FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa za tog Palasiosa su rekli da im je bio skup, zahtevao je milku na ruke samo za potpis, zato nije doshao , ali ako cemo vec za nekim da plachemo , ajd da plachemo sa debelim razlogom! :(

b77367e192.jpg

Mišković: Dovešću Zvezdi igrače top-klase! Ponedeljak, 19. maj 2008. 22:50

Marko Mišković najavio je vrelo leto na "Marakani" i moćan tim Crvene zvezde za narednu sezonu. Finansijer i član UO kluba, u intervjuu za "Press", otkrio je da novac neće biti problem u nameri da se povrati primat u zemlji.

Jedino o čemu nije želeo da priča su - imena.

"U ovom trenutku mogu samo da prokomentarišem to, da zaista planiramo dovođenje nekoliko pojačanja, među kojima će, naravno, biti i igrača za koje se slobodno može reći da su top-klasa. Ali, o tom - potom, jer je do kraja prvenstva preostalo još jedno kolo i samim tim postoji pritajena nada da možemo da odbranimo titulu", nedorečen je ostao Marko Mišković, sin vlasnika "Delta Holdinga" Miroslava Miškovića.

Do sada su crveno-beli dresu oblačili uglavnom fudbaleri iz Afrike i Južne Amerike. Ima li Crvena zvezda ima moć da dovede i neko zvučno evropsko ime...

"Ne želim da pominjem imena. Jer, u poslednje vreme u medijima se sve češće spekuliše imenima fudbalera koji će navodno u predstojećem prelaznom roku obući dres Crvene zvezde. A, moram da budem iskren i kažem da sam za pojedince prvi put čuo".

Nije se spekulisalo samo o igračima, već i novom treneru. Konkretno, radi se o Erniju Brandsu, šefu Brede.

"Bio sam iznenađen kada sam saznao da se u javnosti spekuliše o tome, da se pominju navodni pregovori sa holandskim stručnjakom. Dakle, ista je to priča kao i sa ovim igračima koji navodno dolaze u Zvezdu. Zaista sam sad prvi put čuo za tog čoveka, što je ujedno i odgovor na pitanje da li smo vodili neke razgovore s njim i njegovim menadžerom. Po svemu sudeći, Holanđani pokušavaju da se izreklamiraju preko Zvezde. Stvarno ne znam šta bih drugo rekao", ograđuje se Mišković od navodnih pregovora sa Brandsom.

To što sa Brandsom nije razgovarano (i dalje) ne znači da će trener za narednu sezonu biti sadašnji šef struke Aleksandar Janković.

"O tome će odluku doneti Upravni odbor. Tamo će biti analiziran svačiji rad, pa i Jankovićev. Toliko o tome mogu da kažem".

Miškoviću je posebno teško pao poraz od Partizana u polufinalu Kupa, toliko da je čak pominjan i njegov odlazak iz Zvezde, fudbala...

"Tačno je da mi nije bilo svejedno posle tog poraza, međutim, neistina je da sam planirao da napustim klub. Kao što rekoh, samo čekamo završetak prvenstva, posle čega ćemo pristupiti formiranju jednog novog, moćnog tima Crvene zvezde", ponavlja Mišković.

(MONDO, Foto: Beta)

Znači,čika Miško rešio da ostane.
Ne znam šta da kažem za Jankovića...igrači i navijači su ga zavoleli ali pitanje je sa kojim kadrom ulazimo u narednu sezonu i da li :think:
Ovakva godina- bila ne ponovila se,neka ide u 3pm
Ne treba mnogo eksperimentisati nego se već jednom odlučiti šta nam je činiti.

И ДАН ДАНАС ЗВЕЗДО ЈА САМ ТУ,И ЈОШ ЖИВИМ ЈА ЗА ПОБЕДУ,НЕКА ПЕСМА ПРАТИ НАШ ВОЉЕНИ КЛУБ,ХОЋЕМО ТИТУЛУ!!!!
Поздрав Делије!!!:super:

Pa gde si ti druže,izglabasmo mi na raznim temama ali ti kao da si u zemlju prop'o :dontunderstand:
Neka i ode ova titula u groblje iovako je ova sezona odvratana i nemogu da dočekam njen kraj.Treba im kosti polomiti od početka sledeće sezone ako navijači vide da igraju isto kao i ove usrane sezone...dosta je bilo blamiranja. :mad::mad::mad:

Pa gde si ti druže,izglabasmo mi na raznim temama ali ti kao da si u zemlju prop'o :dontunderstand:
Neka i ode ova titula u groblje iovako je ova sezona odvratana i nemogu da dočekam njen kraj.Treba im kosti polomiti od početka sledeće sezone ako navijači vide da igraju isto kao i ove usrane sezone...dosta je bilo blamiranja. :mad::mad::mad:
А ево ме... Што да ти речем...:grin:
А да знаш да је доста бламирања!
Само да се ово заврши...:dash::dash::dash:

Нова сезона - нови дресови
Клуб даје сугестије

По речима директора маркетинга Црвене звезде, Стефана Ивановића, следеће сезоне наши фудбалери ће играти у новим дресовима. Након двогодишње сарадње са Делта спортом, наш клуб је стекао право да сугестијама утиче на изглед дреса. Ивановић, наравно, не жели да открива превише тога, али један детаљ јесте:

„Биће иновација, али не бих желео да откривам баш све. Рецимо, биће стављена крагница.“

На питање да ли ће и следеће сезоне на предњој страни стајати реклама Тојоте са којом у септембру истиче уговор о генералном спонзорству, Ивановић одговара:

„Видећемо. Обе стране су заинтересоване за наставак сарадње, а разговори су у току... Важно је рећи да, према прописима УЕФА, измене нису могуће када почне сезона, већ оно што се пријави пре старта такмичења, може да се промени тек на зиму“, напомиње Ивановић чиме можда сугерише да би договор о генералном спонзору, са Тојотом или неким другим, могао да буде постигнут убрзо.

Najzad u dresovima koji su po našoj volji!!!
Ajd i to da dočekamo!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back