El Caballero
Aktivan član
- Poruka
- 1.661
Jedino cehmu se nadam, iz sinocne tuge od tekme, je da je Zeman shvatio da KOroman mora da igra u prvih 11
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam ja upoznata a i moja "jaca" polovina to kaze,Stamenkovic je prvi golman Zvezde
Evo, ja te u´vatio kako se samoubijaš nekoliko puta.Odoh da se samoubijem od silnog zadovoljstva!!!![]()
Nije valjda decko slabiji od tebe![]()
el bi ti mozda dodao loptu Blazicu,Sujbasicu ili Tricevskom?
Ma laze, on navija za ove iz Humske, dosao ovde da unese razdor medju Zvezdine navijaceNisam jos proverila ko je tu jaci,ali kad saznam javicu ti.I ovde je tema Zvezda,a ne gluposti koje lupas..Jesi ti siguran da ti navijas za Zvezdu???
![]()
pocelo prvenstvo![]()
Vazno je da vi kidate sve redom... Ma i kup UEFA vam je prakticno u rukama...imate ekipu za svaki respekt![]()
Vazno je da vi kidate sve redom... Ma i kup UEFA vam je prakticno u rukama...
Verovatno ce ga osvojiti..
Laku noc Zvezdo..
Pokazalo se danas koliko ste bolji od Vose, mislim da ne treba da ostavljate ovakve glupe komentare, jer ko je gledao tekmu video je sta je sudija uradio u 2 navrata...one penale bi video i Filip Visnjic, ali dosta su i ova 2 komada koja smo vam spakovali...
Odspavajte, smirite se i krenite dalje...
Dok vam ne dodjemo na marakanu, pa cete opet da primite...
Totalno ocajan tim u odnosu na prethodnu sezonu, stvarno, nije da se podsmevam, ali jako jadno izgledaju na terenu...
![]()
...pa da i sledeće godine igramo barem kvalifikacije za UEFA kup!!!lose je pocelo,i po ovome crno nam se pise.Samo da mi je znati kako onaj nesretnik moze da bude predsenik i partizana i FS i kako to da se parizanu uvek sude neki penali,kako to da Djukic njima preti da ce reci neke stvari..
Sa ovakvom igrom i timom nemamo cemu da se nadamo,ali ko zna..mozda se desi neko cudo.
Laku noc Zvezdo..
Pokazalo se danas koliko ste bolji od Vose, mislim da ne treba da ostavljate ovakve glupe komentare, jer ko je gledao tekmu video je sta je sudija uradio u 2 navrata...one penale bi video i Filip Visnjic, ali dosta su i ova 2 komada koja smo vam spakovali...
Totalno ocajan tim u odnosu na prethodnu sezonu, stvarno, nije da se podsmevam, ali jako jadno izgledaju na terenu...
![]()
Dobro, docete na Marakanu, pa cemo videti...Laku noc Zvezdo..
![]()
Seti se tadasnje situacije u klubu, seti se sta nam se izdesavalo...Pa sta mi da pricamo pre nekolko meseci ste popili 5-ardu na mari pa se ne kur4imo,a
vi nas dobijete jednu pa se kur4ite ko nenormalni,a uzgred jesi ti doso na stadion da gledas utakmicu ili da navijas a