra Jankovića (39).
Deca će učiti prve fudbalske korake i osnove njihove omiljene igre na terenima Brodarca, između dva mosta na novobeogradskoj strani. Tendencija je da se škola fudbala Crvene zvezde postepeno širi i po čitavoj Srbiji, ali i šire.

GUBE NA SVIM FRONTOVIMA

Očigledno je da će u Crvenoj zvezdi u narednih nekoliko dana doći do nekih promena. Navijači su na ivici strpljenja, podele u Upravnom odboru su ogromne. Rezultati prvog tima su očajni, a proteklog vikenda nijedna ekipa Crvene zvezde nije upisala pobedu.
Prvi tim izgubio je od Vojvodine (0:2), omladinci su poraženi od OFK Beograda (0:3), kadeti su igrali nerešeno s Vojvodinom (2:2), dok su pioniri remizirali s pirotskim Radničkim (1:1). I na kraju, Zvezdina filijala Srem iz Sremske Mitrovice meč je završila s „mršavih“ 0:0 u Lučanima.

Seti se tadasnje situacije u klubu, seti se sta nam se izdesavalo...
A neverovatno koliko vas boli sto ste od NAS izgubili, jer sad kontate da smo ipak postali malo ozbiljniji kandidati za titulu, inace ste imali samo one misheve...
I rainbow ne seri, decenijski jubilej, pfff gazili smo vasi u NS, a i 3 ste na marakani pokupili pre 2 godine...
:mrgreen:
A ti to navijaš za ove kobasičare...??? A ja vidiš mislio da si ti opet neki tamo grobo naonanisani, kad ono ti suporter of FC Schvargla United from New Now City:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:!!! Onda ok!!! Krajnje je vrijeme da i ti imaš razloga da se malo qrčiš po Fudbalu!!! Zadnji put kad ste nešto uzeli od titula, ova vaša današnja postava valjda nije bila ni rođena!!! Al neka,...ako...!!! Ko čeka taj i dočeka!!!:dash::dash:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

KURIR

Treniraju i Toplica i Bunja
Čelnici Crvene zvezde juče ujutro održali hitan sastanak s fudbalerima

Predsednik Crvene zvezde Toplica Spasojević i sportski direktor Goran Bunjevčević održali su juče ujutro hitan sastanak sa fudbalerima i stručnim štabom. Čelnici crveno-belih preneli su treneru Zdenjeku Zemanu i igračima kluba da rezultat u prvenstvu Srbije mora doći što pre i da protiv Banata u narednom meču u Zrenjaninu ne sme biti kiksa.

- Predsednik Spasojević i ja posetili smo fudbalere, trenera Zemana i stručni štab pre jutarnjeg treninga. Održali smo konstruktivan sastanak sa njima. Spasojević i ja nismo držali monologe, već je to bio otvoren dijalog između dve strane. Iako je prvenstvo tek počelo, napravili smo kiks i nemamo vremena za gubljenje - rekao je Goran Bunjevčević, a potom dodao:

- Sada je pravi trenutak da se pogledamo u oči, da rešimo te probleme oko nas, kojih očigledno ima. Verujem da smo svi shvatili šta od nas Crvena zvezda treba da očekuje. Sledeći ispit je meč s Banatom u Zrenjaninu, a potom i evropski meč s Apeolom. U obe utakmice moramo da budemo na nivou Crvene zvezde, koju predstavljamo.

Juče su u Beograd stigli i šleperi sa visokokvalitetnom travom za glavni teren. Odmah je krenulo postavljanje nove trave, čime je završen proces kompletne rekonstrukcije terena, prvi takve vrste od izgradnje stadiona 1963. godine. Očekuje se i postavljanje veštačke trave na terenu broj pet, koji će koristiti polaznici omladinske škole Crvena zvezda. Predsednik Toplica Spasojević istakao je da Crvena zvezda sama finansira rekonstrukciju stadiona, na koji je utrošila 1.100.000 evra!

ISMEVAJU IH NA INTERNETU

Fanovi Crvene zvezde na svojim navijačkim sajtovima nemaju strpljenja koliko i uprava kluba. Oni traže rezultat, a za loše partije na početku sezone okrivljuju čelnike. Među zanimljivijim postovima izdvajamo jedan koji govori o radovima na Marakani.
„Prva trava koja je stigla nije zadovoljila, i sa njom nije potpisan ugovor. Na preporuku stare trave očekuje se dolazak nove, kvalitetnije. Za dva-tri dana! Ukoliko prođe probu, uslediće sa menadžerom trave pregovori, za koje se nadamo da će biti uspešni. Nov semafor je preskup i zato će sa starim biti produžen ugovor na još pet sezona. Novo osvetljenje je takođe preskupo, ali ni tu nećemo ostati bez pojačanja, pošto su kupljene tri sijalice za svaki reflektor, koje bi trebalo da probijaju po boku.“

Eto ako je bilo nedoumica sada je valjda jasno, finansiranje ide iz Zvezdinog budzeta a ne iz fonda za univerzijadu, zato nema pojacanja strpite se malo sledece godine ide oko 3 miliona za semafor pa tamo 2010 Boze zdravlja i srece junacke dovescemo prava pojacanja za napad na titulu

UPRAVA NAPOLJE

A ti to navijaš za ove kobasičare...??? A ja vidiš mislio da si ti opet neki tamo grobo naonanisani, kad ono ti suporter of FC Schvargla United from New Now City:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:!!! Onda ok!!! Krajnje je vrijeme da i ti imaš razloga da se malo qrčiš po Fudbalu!!! Zadnji put kad ste nešto uzeli od titula, ova vaša današnja postava valjda nije bila ni rođena!!! Al neka,...ako...!!! Ko čeka taj i dočeka!!!:dash::dash:
sta se ti smejes umesto da navijas za Borac kao sav cestit narod banjalucki ti se ovde brukas :mrgreen::mrgreen:

Ala je postavljaju svaka ima čast ! :D Pratio sam ih i sinoć oko 21h i tad su radili ...Nadam se da će kamera stajati ovde i za vrijeme tekmi ! :p
Ali se bojim se da ova trava ne bude na kraju i sve što smo uradili ove sezone ...:mrgreen:

Posto ovima na terenu po onome sto smo videli nece ova trava nesto pomoci, da su je uvezli sa Kube da se mi navijaci bar ovajdimo od nje :mrgreen: . A mozda bi se onako naduvani istripovali da gledamo Mancester :rotf: :rotf: :rotf:

17d49d2224.jpg

Гура се!

Brate ovaj Bunja ne da je ku*va nego ona seljacka !!! Pa pre deset dana je rekao da za 2-3 dana dolaze dva stranca, igraca sredine terena u Zvezdu i sad se javlja i sme da komentarise novu travu i neke gluposti kao da nista nije ni reko, ko da smo mi retardirani pa nas namerno **** u mozak... Kakav slepac!!!
I sta se desava sa onim majmunom Kastiljom? Kakav je bre to klub, kakav je to ugovor, gde je tu profesionalizam, gde je postovanje pa on je maltene otisao iz kluba ko da nema ugovor sa Zvezdom... Sad bih voleo da se vrati i da ga celu sezonu ne pusta Zeman ni na klupu, ma daj to je totalno nepostovanje kluba bre ! ! !

Poslednja izmena:
Brate ovaj Bunja ne da je ku*va nego ona seljacka !!! Pa pre deset dana je rekao da za 2-3 dana dolaze dva stranca, igraca sredine terena u Zvezdu i sad se javlja i sme da komentarise novu travu i neke gluposti kao da nista nije ni reko, ko da smo mi retardirani pa nas namerno **** u mozak... Kakav slepac!!!
I sta se desava sa onim majmunom Kastiljom? Kakav je bre to klub, kakav je to ugovor, gde je tu profesionalizam, gde je postovanje pa on je maltene otisao iz kluba ko da nema ugovor sa Zvezdom... Sad bih voleo da se vrati i da ga celu sezonu ne pusta Zeman ni na klupu, ma daj to je totalno nepostovanje kluba bre ! ! !

O kom profesionalizmu ti govoris vidis da smo propali. Ovaj raspali Toplica kada je dosao na celo Zvezde rekao je da ce napraviti tim koji ce biti redovni ucesnik lige sampiona, a on dovodi igrace poput Subasica i Blazica . . . Ti igraci nisu ni za klub mnogo slabijeg renomea od Zvezde.Ne verujem da je za sve novajlije koje su dosle u Zvezdu dao vise od 100 000 evra, u stvari u to sam siguran. Gde su ostalih 4 i kusur miliona evra koje je pominjao za pojacanja, prelazni rok traje jos cini mi se 9 dana, vise se i ne spominju pojacanja sada je na sajtu postavljeno uzivo pracenje postavljanja trave iz Nemacke.
WoW koji spektakl, da nije tuzno bilo bi smesno :dash:

enemy87:

Pa nije lud da se vraca u ovaj cirkus. Bolje mu je da bezi sto pre.

Mi jedemo luka i slanine vama to vera zabranjuje...
;)

Ma daj bre duvaju se tu sa nekim milionima i pojacanjima ko da ih neko vuko za jezik, da su cutali ne bi se tolko ljutio... Uhvatili se za travu ko da ce da je proizvode i i da je izvoze, kao da nisu fudbalski klub nego neka poljoprivredna zadruga, sta li vec... Bolje da zasadili kukuruz:hahaha: Sta li ce da kazu na kraju prelaznog roka, mamu li im lopovsku !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back