RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Ah nije, nije...Da li to mi nemamo šta da kažemo ili bojkotujemo temu?![]()
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah nije, nije...Da li to mi nemamo šta da kažemo ili bojkotujemo temu?![]()
![]()
![]()
May 15 - FT NEC Nijmegen 6 - 0 NAC Breda
Barezi: Trenirao bih Zvezdu
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=97614
И ДАН ДАНАС ЗВЕЗДО ЈА САМ ТУ,И ЈОШ ЖИВИМ ЈА ЗА ПОБЕДУ,НЕКА ПЕСМА ПРАТИ НАШ ВОЉЕНИ КЛУБ,ХОЋЕМО ТИТУЛУ!!!!
Поздрав Делије!!!![]()
А ево ме... Што да ти речем...:grin:Pa gde si ti druže,izglabasmo mi na raznim temama ali ti kao da si u zemlju prop'o
Neka i ode ova titula u groblje iovako je ova sezona odvratana i nemogu da dočekam njen kraj.Treba im kosti polomiti od početka sledeće sezone ako navijači vide da igraju isto kao i ove usrane sezone...dosta je bilo blamiranja. :mad::mad::mad:
čiji navijači na svojim tribinama mašu onim smiješnim zastavama "nezavisnog Kosova" jel'???Bolje navijajte za Marsej![]()
Нова сезона - нови дресови
Клуб даје сугестије
По речима директора маркетинга Црвене звезде, Стефана Ивановића, следеће сезоне наши фудбалери ће играти у новим дресовима. Након двогодишње сарадње са Делта спортом, наш клуб је стекао право да сугестијама утиче на изглед дреса. Ивановић, наравно, не жели да открива превише тога, али један детаљ јесте:
„Биће иновација, али не бих желео да откривам баш све. Рецимо, биће стављена крагница.“
На питање да ли ће и следеће сезоне на предњој страни стајати реклама Тојоте са којом у септембру истиче уговор о генералном спонзорству, Ивановић одговара:
„Видећемо. Обе стране су заинтересоване за наставак сарадње, а разговори су у току... Важно је рећи да, према прописима УЕФА, измене нису могуће када почне сезона, већ оно што се пријави пре старта такмичења, може да се промени тек на зиму“, напомиње Ивановић чиме можда сугерише да би договор о генералном спонзору, са Тојотом или неким другим, могао да буде постигнут убрзо.
Milovanovic u Panatinaikos za 4 milke
Basta u Keln za 1,5 miliona
info iz "necega" sto se kupuje na trafici a nije novina...