FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napokon,završi se i ovo smaranje od fudbala...e baš volim što su ih toliko nahvalili kako su zasluženo osvojili titulu...voleo bih da tako nastave i ubuduće da igraju i da nam se iz Evrope brzo vrate sa lepim vestima i da gledamo nacionalno veselje punjenja glodara otrovom i igrankama do te mere da komšije počnu da mole sudiju da odsvira kraj utakmice.
Želim vam lep provod čamuge glodarske u Evropi i da nam se vratite posramljeni i poniženi jer ništa drugo nise ni zaslužili. :bye:

@Vrknica znamo zasto zlezdu zovu ***** balkanska...
Iskreno saucesce svim ciganima na forumu a i daljoj ciganskoj rodbini

@vnkrica
E covece da li ti je dobro??
Pa vi ste isli kao u Evropu niste nikoga mogli da pobedite!! Dovoljno je da vam kazem cigani:
ARIS!!!

Ja ću još sada da vam dam najiskrenije saučešće za narodno veselje Delija koje će te nam prirediti u toku avgusta (ako do tada i stignete).
Sve najgore u Evropi komunalne čamuge.

...е мишеви..лечите своје комплексе на другим местима...:lol:

...него знате шта мени није јасно? Имамо једну смешну лигу, са 12 смешних тимова, исто тако смешном Звездом и још смешнијим мишевима...и шта онда?
Па ништа, до пола такмичења буде онако како у ствари јесте...тј реално и Звезда и мишеви киксирају на свакој другој текми, мислим да је Звезда у једном тренутку имала исти број победа и ремија. А онда, изненада, и једни и други вежу по 10 победа.

Регуларно? :mrgreen::lol::lol::lol:

kad ste vi osvajali BILO JE REGULARNO :roll:
jes jes. sigurno.

....e мала...'ај' прочитај поново шта сам написао...па онда размисли. Не кажем ја нешто против мишева, чудно је то што се десило ове сезоне и са вама и са нама што се тиче резултата. Па ако је тачно то што мислим да јесте...и да су и једни и други намештали...онда свака част...испали сте већи мангупи и радили то боље. Крај приче.

delije1.jpg

E Grobari ajd tishina video sam vas danas u Krushevcu furate trasparent sa natpisom Irrudicibili, a nemate ni pojma ko su likovi, najveci fashisti i rasisti na evropskoj sceni, a kurchite se u neki nerasizam! Plagijatori najobichniji

To su tzv. ''Irriducibili Belgrado'':mrgreen::roll:, koji nemaju veze Laciovim Irriducibilima, setimo se kako su ih dočekali Lacijali:mrgreen:... Ne znam je l' ona glodarska zastava još uvek kod njih...:mrgreen:
E moji glodari slavite tu vašu duplu krunu, sledeća će vam biti za 50 godina...
Čim krenu kvalifikacije za LŠ, ima odma' da se spustite na zemlju...:whistling:
Inače, je l' ima nekih informacija u vezi pojačanja za Zvezdu?

E Grobari ajd tishina video sam vas danas u Krushevcu furate trasparent sa natpisom Irrudicibili, a nemate ni pojma ko su likovi, najveci fashisti i rasisti na evropskoj sceni, a kurchite se u neki nerasizam! Plagijatori najobichniji

Da znas irr-bgd je obicna pod grupa grobara iz beograda koja ima desetak clanova,i to sto su oni kako kazes rasisti i fasisti to je njihov problem i ti momci iz te ekipe su puno uradili za grobare:whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back